да минем на въпросите
обмислям покупка на 124 ... в най добрия случай до 5000лв.
1ви въпрос - дизел или бензин... много съм навит на дизелаче ама нищо не разбирам от тия двигатели (не че от бензиновите разбирам ама пак е повече от нафтовите ) изобщо си нямам на понятие какво да гледам при дизеловите мотори затова ... някой да сподели това онова в посока - често срещани проблеми и може ли да се намери читав дизел за толкова пари. предполагам ще търся 2.5 чист дизел че 3 ми се струва големичак за джоба че много много не слизам от колата пък и бая ръчкам
2ри въпрос - слаби места по купетата ... къде мацат най-много търгашите и за какво да се оглеждам да не ме пре*бат тотално.
3ти въпрос - гледам за диференциалите много хора плачат ... как най-лесно да разбера куца ли нещо по тоя чарк
4-ти въпрос - за тия пари кво ще ми препоръчате като екстри ... години ... гледам фейслифтове някви
п.с. много съм навит за някво купе но не знам дали може да се намери за толкова пара читавко. то е ясно че няма да е цвете ама поне да мяса
п.п.с по точка едно .... не е задължително да е дизел нищо че наблягам на него ... така като разглеждах отгоре отгоре видях за някъв мотор 2.0 136 катъра ... ако не съм се объркал ... та и той ми хваща окото...
имах 190ка бензинова много хубава .... много ми хареса ама я блъснах