Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Ужасхасега

• Please log in to reply
22 мнения по тази тема

#16 Lorinser

Lorinser

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5339 Мнения:
  • Град:Sofia
  • Автомобил:
    --Първият в БГ C124 CE500 M117-V8 Custom.
    --W126 260SE 1988

Публикувано 25 март 2009 - 22:49

500лв ама издържат по 20г нали??
разбираш сега защо е 500лв.

цена за мен за БОГЕ за 2та е 750лв. НО неможе само един.
  • 0

#17 Алфонсо

Алфонсо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2773 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz C124- 92г 200CE -продаден
    Mercedes-Benz W210-97г E200 Avantgarde- продаден
    Mercedes-Benz C208- 99г CLK200 Kompressor-продаден
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 26 март 2009 - 05:41

Еми караш мерцедес колега, та макар и на 20г., частите са си цифра, ако искаш по-евтино сменяш марката и си готов ;)

Прав си Гросе, прав си! Преди дни четох в друга тема как на "колега" му прилошало като му съобщили цена от 58лв за двата филтъра на климатика, сега на други им прилошава като чуят за амортисьори, които се сменят веднъж на 20г. абе верно, както пише в заглавието на темата УЖАС.

Драги колеги,
Произвеждат се и автомобили от нисък ценови и експлоатационен клас- форд, опел,хюндай, киа, фолксваген и т.н.
Покупката, притежаването и шофирането на МЕРЦЕДЕС не е задължително ваше конституционно право. След като не може да си позволите поддръжката на даден автомобил, продайте го и си купете такъв, който да ви е по джоба.
  • 0

#18 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Живота, Вселената и Всичко останало
  • Автомобил:
    C 140 CL 500 (weekend car)
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 26 март 2009 - 06:00

Мда...по горе казаното си е чистата истина...
И само за сведение-моите амортисьори за по 900 лева единият.....и мен ми се реве ама....

Просто стисни зъби колега и направи инвестицията...или пък продай колата -но щом казваш ,че товариш с нея-смятам ,че е добра инвестиция-ще си избиеш парите
Поздрави
  • 0
MERCEDESBENZCLCoupe C140  1902 4 (1)

#19 vreden1982

vreden1982

Чирак

• Потребители на форума
  • 61 Мнения:
  • Град:Veliko Tarnovo
  • Автомобил:
    Mercedes 124/200 TE 1989 g.

Публикувано 26 март 2009 - 07:41

Прав си Гросе, прав си! Преди дни четох в друга тема как на "колега" му прилошало като му съобщили цена от 58лв за двата филтъра на климатика, сега на други им прилошава като чуят за амортисьори, които се сменят веднъж на 20г. абе верно, както пише в заглавието на темата УЖАС.

Драги колеги,
Произвеждат се и автомобили от нисък ценови и експлоатационен клас- форд, опел,хюндай, киа, фолксваген и т.н.
Покупката, притежаването и шофирането на МЕРЦЕДЕС не е задължително ваше конституционно право. След като не може да си позволите поддръжката на даден автомобил, продайте го и си купете такъв, който да ви е по джоба.

Колата нямя дя сменя защото тя ми е збъдната мечта такаче стига сте мърморали просто в момента съм в затруднение . По принцип аз слагам само НОВО но сега ще пробвам първо евтиния вариант докато събера пари за нови .Моя девиз е : МЕРЦЕДЕС и всички останали .Друга марка вече нямя дя си купя .
  • 0

#20 vreden1982

vreden1982

Чирак

• Потребители на форума
  • 61 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 26 март 2009 - 07:42

Нямаш друг вариант-само нови и то ЗАДЪЛЖИТЕЛНО двата,иначе стария ще разбие новия и колата ще седи на една страна и няма да е стабилна.Ако си с нивомат цената е около 400лв.Тия филми дето си ги мислиш за ремонт на амортисьора просто ги забрави.

За сега нямам друг избор .Пд нататък щеси купя нови .
  • 0

#21 vladumur1

vladumur1

Чирак

• Потребители на форума
  • 123 Мнения:

Публикувано 26 март 2009 - 13:15

по мое мнение мерцедсите имат 4 скъпи ремонта.компютър,диференциал,задни амортисиори(при комби) и турбо също за тези които го имат.иначе ходавата част е от БТР и в същото време частите са колкото за голф.прави каквото правиш ,но не забравяи че няма нищо по скъпо от евтин мерцедес.колкото толкова,поръчвай нови слагай и сикараи още 20 год.я се замисли малко,колата ти е на 20 год и сега сменя6 амортисиори,а и се оплаква6.аз имах фолксваген на които смених 2 пъти изцяло ходова част + рейка и веднъж частично.сега колкото и здрава да 124ката все някога не6то и се 4упи,кофти е че си на скъпите ремонти!!
  • 0

#22 vreden1982

vreden1982

Чирак

• Потребители на форума
  • 61 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 26 март 2009 - 13:32

по мое мнение мерцедсите имат 4 скъпи ремонта.компютър,диференциал,задни амортисиори(при комби) и турбо също за тези които го имат.иначе ходавата част е от БТР и в същото време частите са колкото за голф.прави каквото правиш ,но не забравяи че няма нищо по скъпо от евтин мерцедес.колкото толкова,поръчвай нови слагай и сикараи още 20 год.я се замисли малко,колата ти е на 20 год и сега сменя6 амортисиори,а и се оплаква6.аз имах фолксваген на които смених 2 пъти изцяло ходова част + рейка и веднъж частично.сега колкото и здрава да 124ката все някога не6то и се 4упи,кофти е че си на скъпите ремонти!!

Саглесен сам пич ама няма пари за сега 6те ги отремонтирам и пак 6те пи6а .да си кажа мнението.ЧАО ЗА СЕГА.
  • 0

#23 vreden1982

vreden1982

Чирак

• Потребители на форума
  • 61 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 08 април 2009 - 14:34

Сега вече карам със отремонтирани амортисиори и сам много доволен.
  • 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни