Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Летни гуми

• Please log in to reply
34 мнения по тази тема

#31 Алфонсо

Алфонсо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2773 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz C124- 92г 200CE -продаден
    Mercedes-Benz W210-97г E200 Avantgarde- продаден
    Mercedes-Benz C208- 99г CLK200 Kompressor-продаден
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 23 март 2009 - 19:03

Каръл съм с доста марки гуми , избягвам по ефтините марки поради факта че колата ми е доста тежка и няма ABS , и няколко пъти ми се случва с нови гуми последните даже бяха "Малоя" когато натисна спирачка с по висока скорост се посуквателта в гумите и след това за нищо нестават трябвада се изхвърлят. За това минах на по качествени гуми . Спецялно за мойте гуми ги има навсякаде незнам каде си гледал но аз ги копувах скоро .DUNLOP SP SPORT 9000

И случайно да виждаш, че в линка който си ми дал от размерите на 16цола НЯМА НАЛИЧНОСТ освен 235/60/16- фабричния размер за Ес-клас 140-ката???? Като гледам и от другите цолажи също няма наличности, продават това което им е останало. Това е така защото е излезнал новият модел Dunlop DirezzaПубликувано изображение който ще замени спорт9000. Информацията ми е от Камор Тайърс-Изключителен вносител на Дънлоп за България ;) Освен в Маргел, Спорт9000 на МОЯ размер го нямат и в Камор- не казвам че не е възможно да се намери някой залежал чифт от някъде, но пак казвам мен гуми за по 300лв бройката НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ!( колата ми си има перфектен АБС и е по-лека от пура)
  • 0

#32 kamenski_84

kamenski_84

Чирак

• Потребители на форума
  • 146 Мнения:
  • Град:с.Ветрино обл.Варна
  • Автомобил:
    W124 купе 2.0/122к.с 1991г. Audi B4 1.9TDI

Публикувано 15 май 2009 - 22:05

Ако още не си взел гуми питаи някаде за моделите на good year opti grip или този които си показал на Дънлоп по горе но firenza не си взимаи в никакъв случаи пълни ментета ние продавахме такива и нямям думи http://www.primex-bg...site/?page=home
  • 0
От ръждата и човешката завист няма спасение.....

#33 Алфонсо

Алфонсо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2773 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz C124- 92г 200CE -продаден
    Mercedes-Benz W210-97г E200 Avantgarde- продаден
    Mercedes-Benz C208- 99г CLK200 Kompressor-продаден
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 15 май 2009 - 22:19

Ако още не си взел гуми питаи някаде за моделите на good year opti grip или този които си показал на Дънлоп по горе но firenza не си взимаи в никакъв случаи пълни ментета ние продавахме такива и нямям думи http://www.primex-bg...site/?page=home

Мерси за информацията колега, аз все пак останах на варианта "по-добре стар мишелин отколкото нова фиренза" Още повече, че приятелче- гумаджия ми намери 4бр пилот примаси с дот 06 и грайфер5-6мм за 100лв- по добре няма как да е.
  • 0

#34 kamenski_84

kamenski_84

Чирак

• Потребители на форума
  • 146 Мнения:
  • Град:с.Ветрино обл.Варна
  • Автомобил:
    W124 купе 2.0/122к.с 1991г. Audi B4 1.9TDI

Публикувано 15 май 2009 - 23:03

Че това си е без парички два сезона да ги караш се е фаида :4036:
  • 0
От ръждата и човешката завист няма спасение.....

#35 vladumur1

vladumur1

Чирак

• Потребители на форума
  • 123 Мнения:

Публикувано 16 май 2009 - 11:38

Проблема е че този размер е нестандартен и едно за това е скъп и едно за това че само по големите марки произвеждат от тях.Ама щом си намерил мишелинче алал да ти е и дано е читаво,за тия парички е подарък.Иначе гумите с които съм карал са Дебица-зимни,много съм доволен от тая гума,къде съм качвал колата, в какви преспи чак на мен не ми се вярваше,БФ Гудрич Б981-летни също съм много доволен от тях,държът колата много стабилна и спират стрехотно да дъжд.Сега съм с Гуд Иар всесезонни,против съм зимата да се кара с такива гуми ,ама тая година нямах парички за нови,но тия пък се представиха учудващо добре.За Фулда мога да кажа че не са лоши но са прекалено меки и като се изтрескаш в някоя дупка и става балон,гаджето ми направи балон на такава модел Ротего и 1 мой приятел също,а бяха на височина "65",представям си ако са нископрофилни.
  • 0

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни