Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

за Гинес

• Please log in to reply
64 мнения по тази тема

#31 damian-E250

damian-E250

Майстор

• Потребители на форума
  • 923 Мнения:
  • Град:Троян
  • Автомобил:
    W124 E-250TD/94'
    W123 200D/79'
    Sprinter 308D Maxi/98'
    Lada Niva 1.6/94'
    kawasaki klx 250/
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 06 април 2009 - 19:40

ми той при 80км е малко под 2000 оборота ! а на празен ход -на място работи мазно -600 е и какво чудно да гори 4на сто при 80км като имаш на предвид че не изключвам по надолу защото е автоматик и не може !
на всички колеги казвам не се бъзикам ! и аз останах смаян но факт!!!!!11

Колега аре нема нужда :) аз на 5-та със 100 съм на 2000 оборота.... и пак ми гори 6.8-7.0/100км. при нормално каране.
  • 0
Публикувано изображение

#32 damian-E250

damian-E250

Майстор

• Потребители на форума
  • 923 Мнения:
  • Автомобил:
    W124 E-250TD/94'
    W123 200D/79'
    Sprinter 308D Maxi/98'
    Lada Niva 1.6/94'
    kawasaki klx 250/
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 06 април 2009 - 19:47

Да-остана само колегата да уточни що е карал с 80км./ч по магистралата...?Тоя въпрос не ми дава мира и сън не ме лови...! :tongue:
Ако някой не разбира питането ми да подкара по магистрала с тая скорост,и да я поддържа известно време...

Пламски че аз лятото към морето със 123ката 80-90 км/ч. по магистралата :) 5 часа до Китен (390км.) как ти се струват а? :icon_coolgrin: бях се схванал на седалка и ми даде разход 6.5/100км.
  • 0
Публикувано изображение

#33 mbenz

mbenz

Майстор

• Потребители на форума
  • 2892 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    МВ 124/Е 250D 20V'94г.

Публикувано 06 април 2009 - 19:52

Пламски че аз лятото към морето със 123ката 80-90 км/ч. по магистралата :) 5 часа до Китен (390км.) как ти се струват а? :icon_coolgrin: бях се схванал на седалка и ми даде разход 6.5/100км.

123-та я карах 110-115км./ч по магистрала(и по шосе),щото ставаше много шумна-мотора влизаше вътре,както се казва-4 скорости...гореше твърдо 7л./100км. с тази скорост(200Д).
  • 0
Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

#34 damian-E250

damian-E250

Майстор

• Потребители на форума
  • 923 Мнения:
  • Автомобил:
    W124 E-250TD/94'
    W123 200D/79'
    Sprinter 308D Maxi/98'
    Lada Niva 1.6/94'
    kawasaki klx 250/
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 06 април 2009 - 19:58

123-та я карах 110-115км./ч по магистрала(и по шосе),щото ставаше много шумна-мотора влизаше вътре,както се казва-4 скорости...гореше твърдо 7л./100км. с тази скорост(200Д).

Абе тя след 90 км. ми беше жал да я надувам...Но малко ти е давала няма спор тука....
  • 0
Публикувано изображение

#35 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 06 април 2009 - 21:08

Да-остана само колегата да уточни що е карал с 80км./ч по магистралата...?Тоя въпрос не ми дава мира и сън не ме лови...! :tongue:
Ако някой не разбира питането ми да подкара по магистрала с тая скорост,и да я поддържа известно време...

Аз така ходих до Пампорово февруари месец. Беше се отщипала кората на единия праг и в момента в който вдигна над 80 км/ч и въздушната струя я залепя за асфалта. И се притесних, да не се откачи и да я счупя. Мани другото, ами тя е и голяма и черна, ще я разсипя по магистралата - ще направя мазало. Спрях, ама то нощно време - тъмно, като в мечи гъз*. Цъкнах speed limiter на 80 и така до новия мотел на Ихтиман. Там беше светло, постлах си килимче по земята и залегнах да оправям щипките на кората. От ихтиман до Пампорово настъпих и наваксахме изоставането :)

Имам и доказателствен материал:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

*Не знам, колко е тъмно на мечките в гъза, но няма начин да е по-светло от онази вечер на магистралата!
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#36 Vladek

Vladek

Майстор

• Потребители на форума
  • 3744 Мнения:

Публикувано 06 април 2009 - 23:01

Иля,
Земи излез от ...под колата и се качи у нея
То така можеш да заковеш некой резултат под 1 литър на ...час :icon_coolgrin:
(У колата, шафиора влиза от лявата предна врата. По наще географски ширини е така :icon_coolgrin: )

Поздрави
:4036:
  • 0
Публикувано изображение
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител

#37 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 06 април 2009 - 23:06

Аз ще взема да си спретна една галерия "проблеми на път"!

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Публикувано изображение Публикувано изображение

Да е жива и здрава колицата - всички проблеми са породени от задкормилното устройство!
Щото, аз така от малко горене, толкова малко гори, че за 1 година два пъти оставам без бензин :)
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!

#38 Slav_1101

Slav_1101

Майстор

• Потребители на форума
  • 961 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes W126 280 SE M110 83"
    Mercedes W211 E280 CDI 177ps
    Mercedes W221 S350

Публикувано 07 април 2009 - 00:34

Патувах онзи ден до ст. Загора и ми даде разход 17 извънградско при положение че по магистралата не съм падал почти под 180 км. Иначе при нормално каране ми харчи 10 и 14 в града . Но какво ти пука той бензина стана ефтин :D :beer:
  • 0

#39 pepino

pepino

Напреднал

• Потребители на форума
  • 476 Мнения:
  • Град:софия

Публикувано 07 април 2009 - 21:33

Аз така ходих до Пампорово февруари месец. Беше се отщипала кората на единия праг и в момента в който вдигна над 80 км/ч и въздушната струя я залепя за асфалта. И се притесних, да не се откачи и да я счупя. Мани другото, ами тя е и голяма и черна, ще я разсипя по магистралата - ще направя мазало. Спрях, ама то нощно време - тъмно, като в мечи гъз*. Цъкнах speed limiter на 80 и така до новия мотел на Ихтиман. Там беше светло, постлах си килимче по земята и залегнах да оправям щипките на кората. От ихтиман до Пампорово настъпих и наваксахме изоставането :)

Имам и доказателствен материал:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

*Не знам, колко е тъмно на мечките в гъза, но няма начин да е по-светло от онази вечер на магистралата!

Илийка от такива пози може и близнаци да прифанеш
Поздрави :0_yahoo: :0_yahoo: :0_yahoo:
  • 0

#40 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3721 Мнения:
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Публикувано 07 април 2009 - 22:42

Що се дразните и се занимавате с глупости "Колега аз карам S 320 CDI и повярваи ми хич не ми пука ако някои се набира около мен като глист"тези коли не са направени за Състезание ни по икономичност нитио по бързина единственно аз ще стигна много по удобно от точка А до точка Б с мерцедес отколкото с ситроен Ц4

поздрави :0_yahoo:

Сметам да си у неква грешка колега! Ситроена с чипа си благинка, особенно за градско, като му свети постоянно лампата на филтъра за твърди чстици и трябва да го покараш 1000 извънградско с 90 за да изгасне.
Къде си тръгнал да срвняваш двуетажна вила на брега на морето с боксониера в жк.Люлин?
Колегата дето прави смешна С320ЦДИ със ситроена може би има да покаже някое видео ли, или да потърсо помощ от публиката?
  • 0
Mercedes-Benz - Unlike any other!

#41 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3721 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 07 април 2009 - 22:49

Пробвал съм и мога да кажа че е опасно!!!
С подобна скорост минавайки покрай Шел-Пазарджик реших да си купя сладолед, ама забравих че се движа с 80 км/ч - плмнаха ми подметките, нищо че ми бяха потни ръцете!!!
Колкото и да се мразя за това което ще напиша, приятната скорост за пътуване по нашите магистрали не надвишава 130 км/ч, но със сигурност е над 90 км/ч, особенно с Мерцедес.
  • 0

#42 Bustter

Bustter

Напреднал

• Потребители на форума
  • 615 Мнения:
  • Град:Не се знае, знае ли се...
  • Интереси:Финикийски знаци.

Публикувано 08 април 2009 - 00:37

Илийка от такива пози може и близнаци да прифанеш
Поздрави :0_yahoo: :0_yahoo: :0_yahoo:

Виждал ли си някои които на път с нормалните дрехи като седне да прави нещо неочаквано по колата не му лъсне "мечия гъз" :0_yahoo: :bigemo_harabe_net-110: нема такъв българин баце... :icon_coolgrin:
  • 0

#43 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 08 април 2009 - 00:55

Виждал ли си някои които на път с нормалните дрехи като седне да прави нещо неочаквано по колата не му лъсне "мечия гъз" :0_yahoo: :bigemo_harabe_net-110: нема такъв българин баце... :icon_coolgrin:

След цяла магистрала Тракия с 80 км/ч ми беше само до гъза.
Остава сега и един гащеризон да си возя :)
  • 0

#44 myrchak

myrchak

Чирак

• Потребители на форума
  • 85 Мнения:
  • Град:чирпан

Публикувано 08 април 2009 - 05:27

Пробвал съм и мога да кажа че е опасно!!!
С подобна скорост минавайки покрай Шел-Пазарджик реших да си купя сладолед, ама забравих че се движа с 80 км/ч - плмнаха ми подметките, нищо че ми бяха потни ръцете!!!
Колкото и да се мразя за това което ще напиша, приятната скорост за пътуване по нашите магистрали не надвишава 130 км/ч, но със сигурност е над 90 км/ч, особенно с Мерцедес.

Привет на всички! вярващи и не вярващи! :0_yahoo: а на колегата който се чуди как може да се кара с 80км по магистрала и то с мб нека погледа някоя серия от нешанал джеографик и да види как лъва се движи царствено и покрай него профучават разни импалки гнута зебрички и тн -и тук усещането на превъзходство е същото - ПРОБВАЙТЕ И ЩЕ СЕ УВЕРИТЕ! :flagMB new:
  • 0
Животът е университет който никой не е завършил!
ми тва е

#45 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3721 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 08 април 2009 - 08:30

Привет на всички! вярващи и не вярващи! :0_yahoo: а на колегата който се чуди как може да се кара с 80км по магистрала и то с мб нека погледа някоя серия от нешанал джеографик и да види как лъва се движи царствено и покрай него профучават разни импалки гнута зебрички и тн -и тук усещането на превъзходство е същото - ПРОБВАЙТЕ И ЩЕ СЕ УВЕРИТЕ! :flagMB new:

Колега,
Аз съм пробвал, само дето ми се доспива, защото забравям че съм в колата. Какво му е лошото на царственото движение със 120 км/ч? Пристигаш поне с половин час по-рано.
  • 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни