Смяна на масло на автоматична скоростна кутия
Започната от Furious, 21 апр 2009 - 17:01:22
19 мнения по тази тема
Публикувано 07 октомври 2009 - 17:25
Извинявам се , не съм се изразил правилно.Хора от автосервизи са ми казвали , че не се сменя.
Щом от мерцедес казват, че се сменя, може би са прави.Те си знаят най-добре.
Щом от мерцедес казват, че се сменя, може би са прави.Те си знаят най-добре.
Публикувано 08 октомври 2009 - 09:58
Колеги,днес ще ходя до БС да си купувам масло за скорости и диференциял.Колата ми е w201 1.8.Въпроса ми е,след като нямям виене на дифа,а съм решил да слагам добавката за диф,проблем ли е това,ще навреди ли?Скоростите са ръчни.
Благодаря предварително.
Зависи от добавката .Инак много се спори -за или против добавки и т.н . Аз съм за и казвам че има смисъл но проблема в бг е че добавките в повечето случаи са ментета с неясно съдържание.
W 124 - 300D
W 124 - 230E
W 124 - 230E
Публикувано 07 юни 2010 - 08:25
Здравейте!
От 2 дни съм собственик на MB C220 CDI / W203 2001г.
Колата е внесена от Италия и е автоматик.
Предполагам, че е добре да се направи диагностика на скоростната кутия и евентуално да се смени маслото.
Исках да попитам специалистите, задължително ли е да ходя в Балкан-Стар или има и други качествени сервизи.
Чувал съм за един сервиз "Автоматик" на бул. Черни връх, който ми е сравнително удобен. Сигурно има и други добри сервизи.
Бих се радвал ако споделите вашето мнение по въпроса.
Поздрави,
Иван
Предполагам, че е добре да се направи диагностика на скоростната кутия и евентуално да се смени маслото.
Исках да попитам специалистите, задължително ли е да ходя в Балкан-Стар или има и други качествени сервизи.
Чувал съм за един сервиз "Автоматик" на бул. Черни връх, който ми е сравнително удобен. Сигурно има и други добри сервизи.
Поздрави,
Иван
Публикувано 19 юни 2010 - 09:37
Здравейте!
Поздрави,
Иван
Явно няма желаещи да помогнат...
Публикувано 19 юни 2010 - 15:13
не че няма ама тази тема е дъвкана 100 пъти и на хората им е писнало
да пишат едно и също а има и тема сервизи и там има доста мнения
да пишат едно и също а има и тема сервизи и там има доста мнения
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни