Lat: 43°13'4.23"N
Long: 27°57'49.35"E
Публикувано 27 април 2009 - 20:42
Публикувано 28 април 2009 - 15:06
Проблема не е в еднолично решение а в това, че лятна дата друга няма от май до юли и както се разбра това няма да е годишен сбор а среша на членове на МБ Клуб България и приятели. Годишния сбор ще е есента (след 23 октомври) и сигурно ще съвпадне с ОС.
Моля да се записват желаещи, които ще дойдат и да се престане с брътвежи за еднолични решения от двама та и трима четирима души.
Публикувано 29 април 2009 - 20:21
опаа, пак еднолични решения )) как може такъв комунизъм ))
.....и за мен една "еднолична" морска 2-ка, да се видим с приятелите.
Публикувано 04 май 2009 - 19:37
Публикувано 06 май 2009 - 22:40
Публикувано 07 май 2009 - 11:04
....защото бях изумен, че насред летният сезон, насред "пъпа" на Варна, в най-голямата навалица ще се събираме (изгубим) членовете на МБКБ....
Публикувано 07 май 2009 - 11:57
Ще се постараем да Ви посрещнем и опътим подобаващо Много ми хареса идеята да ни дойдете на гости, изключително се зарадвах
Публикувано 08 май 2009 - 13:19
Публикувано 11 май 2009 - 14:42
Публикувано 11 май 2009 - 15:37
Публикувано 11 май 2009 - 15:41
смятам и аз да дойда да се запозная с всички но няма да съм с вас в хотела имам роднини там при които ще отседна. ех не съм ходил във Варна от бая годинки и това май е решаващия повод да отскоча до там
може ли едно предложение за годишния събор.
няма ли да е най-удачно събора да се проведе в централна България. примерно в или около Пловдив. и да питам защо точно 11 месец... че то тогава и сняг може да има. освен ако не съм разбрал грешно значението на национален събор ( среща на притежателите на дадена марка включваща ядене, пиене и различни забави. дори ако има желаещи притежатели на спортни модели могат да покажат това онова зад волана )
ще дам пример с колегите от БМВ. 3 години провеждат националния си събор на писта Дракон с.Калояново (Пловдивска област). събират се ХИЛЯДИ автомобили и правят АДСКО шоу на пистата. нощуват и се забавляват в Хисаря / 20км от Калояново /. Пловдив също е на 20км от Калояново така че може и там да се нощува. тая година имаха едно "нощно каране" по улиците на Пловдив... беше доста яко ... всички коли в колона по улиците на Пловдив. събора го провеждат всяка година по едно и също време ... ПЪРВИЯ Weekend на май. защо според мен времето е подходящо... нито е много топло нито е мн студено. обикновенно са празници и дните са почивни, което предразполага за възможност от посещение. центъра на България за да е еднакво близо на всички.
п.с. това е само предложение моля не ми се нахвърляйте
Публикувано 11 май 2009 - 15:57
Публикувано 11 май 2009 - 19:33
А не - край, няма да те допускаме до срещи. Трябва да се грижим за здравето на хората....лична среща с хора от форума ще е само още едно удоволствие за мен. а да разгледам колите на маниаците тук ще е несравним КЕФ и съм сигурен че месец след това няма да мога да спя спокойно
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 11 май 2009 - 19:42
Ма само заради това ли ще дойдешабе дано не ме набръчкат
за едно обаче си абсолютно прав...нямаме нищо общо с БМВ клуба... ония са разсипници а ние сме ценители
дадох пример с тях защото ми изглеждат доста организирани. събирането им по това време на годината и мястото което са избрали лично за мен е ПЕРФЕКТНО. не го казвам защото Пловдив ми е близо а защото наистина решението е добро за всички. все пак каквото решите.
аз съм само на 21 години и посещавам този форум за да науча нещо повече за любимата ми марка. лична среща с хора от форума ще е само още едно удоволствие за мен. а да разгледам колите на маниаците тук ще е несравним КЕФ и съм сигурен че месец след това няма да мога да спя спокойно
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни