Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Къде ще вървим на море това лято...ами няма да е в БГ

• Please log in to reply
60 мнения по тази тема

#16 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 30 май 2009 - 22:58

аз ще бъда на шкорпиловци за 2 седмици и после евентуално на созопол

на шкорпиловци не съм ходил, в созопол съм ходил, когато съм бил на 5-6

Е тук ме жегна, щото като бях студент ходих две лета подред с колегите от университета на Созопол и това са ми едни от най-яките лета.
Ама не заради Созопол или заради българското черноморие, а заради компанията :)

Но едната година, като отидохме, нямаше никакви места. Ама грам свободна квартира нямаше.
И накрая една баба ми вика - искате ли да ви дам едно място, евтино го давам, ама то не е точно квартира...
И какво се оказа - бабата и родата й строят заведение на една улица. Около 50 - 60 квадрата помещение с витрини към улицата.
Високите прозорци бяха облепени с вестници отвътре, че да не се вижда от улицата. Вътре имаше 6 легла.
Сега ми звучи абсурдно и смешно, но тогава си беше ная-яката оферта.

Преди две години минах от там (минали са поне 8 - 9 години от тогава) и видях, че сега мястото е бирария.
Стана ми супер смешно и благо на сърцето, щото сега вътре има масички, бар и т.н.
А ние сме спали в тая стая :) Не е лъжа, че студентските години са ная-яките!

Тая снимка е от въпросното лято и е снимана във въпросното заведение!
Публикувано изображение

EDIT: то пък си пишело на снимката - 2002 година :) Значи са минали 7
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#17 W140

W140

Майстор

• Потребители на форума
  • 4552 Мнения:
  • Интереси:фото, музика, пътувания
  • Автомобил:
    Двуколка '87

Публикувано 30 май 2009 - 23:08

а аз в созопол ще бъда семейно, но там ми е зор да ида само заради самия град, че обект за снимки

а в шкорпиловци на практика
  • 0
=> W140 <=
"Jeder Tag ist ein neuer Anfang, jede Nacht eine neue Versuchung."
Галерия W140
Публикувано изображение

#18 Vitcig

Vitcig

Майстор

• Потребители на форума
  • 1237 Мнения:
  • Град:София town
  • Автомобил:
    BMW E34

Публикувано 30 май 2009 - 23:31

Аз таз година ще съм на това приказно място .... Гледка и чист планински въздух (на 50 метра над тротоара) :) Няма да плащам нищо,то си е моя собственост! И най-важното .... Ще се наслаждавам на пустата София :D Завиждайте!
P.S. Снимката не е моя .... :wub:

Прикачени файлове

• 0

#19 Slav_1101

Slav_1101

Майстор

• Потребители на форума
  • 961 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes W126 280 SE M110 83"
    Mercedes W211 E280 CDI 177ps
    Mercedes W221 S350

Публикувано 30 май 2009 - 23:39

Аз тази година пак мисля да си ходя на Слънчев Бряг, в Албена плажат е найстина хубав но корорта е доста спрял и скучен , а и мацките не са на ниво там :D Ходил съм на доста места вк. и в Гърция и Турция . Найстина плажовете в Гърция са хубави но хотелите не ми допадат особенно, а за Турция не искам да чуя повче . Според мен Слънчев Бряг си е исупер на нащо черноморие, мен плажа не ме интересува защото понякога изобщо не стигам до него ,,,,,,, :lol: :lol: Миналата година беше супер в Планет в св. Влас мисля и тази година да се кърка яко там :beer:

Публикувано изображение
Публикувано изображение
  • 0

#20 Subsonic

Subsonic

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 4603 Мнения:
  • Автомобил:
    ex W124 230E, 91
    ex W124 260E, 89
    ex S211 E320, 03
    C219 CLS500, 06

Публикувано 30 май 2009 - 23:51

Ние обикновено летуваме във Варненската ривиера, но това лято се замисляме дали да не наемем вила с няколко други семейства в Албена, че никак не изглежда зле...Ето

Тая виличка хич не изглежда зле. А и цената от около 200лв. на вечер за цялата къща е добра.
  • 0

#21 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 30 май 2009 - 23:57

Slav_1101, много снобарско ми се види.Яхти,поршета,каручките на ония лилипути Диневи.....обстановката ми е дразнеща нещо.
Много показност,много нещо е там.

Аз бях 1 месец на море миналото лято ииии да съм ходил на плаж само в половината от дните.
По скоро бях на алкохолен туризъм.Вечер запиваме с дружките,деня го проспивам....

На плажа на Албена е спокойно.Отиваш с колата чааак на края на курорта.Има плаж дълъг поне 1км,на който да има 50 човека.
Даже се престраших да се съблека гол па п...ка,за да изравня тена,че много смешно седи иначе.
Няма кой да те напсува.Прекарваш си деня на спокойствие с булката,а после се връщаш в лудницата на златните и се почерпваш здраво.
Това ми се вижда оптимално добре прекарана почивка.

На слънчев бряг пък е прекалена лудница вече.....
  • 0

#22 Vitcig

Vitcig

Майстор

• Потребители на форума
  • 1237 Мнения:
  • Автомобил:
    BMW E34

Публикувано 30 май 2009 - 23:58

Варна ..... :madcroud: :kill_myself: :angry2: :0_poster_offtopic: :protest: :kill_myself:
Питайте мен .... Най-много да ви се разбият лагерите на колите,да ви откъртят емблемите и да ви изпочупят стъклата,като тез последните две стават за 10 сек.!!!!
Никога повече там!
Не виждам какво толкова и намирате !?
Вилата е ОК,ама да не беше там ....
Лично мнение
  • 0

#23 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 31 май 2009 - 00:05

Що бе,Варна ми е любимия град.
  • 0

#24 Slav_1101

Slav_1101

Майстор

• Потребители на форума
  • 961 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes W221 S350

Публикувано 31 май 2009 - 00:14

Slav_1101, много снобарско ми се види.Яхти,поршета,каручките на ония лилипути Диневи.....обстановката ми е дразнеща нещо.
Много показност,много нещо е там.

Аз бях 1 месец на море миналото лято ииии да съм ходил на плаж само в половината от дните.
По скоро бях на алкохолен туризъм.Вечер запиваме с дружките,деня го проспивам....

На плажа на Албена е спокойно.Отиваш с колата чааак на края на курорта.Има плаж дълъг поне 1км,на който да има 50 човека.
Даже се престраших да се съблека гол па п...ка,за да изравня тена,че много смешно седи иначе.
Няма кой да те напсува.Прекарваш си деня на спокойствие с булката,а после се връщаш в лудницата на златните и се почерпваш здраво.
Това ми се вижда оптимално добре прекарана почивка.

На слънчев бряг пък е прекалена лудница вече.....

Да и на мен не ми допадат особенно двамата лилипути както викаш, но общо взето са го понаправили добре Влас . Като се сетя какво беше преди :kill_myself:
Важното е да варви алкохолния туризам , а в слънчев бряг е истината. Но и в Планет съм имал доста силни вечери..
За спокойствието в Албена няма спор , плажо се сетя за какво става а същоесупер. Ама нещо идеята с жена на море не ми допада много ..... :D
  • 0

#25 Slav_1101

Slav_1101

Майстор

• Потребители на форума
  • 961 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes W221 S350

Публикувано 31 май 2009 - 00:16

Що бе,Варна ми е любимия град.

С това изречение все едно слушам Киро Скалата той така говори постоянно за Варна
  • 0

#26 Vitcig

Vitcig

Майстор

• Потребители на форума
  • 1237 Мнения:
  • Автомобил:
    BMW E34

Публикувано 31 май 2009 - 00:24

Кажи му,кажи му .... Много не ми харесва на мен ..... Хората там се имат зааааа .... мммммм .... богопомазани едва ли не,че видиш ли имат си море ... Сега да не каже някой,ама ти защо така говориш,близо година изкарах там,и такива хора из цяла Б-я не съм виждал .... Злобни,завистливи ..... Да ме извиняват варненци,амааа .....
  • 0

#27 hammer^BaTe

hammer^BaTe

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 5566 Мнения:
  • Град:Дружба Сити :D
  • Автомобил:
    2004 W211 E55
    1995 W140 S500L - ex
    2014 W124 E500 - ex
    1996 W140 S350TD - ex
    1994 W124 E250D - ex
    1982 W201 190D - ex
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 31 май 2009 - 09:15

Аз пък за почивка си мисля..... Константин и Елена...
Бях преди 2 години там... (хотел Долфин Марина - към Гранд Хотел Варна)
5 звезди беше... паркингче.. хотела е в самите скали..
абе.. ето снимки нагледно
http://pochivka.bg/o...
  • 0
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left... :)

#28 fiveq

fiveq

Напреднал

• Потребители на форума
  • 598 Мнения:
  • Град:Sofia,Bg.
  • Интереси:Обичам да карам, музиката (почти от всякакъв тип), хубавите парфюми,удоволствията в живота и мнооого други неща, просто ме питайте.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 01 юни 2009 - 07:47

Ние, както и миналата година, май пак ще сме в Приморско. Намерихме си едно готино ново хотелче до северният плаж и е цял апартамент с 2 !!! бани вътре за скромната цена (побират се 4 +1 човека) от 78 лв. на вечер + закуска сутрин. Апартамента е на последният етаж, което е готино, иваче за каква панорама говорим, ако от вторият се вижда само малко над дюните ?!? Това, че е на последен етаж ни дава great view както се казва.
Долу пред хотела ти седи колата, няма заплащане, няма специален паркинг. И в същото време за 3-5 минути пеша си баш у центъра на града и у търпаната.
Което е удобно- кеф ти лудница и заведения, кеф ти спокойствие, ако искаш да си подремнеш като бял човек. Тъй като е достатъчно отдалечен, че да не се чуват шумните заведения и дискотеки, ако пък човек предпочита да спи. Има по един климатик (и миналата година като пристигнахме и те ни го включили - гот, идваш и влизаш на хлад) и по един телевизор във всяка стая, едната е оформена като кухня - с мивка, шкафове... С два бълкона (по един на всяка стая), с бежичен интернет, и рутера баш на нивото на нашият етаж. Яко налягането и топла вода бол...нямаше момент в който да е "посвършила".
Е, кво му трябва на човек повече...като за бг.условия. Персонала 2-3 млади момиченца и дружелюбни.
Вечер на залез, долу има заведение към хотела, и се сяда с кеф на вън на бира :beer: ... или по желание на балкона (има си масички и столове, с подвижна тента + сушилка = на всеки така) с изглед към морето....суперррр. Кво може повече да ти трябва, след като си похапнал в близък ресторант дето е веднага отпред на по-главната уличка на 500-600 метра ?!
Хотела се казва Пенелопе - добър е, препоръчвам ви го. Hotel Penelope

Ходим там, щото искаме да сме близо до залива до р.Ропотамо - точно срещу Аркутино. Там си ходим на плаж - комбинация от море, река и плаж. Плитко е, спокойно е, много топла водата на реката там и голяма ивица свободен плаж, и много живо е там, има и скаридки.
Пламен може да потвърди, там е супер (MBenz) Харесваме през деня да ходим по запустели и по-спокойни места като за плаж, а вечер да се прибираме в място, където има достатъчно избор на заведения, за да можем да ядем нещо хубаво и всяка вечер различно. Дори има и китайски ресторант в Приморско.
Миналата година го открихме случайно при една разходка, и детето като се запъна "искам китайски ориз", та искам... и влязохме, но с предубеждение (за нас, в София най-добри са "Азия"-та до пазара) - оказа се, че готвят вкусно и те.
Та така, ние ще сме предните 7 дни в Пенелопе преди събора във Варна - ще го комбинираме, ще дойдем директно от там.

А към края на лятото (от 28-29 август нататъка) когато и падат малко цените, ще се затътрим и за една седмица в Гърция, Халкидики. Харесали сме си за дестинация китното селце на брега малко преди Ситония - Никити.
Но тепърва ще правим резервациите.

Ето малко снимки от х.Пенелопе от миналата година.

Прикачени файлове

• 0
5q

Публикувано изображение

Публикувано изображение

#29 willy555

willy555

Майстор

• Потребители на форума
  • 798 Мнения:
  • Автомобил:
    W124 E 200 T, 1993г., 136 к.с.

Публикувано 01 юни 2009 - 09:13

Абе всеки е прав за себе си. Някой търси алкохолен или +#$%***** туризъм - ето ти го Слънчев бряг. Друг го вълнува семейна почивка с деца, спокойствие и чист плаж - тогава май наистина варианта чужбина е за предпочитане. Спор няма, че у нас е късмет да намериш добри условия и обслужване. Аз от години почивам в частна къща на един приятел, близо до Албена, където ходим на плаж. Признавам си, че ако не получавах ежегодно тази покана, вероятно щях да почивам някъде в Италия или Гърция. Несравнимо е със ситуацията у нас, за съжаление! Само в Хърватска не съм бил, но вярвам на тези, които казват че и там е по-добре.
  • 0

#30 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 01 юни 2009 - 09:32

Абе ясно е,че бая има да учим откъм обслужване...Аз съм против да се изнасят БГ левчета в чужбина,но тия наште просто не оставят друг избор.... Добре че бащата е от Бургас та морето ми е само разход на гориво.
  • 0
Публикувано изображение
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни