ДебитомерПроблем с дебитомера
Започната от The Doctor, 08 апр 2009 - 11:42:28
31 мнения по тази тема
Публикувано 08 април 2009 - 11:42
Здравейте колеги,имам проблем с дебитомера и трябва да го сменя.Питането ми е такова: какъв да си купя.Предлагат ми оригинален на мерцедес,оригинален втора ръка и чисто нов но менте.Ако някои може да даде съвет ще съм благодарен.Поздрави
Публикувано 08 април 2009 - 15:52
Оригиналния колега,да не стане да си имаш един чисто нов НЕработещ дебитомер в гаража!
Публикувано 08 април 2009 - 17:04
Да и аз искам оригиналния,но тои е 1200 лв а другите варират от 120 до 430лв.Оригиналния колега,да не стане да си имаш един чисто нов НЕработещ дебитомер в гаража!
Публикувано 08 април 2009 - 21:14
Не знам за каква кола е,но само оригинален и само ако си сигурен че трябва да се сменя!Здравейте колеги,имам проблем с дебитомера и трябва да го сменя.Питането ми е такова: какъв да си купя.Предлагат ми оригинален на мерцедес,оригинален втора ръка и чисто нов но менте.Ако някои може да даде съвет ще съм благодарен.Поздрави
Публикувано 10 април 2009 - 08:46
Здравейте колеги,имам проблем с дебитомера и трябва да го сменя.Питането ми е такова: какъв да си купя.Предлагат ми оригинален на мерцедес,оригинален втора ръка и чисто нов но менте.Ако някои може да даде съвет ще съм благодарен.Поздрави
докторе ,що мислиш че не работи напълно,може да не мери правилно.аз имах същия проблем и ми го оправиха.взеха ми 180 лв ама ми почистиха и горивната камера,та само за дебитометъра може да е по малко,ама са нямам грижи и всичко е 6.ако при всякакво количество гориво не мери нищо тогава може да е заминал.я вземи иди първо при някой който разбира да ти каже диагнозата ,не умувай сам.
Публикувано 10 април 2009 - 19:44
Ходих на диагностик и като я закаяи му изписа бедна смес или нещо подобно!!!!!!!!!!!!!!И аз съм малко недоверие към диагнозата,но това казва доктора.докторе ,що мислиш че не работи напълно,може да не мери правилно.аз имах същия проблем и ми го оправиха.взеха ми 180 лв ама ми почистиха и горивната камера,та само за дебитометъра може да е по малко,ама са нямам грижи и всичко е 6.ако при всякакво количество гориво не мери нищо тогава може да е заминал.я вземи иди първо при някой който разбира да ти каже диагнозата ,не умувай сам.
Публикувано 13 април 2009 - 11:43
Ходих на диагностик и като я закаяи му изписа бедна смес или нещо подобно!!!!!!!!!!!!!!И аз съм малко недоверие към диагнозата,но това казва доктора.
Бедна смес
Публикувано 13 април 2009 - 12:53
Колега vladimir1 нещо си изпаднал в заблуда.
Публикувано 13 април 2009 - 16:30
абе и аз чета,чета и не мога да му хвана смисъла....Колега vladimir1 нещо си изпаднал в заблуда.
Публикувано 13 април 2009 - 17:48
Колеги,къде да отида,вече съм в безисходица.Ходих при всякъкви маистори и нищо.Кажете къде да отида.ПОМОЩ
Публикувано 13 април 2009 - 18:02
Докторе кажи от къде си,какво прави колата ,какво не прави, по-конкретни отговори ще получиш!
Публикувано 14 април 2009 - 16:12
пичове кое не ви е ясно?това за маркуча и за мехурчетата ли?просто знам моя проблем какъв беше и търся аналогични причини довели до него.нали доктора се е видял в чудо та исках да помогна с нещо.
Публикувано 14 април 2009 - 20:31
Колега как ще разбереш,че ти е здрав дебитомера от стрелката за горивото е това не мога да разбера?!Бедна смес
,кво да е тва бе
!оф тия наште майстори са няма такива несретници,не знаят кой мотор е дизел кой бензин иначе диагнози слагат
виж напълни я догоре и виж стрелката дали ще мръдне,ако се качи значи ти е здрав дебитомера.пак пиши какво става и ще ти дам номер на 1 свестен майстор да те оправя.и погледни нещо друго,виж маркуча на нафтата,коийто влиза в горивния филтър,дали по него варвят мехурчета въздух.
Докторе кажи от къде си поне!
Публикувано 15 април 2009 - 07:55
Може би дебитомера е за бензинов мотор?Добре беше и колегата доктор да пише,щото има някакви правила за ползване на форума все пак!пичове кое не ви е ясно?това за маркуча и за мехурчетата ли?просто знам моя проблем какъв беше и търся аналогични причини довели до него.нали доктора се е видял в чудо та исках да помогна с нещо.
Публикувано 15 април 2009 - 17:40
Извинявам се колеги за неправилното изказване.Значи,мерцедеса ми е Е-200 136 коня.Купе W210 96 година,тоест първата очиларка.Проблема е в това че като я паля сутрин колата вдига до 1500 оборота и моментално гасне.Ако реша да и подам газ за да задържи обороти започва да пука и гърми,това се трае донякъде.След като загрее до 80-85 градуса леко успокоява работата но ниски обороти но пак тресе.В големите задръствания като седя повече на място през определен интервал оборотите пропадат до нула и пак се стабилизират.От няколко дни се появи и друг пробле,вече друдно се форсира до 1500 оборота(глъхне) и ако тръгна с по малко газ си забивам главата във волана.Страното е че на висиките обороти колата е перфектна и даже харчи много малко.Ако съм изпуснал някое пояснение ме подсетете.Мерси предварително.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни