Приятна Вечер:
дразнещо
Започната от damian-E250, 18 мар 2009 - 18:32:58
27 мнения по тази тема
Публикувано 18 март 2009 - 18:32
От много отдавна се каня да ви питам едно леко и тактично въпросче
Когато возя 5 човека със мене колата се запотява от всякаде нито климатроника нито парното може да издуха прозорците
а когато съм сам или със още 1 няма проблеми
незнам на какво се дължи това нещо.
Приятна Вечер:
Приятна Вечер:
Публикувано 18 март 2009 - 18:40
Филтър на купето да сисменявал скоро?
Ако не си - значи му е време.
Публикувано 18 март 2009 - 19:03
Филтър на купето да сисменявал скоро?
Най-Вероятно е той
Публикувано 18 март 2009 - 19:53
Най-Вероятно е той
ако пак ми и кажеш каде се намира
Може и да нямаш филтър,но ако имаш е под чистачката точно.Малко е шибано мястото.......
П.С. С 5 човека в колата и студ навън винаги ще имаш влага по джамовете от влагата,която човек издишва при дишане.На дълъг път малко отворен джам,или люк решава проблема,но в градско-не.Също така този ефект се подсилва,ако навън е мокро,или снежно,и като се качат 5 човека без да си изтръскат краката се сети,че вкарват поне 200-400гр. вода,нали?Докато не им изсъхнат обувките и стелките няма кЪ да избегнеш запотяването!
Не пречи да си раздигнеш всичко шо е в краката отпред и отзад да видиш мокър ли е пода на колата-може да влиза вода отнякъде?
Публикувано 18 март 2009 - 20:05
Може и да нямаш филтър,но ако имаш е под чистачката точно.Малко е шибано мястото.......
П.С. С 5 човека в колата и студ навън винаги ще имаш влага по джамовете от влагата,която човек издишва при дишане.На дълъг път малко отворен джам,или люк решава проблема,но в градско-не.Също така този ефект се подсилва,ако навън е мокро,или снежно,и като се качат 5 човека без да си изтръскат краката се сети,че вкарват поне 200-400гр. вода,нали?Докато не им изсъхнат обувките и стелките няма кЪ да избегнеш запотяването!
Не пречи да си раздигнеш всичко шо е в краката отпред и отзад да видиш мокър ли е пода на колата-може да влиза вода отнякъде?
Ами вчера ми го направи този номер...Валеше навънка
Дано да не е от филтъра че ти ме уплаши че зор се сваляло
Публикувано 18 март 2009 - 20:32
Да не въртиш климатика на вътреше въздух - само от купето
Не прочетох изцяло темата, но това е една от причините при продължително каране на ...вътрешен обмен и с повечко хора
Поздрави
Не прочетох изцяло темата, но това е една от причините при продължително каране на ...вътрешен обмен и с повечко хора
Поздрави

Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 18 март 2009 - 20:51
допускам и клапата за външния въздух да е дала фира, по-точно пружината, която я отваря.
Публикувано 18 март 2009 - 21:11
допускам и клапата за външния въздух да е дала фира, по-точно пружината, която я отваря.
ами като дам на контакт и преди да завъртя да запаля едно като вакум ТУПКА.
ВЛАДЕК то нямашели копче за вартене на въздуха вътре
Публикувано 18 март 2009 - 21:57
Чак сега видях какви са ти колитеами като дам на контакт и преди да завъртя да запаля едно като вакум ТУПКА.
ВЛАДЕК то нямашели копче за вартене на въздуха вътреили съм със грешка
Сори
Те май нямат клапа за "вътрешно" парно
Поздрави

Публикувано 18 март 2009 - 22:04
при мерцедес тази клапа обикновенно не стои повече от 15 мин. затворена и се отваря,за да не се получи евентуално ошашавяне от липса на кислород!
на знам за каква пружина говориш-при мен е с ел.моторче със зъбно колело,което я отваря и затваря.
Публикувано 18 март 2009 - 22:08
Въпреки всичко, на Витото ми правеше този номер, като го пусках на вътрешен въздух
На 140 никага не съм го включвал щото го намразих от Витото
Поздрави
Поздрави

Публикувано 18 март 2009 - 22:15
Въпреки всичко, на Витото ми правеше този номер, като го пусках на вътрешен въздух
Поздрави
Чакай сега-за какъв "номер"говориш,и защо "въпреки всичко"-нищо не разбрах?!?!?
Ако имаш предвид отварянето на клапата за достъп на външен въздух това е голяма измислица на марката,защото по презумпция колата е добре изолирана и се сещай,ако вътре има 5 човека,навън е студено,никой не пуши(не се отваря поне малко някой джам),какво успиване на шофьора може да се получи от липса на кислород?
Публикувано 18 март 2009 - 22:25
Не обичам тази функция за въртене на въздуха в само в купето, като се спира притока от ...вънЧакай сега-за какъв "номер"говориш,и защо "въпреки всичко"-нищо не разбрах?!?!?
Ако имаш предвид отварянето на клапата за достъп на външен въздух това е голяма измислица на марката,защото по презумпция колата е добре изолирана и се сещай,ако вътре има 5 човека,навън е студено,никой не пуши(не се отваря поне малко някой джам),какво успиване на шофьора може да се получи от липса на кислород?
По-бързо стопляло, по-бързо истудявало
Да ама въздухът не е хубав и е пълен с остатъчна влага от пасажерите, и става ...гнусотия
Не използвам никога тази обция
Поздрави

Публикувано 18 март 2009 - 23:25
Е като се запотят прозорзите и като отворя прозореца и след 2-3 минути се оправят.
Публикувано 18 март 2009 - 23:30
Сещам се, че в багажника, в двата калника, под бронята има гумени меки мембранни клапи, които служат да извездат въздухът от купето през багажника
При нормална работа на тези мембрани се образува леко течение със ...стрелки отпрде ....назад и през тях би трябвало да излиза част от въздухът в купето, през багажника и ...на вън
Поздрави
При нормална работа на тези мембрани се образува леко течение със ...стрелки отпрде ....назад и през тях би трябвало да излиза част от въздухът в купето, през багажника и ...на вън
Поздрави

0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА