Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

странични щори как се свалятW140 300TD 98г

• Please log in to reply
23 мнения по тази тема

#16 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3721 Мнения:
  • Град:София
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Публикувано 01 юни 2009 - 21:17

Цената не е много различна защото съм купувал и за дълга база и не ми е правило впечатление да са по скъпи, конкретно тия са за къса база. Оригиналните щори се слагат много лесно за по малко от минута и не се изискват инструменти. С щори е много по готино, на мен предишната ми S класа W140 беше с фолио като я купих, но го махнах, сложих странични щори и колата стана супер като отвсякъде е с еднакви щори (страничните са със същия дизайн и материал като задната ел. щора).

Ето така изглеждаше моята кола с оригинални щори:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Е да де, ама за мен само фолио май има, ще го слагам тая седмица, пък ако излязат щори ще го търкам някак :dontknow:
  • 0
Mercedes-Benz - Unlike any other!

#17 he_found_you

he_found_you

Чирак

• Потребители на форума
  • 97 Мнения:
  • Интереси:Много, предимно свързани с автомобили, IT, дигитална фотография и манипулация (фотошап)
  • Автомобил:
    W140 S500L 1996г.
    W124 200E-16 1994г.

Публикувано 02 юни 2009 - 14:05

топ - много благодаря!!!! снимките отговарят на много от въпросите ми (най-вече на въпроса защо съм виждал 2-3 ески с щори които изглеждат по-къси на задния джам - не се бях сетил за копчето за заключване... много е грозно но е 100 пъти по-добре от фолио :) )

надявам се до края на лятото да мога да пусна и аз снимки с щори ;)
  • 0

#18 nizi190

nizi190

Напреднал

• Непотвърдени потребители
  • PipPipPip
  • 692 Мнения:
  • Град:Сандански
  • Автомобил:
    190 , 2.5 D
    90 hp, 1990, grey
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 02 юни 2009 - 16:43

Ами такава цена ми казаха в J&J Co в София. Аз идея нямам как се слага това фолио. За тая фирма чето тук добри отзиви и за това реших към тях да се обърна.
Положението ми наистина е спешно и мисля идната седмица да ходя да ги затъмняват.
Ако имаш някакво по-добро предложение ще се радвам да го чуя. Ще изчакам отговора ти преди да се ръсна 400 кинта.

По-добро предложение колега е да намериш някой квартален пич , който лепи фолио хубаво и той да го залепи.
Ще ти излезне поне четирикратно по евтино.Тук в Сандански имам един познат,който поставя фолио през свободното му време и го прави страшно добре.Специално на моя Бенц скоро поставих фолио.В моя случай мойстора съм си аз.
Поразпитай по квартала за такъв човек и си спести поне 300 лева.
  • 0
Публикувано изображение

Публикувано изображение

#19 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3721 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 02 юни 2009 - 22:29

По-добро предложение колега е да намериш някой квартален пич , който лепи фолио хубаво и той да го залепи.
Ще ти излезне поне четирикратно по евтино.Тук в Сандански имам един познат,който поставя фолио през свободното му време и го прави страшно добре.Специално на моя Бенц скоро поставих фолио.В моя случай мойстора съм си аз.
Поразпитай по квартала за такъв човек и си спести поне 300 лева.

Колега,
Благодаря за отделеното внимание и време. Тук в Софяи цените са почти еднакви. Поразпитах и искат между 300 и 400 за моята кола с различни марки фолио.
За мен е важно при проблем да имам сигурност, че проблема ще бъде отсранен. Опита ми с квартални майстори сочи, че при проблем изниква по-голям проблем и се стига до неприятни сцени, от които аз губя време, а другата страна губи не само време.
За това предпочитам да се обърна към "сигурни" хора, които поне имат име да пазят. Разликата от 100 лева не е решаваща в случая, защото става дума за бебето ми на първо място и за колата ми на второ място. Сам не бих се хванал да го правя, защо то нямам идея как се прави и потенциално мога да усера пейзажа зверски, да изгубя цял ден, вместо да съм с бебето и да потроша половината от парите които ми искат, само за фолио, да не говорим че и колата мога да си потроша.
От друга страна, ако аз си сложа само фолиото, хората, които с това си изкарват хляба няма да разберат какви услуга аз предлагам и ще си свършат моята работа сами. Така аз ще имам фолио на колата, но не и работа, а те ще са свършили моята работа и няма да са сложили фолио, което е порочно и неправилно. В смисъл - всички финансови потоци са прекъснати, а печлабата идва от оборота, както ни е известно от ония брадатите мъдреци.
Шори търсих, не е невъзможно да се доставят, но цената е далеч над 400 лева. Иначе си е друго да си отвориш прозореца и да не ти свети слънцето... но има и финансова рамка наречена съпруга и мощен финансов консуматор наречен БЕБЕ!

Ей това да имаш бебе е много по-скъпо от Мерцедес(какъвто и да е модел)! Знаете ли колко струва литър вода за бебе от марката HIPP, която до края на деня се изхвърля с памперсите?
По най-груби изчисления 1 месец да гледаш бебе = 1 година да поддържаш Мерцедес, оабче си заслужава!
  • 0

#20 hammer^BaTe

hammer^BaTe

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 5566 Мнения:
  • Град:Дружба Сити :D
  • Автомобил:
    2004 W211 E55
    1995 W140 S500L - ex
    2014 W124 E500 - ex
    1996 W140 S350TD - ex
    1994 W124 E250D - ex
    1982 W201 190D - ex
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 03 юни 2009 - 15:05

Ако искаш мога да погледна кординатите на един пич на Сточна гара...
Работи с американско фолио и на врата ми взе по 60 лв.. (на ЕС-ката сложихме 92 % черно.. а на моята 95)
За по-малко от 2 часа... нито сваля корите , нито нищо.. работи супер качествено!
  • 0
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left... :)

#21 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3721 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 03 юни 2009 - 15:19

Ако искаш мога да погледна кординатите на един пич на Сточна гара...
Работи с американско фолио и на врата ми взе по 60 лв.. (на ЕС-ката сложихме 92 % черно.. а на моята 95)
За по-малко от 2 часа... нито сваля корите , нито нищо.. работи супер качествено!

Дай телефонче да го проверя, но 5 врати(аз съм с комби) по 60 лева са пак 300 лева.
Тука на банерите във форума се появиха едни Фолиа Дизайн, казаха 280 лева с 3М фолио та ще ида ги видя как работят.
  • 0

#22 pepino

pepino

Напреднал

• Потребители на форума
  • 476 Мнения:
  • Град:софия

Публикувано 04 юни 2009 - 06:17

И при мене е така на сегашната ми S класа W220 не могат да се сложат допълнителни щори защото са вградени и трябва да се сменян корите на вратите а това упражнение е доста скъпо и не мисля да го правя.

Не съм съгласен с теб имам щори и те са монтирани допълнително и мисля че са от W140 като я взема от боя ще ги сваля и ще ги снимам за инфо във форума
  • 0

#23 pepino

pepino

Напреднал

• Потребители на форума
  • 476 Мнения:
  • Град:софия

Публикувано 04 юни 2009 - 06:21

Цената не е много различна защото съм купувал и за дълга база и не ми е правило впечатление да са по скъпи, конкретно тия са за къса база. Оригиналните щори се слагат много лесно за по малко от минута и не се изискват инструменти. С щори е много по готино, на мен предишната ми S класа W140 беше с фолио като я купих, но го махнах, сложих странични щори и колата стана супер като отвсякъде е с еднакви щори (страничните са със същия дизайн и материал като задната ел. щора).

Ето така изглеждаше моята кола с оригинални щори:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Същите или подобни са и при мен
  • 0

#24 hammer^BaTe

hammer^BaTe

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 5566 Мнения:
  • Град:Дружба Сити :D
  • Автомобил:
    2004 W211 E55
    1995 W140 S500L - ex
    2014 W124 E500 - ex
    1996 W140 S350TD - ex
    1994 W124 E250D - ex
    1982 W201 190D - ex
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 04 юни 2009 - 08:11

Колега МРадулов... при тях съм правил 2 коли и съм страшно доволен
Човека затъмнява и прозорци на сгради , отделно като вкарвах ЕС-ката.. от вътре искара едно Ауди А8 бронирано.. и т.н
Кординати пращам на лично.. да не кажат , че е реклама... ако разрешат и тук ще ги драсна :icon_coolgrin:
  • 0
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left... :)

5 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 5 гости, 0 анонимни