e500
Започната от ais6777, 05 апр 2009 - 15:15:57
30 мнения по тази тема
Публикувано 28 май 2009 - 13:50
http://suchen.mobile...mp;pageNumber=1
като наише Е500 в германското мобиле и просто ще се нпикая от кеф.
Публикувано 01 юни 2009 - 10:31
тая е румънкаhttp://suchen.mobile...mp;pageNumber=1
220 се "93
Публикувано 03 юни 2009 - 12:30
Тоа черния дето всички много ви харесва ...се продава за 59 бонбона.
http://www.mobilen.b...239281809933848
Иначе в бг няма много такива ..щото просто ги изпотрошиха нашите хора... аз лично знам за 3 тоталки и то само в кръга дето аз движа... бог знае още колко са си намерили майсторите по родните пътища...
http://www.mobilen.b...239281809933848
Иначе в бг няма много такива ..щото просто ги изпотрошиха нашите хора... аз лично знам за 3 тоталки и то само в кръга дето аз движа... бог знае още колко са си намерили майсторите по родните пътища...
Публикувано 03 юни 2009 - 14:45
Аааа, има имаааа... ето този единият, той е на наш човек- от клуба. На Пепи, който понякога идва на срещи, но не пише във форума.
Съсед ми е човека, на нашата улица през два номера живее. Той е музикант, живял е 15 г. някъде на запад (не запомних къде каза, че е) и вече се е прибрал тук в Бг. окончатено май. Свири понякога заедно с Иван Лечев и ги бъркат като са заедно
А жена му е оперна певица и като зине у тях за разпяване...чак у нас се чува ясно
Може да си го позволи, плаща му паркинг отдолу в НДК-то целогодишно - пази си го човека като очите, крие го там отдолу от дъжд,сняг, слънце ...и го кара рядко. За други цели и по работа си има и служебна кола. Сложил му е едни яки широки гуми, и какъв звук вади само... уаууу.
Каза, че на времето (май още по соц.време някъде) го купил от някакъв пак пътуващ нашенец, който много държал на него и си го бил вкарал оня от Германия.
Пепи каза, че на времето си му е струвал бая пара. Но не го продава, не си го дава човекът. И правилно де. Каза, че бил limited edition, защото бил с някакъв специален двигател (май на Porsche рече, че е) и от тия имало към 100 бройки. Или поне нещо такова. Не съм много-много запозната.
Бая си харчи, каза, че не е и лесен за управление...само с леко докосване на педала и излита като ракета... трудно е да го караш леко и без да те подкокоросва да го юркаш.
Та и подръжката към това, гаража му... не е за всяка уста лъжица.
Ето няколко снимки от мен, рядко виждам Пепи с колата на улицата, след това го закара до гаража на НДК-то и се прибира пеша. (ул."Хан Аспарух" - близо до І-ва градска и СДС-сградата ---тук живеем ние и Пепи) Щракнах го случайно от балкона. И на клипчето е пак той. Снимките са от Sunday, September 07, 2008, 15:01:14
Съсед ми е човека, на нашата улица през два номера живее. Той е музикант, живял е 15 г. някъде на запад (не запомних къде каза, че е) и вече се е прибрал тук в Бг. окончатено май. Свири понякога заедно с Иван Лечев и ги бъркат като са заедно
Каза, че на времето (май още по соц.време някъде) го купил от някакъв пак пътуващ нашенец, който много държал на него и си го бил вкарал оня от Германия.
Пепи каза, че на времето си му е струвал бая пара. Но не го продава, не си го дава човекът. И правилно де. Каза, че бил limited edition, защото бил с някакъв специален двигател (май на Porsche рече, че е) и от тия имало към 100 бройки. Или поне нещо такова. Не съм много-много запозната.
Бая си харчи, каза, че не е и лесен за управление...само с леко докосване на педала и излита като ракета... трудно е да го караш леко и без да те подкокоросва да го юркаш.
Ето няколко снимки от мен, рядко виждам Пепи с колата на улицата, след това го закара до гаража на НДК-то и се прибира пеша. (ул."Хан Аспарух" - близо до І-ва градска и СДС-сградата ---тук живеем ние и Пепи) Щракнах го случайно от балкона. И на клипчето е пак той. Снимките са от Sunday, September 07, 2008, 15:01:14
Прикачени файлове
Публикувано 10 юни 2009 - 21:29
Аааа, има имаааа... ето този единият, той е на наш човек- от клуба. На Пепи, който понякога идва на срещи, но не пише във форума.
Съсед ми е човека, на нашата улица през два номера живее. Той е музикант, живял е 15 г. някъде на запад (не запомних къде каза, че е) и вече се е прибрал тук в Бг. окончатено май. Свири понякога заедно с Иван Лечев и ги бъркат като са заедноА жена му е оперна певица и като зине у тях за разпяване...чак у нас се чува ясно
Може да си го позволи, плаща му паркинг отдолу в НДК-то целогодишно - пази си го човека като очите, крие го там отдолу от дъжд,сняг, слънце ...и го кара рядко. За други цели и по работа си има и служебна кола. Сложил му е едни яки широки гуми, и какъв звук вади само... уаууу.
Бая си харчи, каза, че не е и лесен за управление...само с леко докосване на педала и излита като ракета... трудно е да го караш леко и без да те подкокоросва да го юркаш.Та и подръжката към това, гаража му... не е за всяка уста лъжица.
Благодаря за споделеното от fiveq!
Хубаво и интересно е човек да знае за такива екземпляри. Още повече, когато тези модели са ни слабост.
Мога само да пожелая собствениците на тези машини да си ги карат със здраве и да продължават да ги имат, за да им се радваме и ние.
Има обаче нещо смущаващо в така описаната история на въпросният автомобил.
Не мисля, че е редно толкова подробна информация, за такъв качествен екземпляр - Е 500, да стои на публично място.
Форумът може да бъде посетен от всеки, включително и от недобросъвестни хора.
Модераторите да преценят, тяхно право е да редактират ако сметнат за нужно.
Че да не вземем да напревим на колегата с това хубавото Чочоне "мечешка услуга"
http://6lyokavitza.org/

Публикувано 11 юни 2009 - 10:43
Благодаря за споделеното от fiveq!
Хубаво и интересно е човек да знае за такива екземпляри. Още повече, когато тези модели са ни слабост.
Мога само да пожелая собствениците на тези машини да си ги карат със здраве и да продължават да ги имат, за да им се радваме и ние.
Има обаче нещо смущаващо в така описаната история на въпросният автомобил.
Не мисля, че е редно толкова подробна информация, за такъв качествен екземпляр - Е 500, да стои на публично място.
Форумът може да бъде посетен от всеки, включително и от недобросъвестни хора.
Модераторите да преценят, тяхно право е да редактират ако сметнат за нужно.
Че да не вземем да напревим на колегата с това хубавото Чочоне "мечешка услуга"![]()
То който трябва сигурно вече е прочел тази така "ценна"информация
Публикувано 11 юни 2009 - 11:23
Хаха .. колеги ако излезне поръчка за такъв автомобил гепачите ще получат информация като адрес и всичко нужно от техните аверчета в полицията... не си мислете ,че седят във форума и само дебнат някой да се изпусне с някаква информация... в най-лошия случай някой натегач да отиде да го моли да се вози или да се снима с колата
Публикувано 11 юни 2009 - 17:35
Ако има сериозно желание човек може да намери идеалния компромис...
Е-420 от USA...
1994-1998
Пак 8 цилиндра, но 4,2 мотор и 40 коня по малко.
Внос след 1.1.2010. и само 10% мито + ДДС на фактурата.
Ако има желаещи да ми се обадят.
Е-420 от USA...
1994-1998
Пак 8 цилиндра, но 4,2 мотор и 40 коня по малко.
Внос след 1.1.2010. и само 10% мито + ДДС на фактурата.
Ако има желаещи да ми се обадят.
Audi A8
Публикувано 11 юни 2009 - 17:53
В допълнение на горното, ето един пример:
95 MB E420 SPECIAL EDITION - 18" SPORT WHEELS - ALL BLACK - 96K MILES - LOOKS HOT - RUNS GREAT
Доставено в БГ с платено всичко - мито, ДДС, Технотест (без акциз... ако е след 1.1.2010...)
Крайна цена 18,000 лева
95 MB E420 SPECIAL EDITION - 18" SPORT WHEELS - ALL BLACK - 96K MILES - LOOKS HOT - RUNS GREAT
Доставено в БГ с платено всичко - мито, ДДС, Технотест (без акциз... ако е след 1.1.2010...)
Крайна цена 18,000 лева
Audi A8
Публикувано 11 юни 2009 - 20:53
Тая цена 18 000 със или без акциз е?
щото при положение ,че тая кола (става въпрос за Е420ката)е 5500 долара(което е 7700 лева) и транспорта и до Бг е 1500 долара(около 2000 ) лева ми се вижда малко дабъл
освен ако тия мита и ДДСта не са някви страшни цифри...технотеста доколкото помня не беше няква страшна цифра....ама всъщност говоря по спомени-може би сега е друго,,,,
А иначе аз видях и читави чочонета в мобилето които са около 6-7 к евра-така ,че не е толкоаз страшно ако човек е мераклия
Иначе спор няма-в щатите има много добри машини и са пълни с опций ,а това ,че са с по други материали просто няма как да отговаря на истината защото преди да се внесе каквото и да е тука минава през редица тестове които са на министерството на транспорта и няма как да се внесе колата ако не отговаря на цифра изисквания за безопасност и прочее...та така
щото при положение ,че тая кола (става въпрос за Е420ката)е 5500 долара(което е 7700 лева) и транспорта и до Бг е 1500 долара(около 2000 ) лева ми се вижда малко дабъл
А иначе аз видях и читави чочонета в мобилето които са около 6-7 к евра-така ,че не е толкоаз страшно ако човек е мераклия
Иначе спор няма-в щатите има много добри машини и са пълни с опций ,а това ,че са с по други материали просто няма как да отговаря на истината защото преди да се внесе каквото и да е тука минава през редица тестове които са на министерството на транспорта и няма как да се внесе колата ако не отговаря на цифра изисквания за безопасност и прочее...та така
Публикувано 11 юни 2009 - 21:39
Това че си я намерил на оригинална дилърска цена е "голяма" заслуга...
Сметай сега транспорт от Тексас до Източно крайбрежие....
1500 $ ако се групираш с брадчед в 40 футов до Италия или Германия....
Ако не успееш - ро-ро до Бремерхафен и колесар до БГ.
Къде ориват тогава парите за доставката....
Сметай също пристанищни такси и транспорт до БГ.
10 % на фактура + ДДС на всичко - фактурна, Мито, транспортни.
970 лева държавна такса технотест + 300 лева рушвет за да минат светлините.
Ако си в бизнеса и си го правиш за себе си, да малко по малко е от 18,000 лева
Ако намериш някой да направи тази организация + плащанията по места + всичко
за чест, слава и "благодаря"....
значи си щастлив човек....
Иначе само чешеш езика и практикуваш математика...
Audi A8
Публикувано 12 юни 2009 - 05:47
Чичо БобиТова че си я намерил на оригинална дилърска цена е "голяма" заслуга...
Нещо не сме си доуточнили функцийте
Аз направих коментара само и единствено със забележка "собствено мнение"-както казах по спомени пиша
А и не разбрах ,че всъщност тоя коментар които си го направил е обява
Щото ако е -сгрешил си раздела
тва първо
второ-никога не съм бил силен по математика ,а и не претендирам-но това не ми пречи да смятам-и както и да го смятам-18 хиляди лева за кола която струва 8 хиляди (па било то и на 15 000км)-пак ми се вижда множко-това е мое мнение-както сам казваш на едно друго място-такива гимнастики с внос от САЩ си заслужават за кола която е нова или е над 20 к пари
Виждам ,че наистина си в час със вноса и износа-и нямам нищо напреки това-само ще те помоля да го направиш както си трябва в раздела купува продава-може би има заинтерсувани от такъв тип внос-най малко съм искал да кажа ,че нещо си некоректен-само казвам ,че за кола на 15 години па било то и малкото чочоне ми се вижда грях да се дадат 20 к пари ,но както казах-за всеки влак си има пътници(а колата наистина изглежда много добре)
щастлив съм иначе-Благодаря
И да-чеша си езика-форум е все пак -не е Виенския хор на момчетата-но когато го правя(да си чеша езика)-гледам да е съвсем човешко и незлобливо...
и така-надявам се сме се разбрали тоя път и ако нещо не си ме разбрал правилно предишният път-извинявам се -явно не умея да се изразявам добре
п.п.-иначе
относно дилърската цена хич не съм се тормозил-тя си излиза веднага-но ако аз си вкарвам кола ще е от Ню Йорк където директно заминава шипинг за 1300 долара ,а да не ти споменавам ,че 320ки и 420ки тук намирам за по 2-3 к пари..и то доста добри...-да не говоря за w140ки на какви смешни пари има....мЪ аз лично нямам такива нерви да се занимавам с внос износ
ето едно примерче 560 СЕК
Поздрави
Публикувано 12 юни 2009 - 08:07
Така е, в Ню Йорк са по евтини колите, но са едни от най лошите... Както е и Илинойс, Мичиган.....
Чича ви е живял в N.Y. 7 години и винаги е карал коли, за разлика от 70% дето само се возят на метрото.
Пътищата са по кофти, има зима, пясък, разни химикали през зимата, а колите се паркират в ситито с побутване на броните.
Хубавите използвани коли идват от южните щато и по главно Калифорния.
Да, ама 800 - 1000 доставка от там до пристанището в Джърси, Балтимор, Джексънвил или Форт Лодърдейл.
Както и да е. Изобщо не смятам да продавам. Не я притежавам таз Е-калса, нито акцизите са паднали.
Тъпо е да се плащат повече от 15 000 лева за Е-класа от 1994-5 година по принцип.
Наистина за тези пари по добре си е нормална S-класа, както и аз направих за самия себе си.
Но, пак повтарям, никой , ямя никой, няма да ти свърши таз работа за чест и слава.
Всеки вносител си търси около 10%. За 100-300 долара никой не се хваща.
Да го правиш сам без да си в час, можеш на бая подводни камъни да попаднеш в процеса, че после бая скъпо да ти излезе.
Чича ви е живял в N.Y. 7 години и винаги е карал коли, за разлика от 70% дето само се возят на метрото.
Пътищата са по кофти, има зима, пясък, разни химикали през зимата, а колите се паркират в ситито с побутване на броните.
Хубавите използвани коли идват от южните щато и по главно Калифорния.
Да, ама 800 - 1000 доставка от там до пристанището в Джърси, Балтимор, Джексънвил или Форт Лодърдейл.
Както и да е. Изобщо не смятам да продавам. Не я притежавам таз Е-калса, нито акцизите са паднали.
Тъпо е да се плащат повече от 15 000 лева за Е-класа от 1994-5 година по принцип.
Наистина за тези пари по добре си е нормална S-класа, както и аз направих за самия себе си.
Но, пак повтарям, никой , ямя никой, няма да ти свърши таз работа за чест и слава.
Всеки вносител си търси около 10%. За 100-300 долара никой не се хваща.
Да го правиш сам без да си в час, можеш на бая подводни камъни да попаднеш в процеса, че после бая скъпо да ти излезе.
Audi A8
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА