Е няма такава машина.Направо ми напълни душата от всякъде откъм возия и вървене...
за 306к.с добре си върви дизелчето.
Хайлукса ряпа да яде пред Мл-а!!!
Публикувано 04 юни 2009 - 22:40
Публикувано 04 юни 2009 - 22:48
МЛ-а е хубава играчка, но за съжаление, където съм виждал Хайлукс, МЛ не съм виждал... Сигурно защото е по-скъп.Maйнете тези кирливи хайлуксове
сега се пребирам със на шефа мл-а от едно съседно градче на Троян...
Е няма такава машина.Направо ми напълни душата от всякъде откъм возия и вървене...
Публикувано 04 юни 2009 - 22:59
МЛ-а е хубава играчка, но за съжаление, където съм виждал Хайлукс, МЛ не съм виждал... Сигурно защото е по-скъп.
Нека да не се сапунисваме МЛ-а е паркетник, като за мен. Стария МЛ не ми харесваше на външен вид, за новия нямам пари.
Някой ден обаче ще си купя високопроходим Мерцедес...
Публикувано 04 юни 2009 - 23:45
Само сравни съотношенията ЦЕНА:КАЧЕСТВА и ще се върнеш на HILUX веднагаMaйнете тези кирливи хайлуксове
сега се пребирам със на шефа мл-а от едно съседно градче на Троян...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 04 юни 2009 - 23:52
Не ми говори, че почва да ме сърби зандика.... осбенно за 420 ЦДИ... а жената иска да ме тепа с винкел...И мене стария неми харесва но мл320 (е дивак... Вуйна ми има такъв)
А пък този който го карах днеска е новия 420цди 4-матик(на вуйчо)
Публикувано 05 юни 2009 - 17:52
Само сравни съотношенията ЦЕНА:КАЧЕСТВА и ще се върнеш на HILUX веднага
Публикувано 05 юни 2009 - 18:10
Публикувано 05 юни 2009 - 21:50
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 07 юни 2009 - 08:41
Публикувано 07 юни 2009 - 08:48
Колега,Е тва може ХИАСЕ-то...,това е едно от изпитанията...
Публикувано 07 юни 2009 - 08:55
Публикувано 08 юни 2009 - 14:03
То, като ги имаш парите е лесно. Въпросът е ако нямаш пари за ML какво ще правиш?
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни