Избор на 124-ка
Започната от Goshy, 11 апр 2009 - 17:32:46
27 мнения по тази тема
Публикувано 05 юни 2009 - 09:31
Хайде и аз да попитам, ама за комби . Ето какво съм си харесал:
Данни:
Дата на производство - ноември 1994 г.
Тип двигател - Бензинов
Мощност (к.с.) - 130 к.с.
Скоростна кутия - Ръчна
Категория - Комби
Пробег - 150000 км
Цвят - Червен
Особености:
4(5) Врати
ABS
Airbag
Газова уредба
Ел. Огледала
Ел. Стъкла
Климатроник
Кожен салон
Лети джанти
Металик
Нов внос
Серво управление
Стерео уредба
Халогенни фарове
Центр. заключване
Шибедах
Моля за мнения.
Данни:
Тип двигател - Бензинов
Скоростна кутия - Ръчна
Категория - Комби
Пробег - 150000 км
Цвят - Червен
Особености:
4(5) Врати
ABS
Airbag
Газова уредба
Ел. Огледала
Ел. Стъкла
Климатроник
Кожен салон
Лети джанти
Металик
Нов внос
Серво управление
Стерео уредба
Халогенни фарове
Центр. заключване
Шибедах
Моля за мнения.
Публикувано 05 юни 2009 - 14:52
Хайде и аз да попитам, ама за комби . Ето какво съм си харесал:
Данни:
Тип двигател - Бензинов
Скоростна кутия - Ръчна
Категория - Комби
Пробег - 150000 км
Цвят - Червен
Нещо тия 130 кионя ми се виждат грешни. Пробега и той е сгрешен, липсва му една нула.
Климатроника нема да обсъждаме, щото най-много да е с климатик.
Според мен без да си видял колата на живо не може да добиеш представа.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 05 юни 2009 - 15:30
Колата със сигурност не е 94г. след март 93г 124 претърпява фейслифт и се превръща в Е-клас
130к.с. двигател нямат тия коли има 118/122/132/136к.с. Другото което е - този волан го монтират около 90- до края на 91г. Също така- обърни внимание на шибедаха- това е едно от малкото болни места на 124.
130к.с. двигател нямат тия коли има 118/122/132/136к.с. Другото което е - този волан го монтират около 90- до края на 91г. Също така- обърни внимание на шибедаха- това е едно от малкото болни места на 124.
Публикувано 05 юни 2009 - 15:38
Мани другото ами и в обявата пише цвят-<Червен> ???????????
Публикувано 05 юни 2009 - 16:18
Мани другото ами и в обявата пише цвят-<Червен> ???????????
Това да и е проблема... червен/черен са едно под друго ,тъй че сигурно се е объркал с кликането тоз дето е пускал обявата... иначе колегата да даде линк към самата обява ... щото от тези снимки нищо не се вижда ..а тука има няколко снайпера дето се подвизават в форума ...дай им добри снимки и гледай разбивка.
Публикувано 05 юни 2009 - 18:48
Абе колега-все да те питам-туй кола в подписа ти твойто купе ли е?,,,,щото е мнооого харнохаресва ми много как е направено..а ако не е твоито....поне знаеш как да си го направишТова да и е проблема... червен/черен са едно под друго ,тъй че сигурно се е объркал с кликането тоз дето е пускал обявата... иначе колегата да даде линк към самата обява ... щото от тези снимки нищо не се вижда ..а тука има няколко снайпера дето се подвизават в форума ...дай им добри снимки и гледай разбивка.
Публикувано 05 юни 2009 - 20:31
Абе колега-все да те питам-туй кола в подписа ти твойто купе ли е?,,,,щото е мнооого харнохаресва ми много как е направено..а ако не е твоито....поне знаеш как да си го направиш
Не е моето ... ма са почти 1 към 1. Аз съм с амг джанти... пак така черни с оригинален цвят Ha ръбовете и преден капак от 560sec ...но сега е за пребоядисване... ма другата седмица си го прибирам и ще пусна снимки..и съотвентно ще сменя подписа
Публикувано 05 юни 2009 - 20:33
еВАЛА-МаниакНе е моето ... ма са почти 1 към 1. Аз съм с амг джанти... пак така черни с оригинален цвят Ha ръбовете и преден капак от 560sec ...но сега е за пребоядисване... ма другата седмица си го прибирам и ще пусна снимки..и съотвентно ще сменя подписа
п.п.-а пребоядисването колко ще ти чини?
Публикувано 06 юни 2009 - 00:34
еВАЛА-Маниак
п.п.-а пребоядисването колко ще ти чини?
ми 900 кинта с китване на преден капак ... че явно предната част е била насвагвана... и стария кит се беше напукал над решетката. Говориме за пълно пребоядисване и печене в камера. Цената е доста приемлива смятам. Сега само да видиме резултата в неделя.
Публикувано 06 юни 2009 - 00:36
Дано да стане хубава.И снимчици да сложиш че да се кефим......
Публикувано 09 юни 2009 - 08:54
Дано да стане хубава.И снимчици да сложиш че да се кефим......
Да де ма ето ,че стана вторник а колата е доникъде... май ще трябва да вадя "цигулката" и да пришпорвам майстора...
Публикувано 09 юни 2009 - 14:51
Сакън-не закачай "маЙсторО" , че ако знаеш как ще я оклепа колата.Не ми се мисли.
те май на това разчитат тез... майка му стара ..просто немога да ги разбера теа така наречени майстори (на късия разказ ..ако питате мен). Седи и те гледа в очите и ти обяснява разни врели некипели... миналата седмица му звънях 2 пъти и кат го питам какво става ми се отговаря : "е сега съм бъркаме боята за мерца" .. викам му аз да ти донеса по-голяма бъркалка, че от 2 дена явно не я забърка тая боя... та след като го навестих с явен доста изнервен вид кат гледам я е подкарал утре вечер трябва да е готова... а дано..
Аз не съм от тия нервните типчета дето само дават зор... ма кат се каже нещо обичам да се спазват тея срокове и обещания. Да каже че ще я прави 2 седмици ...няма проблем прави я .. ма като каже 5 дена ...и кат минат 8 почвам леко да треперя ...
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни