По-добро предложение колега е да намериш някой квартален пич , който лепи фолио хубаво и той да го залепи.
Ще ти излезне поне четирикратно по евтино.Тук в Сандански имам един познат,който поставя фолио през свободното му време и го прави страшно добре.Специално на моя Бенц скоро поставих фолио.В моя случай мойстора съм си аз.
Поразпитай по квартала за такъв човек и си спести поне 300 лева.
Колега,
Благодаря за отделеното внимание и време. Тук в Софяи цените са почти еднакви. Поразпитах и искат между 300 и 400 за моята кола с различни марки фолио.
За мен е важно при проблем да имам сигурност, че проблема ще бъде отсранен. Опита ми с квартални майстори сочи, че при проблем изниква по-голям проблем и се стига до неприятни сцени, от които аз губя време, а другата страна губи не само време.
За това предпочитам да се обърна към "сигурни" хора, които поне имат име да пазят. Разликата от 100 лева не е решаваща в случая, защото става дума за бебето ми на първо място и за колата ми на второ място. Сам не бих се хванал да го правя, защо то нямам идея как се прави и потенциално мога да усера пейзажа зверски, да изгубя цял ден, вместо да съм с бебето и да потроша половината от парите които ми искат, само за фолио, да не говорим че и колата мога да си потроша.
От друга страна, ако аз си сложа само фолиото, хората, които с това си изкарват хляба няма да разберат какви услуга аз предлагам и ще си свършат моята работа сами. Така аз ще имам фолио на колата, но не и работа, а те ще са свършили моята работа и няма да са сложили фолио, което е порочно и неправилно. В смисъл - всички финансови потоци са прекъснати, а печлабата идва от оборота, както ни е известно от ония брадатите мъдреци.
Шори търсих, не е невъзможно да се доставят, но цената е далеч над 400 лева. Иначе си е друго да си отвориш прозореца и да не ти свети слънцето... но има и финансова рамка наречена съпруга и мощен финансов консуматор наречен БЕБЕ!
Ей това да имаш бебе е много по-скъпо от Мерцедес(какъвто и да е модел)! Знаете ли колко струва литър вода за бебе от марката HIPP, която до края на деня се изхвърля с памперсите?
По най-груби изчисления 1 месец да гледаш бебе = 1 година да поддържаш Мерцедес, оабче си заслужава!