И случайно да виждаш, че в линка който си ми дал от размерите на 16цола НЯМА НАЛИЧНОСТ освен 235/60/16- фабричния размер за Ес-клас 140-ката???? Като гледам и от другите цолажи също няма наличности, продават това което им е останало. Това е така защото е излезнал новият модел Dunlop Direzza който ще замени спорт9000. Информацията ми е от Камор Тайърс-Изключителен вносител на Дънлоп за България Освен в Маргел, Спорт9000 на МОЯ размер го нямат и в Камор- не казвам че не е възможно да се намери някой залежал чифт от някъде, но пак казвам мен гуми за по 300лв бройката НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ!( колата ми си има перфектен АБС и е по-лека от пура)Каръл съм с доста марки гуми , избягвам по ефтините марки поради факта че колата ми е доста тежка и няма ABS , и няколко пъти ми се случва с нови гуми последните даже бяха "Малоя" когато натисна спирачка с по висока скорост се посуквателта в гумите и след това за нищо нестават трябвада се изхвърлят. За това минах на по качествени гуми . Спецялно за мойте гуми ги има навсякаде незнам каде си гледал но аз ги копувах скоро .DUNLOP SP SPORT 9000
Летни гуми
Започната от Алфонсо, 17 мар 2009 - 00:26:37
34 мнения по тази тема
Публикувано 23 март 2009 - 19:03
Публикувано 15 май 2009 - 22:05
Ако още не си взел гуми питаи някаде за моделите на good year opti grip или този които си показал на Дънлоп по горе но firenza не си взимаи в никакъв случаи пълни ментета ние продавахме такива и нямям думи http://www.primex-bg...site/?page=home
От ръждата и човешката завист няма спасение.....
Публикувано 15 май 2009 - 22:19
Мерси за информацията колега, аз все пак останах на варианта "по-добре стар мишелин отколкото нова фиренза" Още повече, че приятелче- гумаджия ми намери 4бр пилот примаси с дот 06 и грайфер5-6мм за 100лв- по добре няма как да е.Ако още не си взел гуми питаи някаде за моделите на good year opti grip или този които си показал на Дънлоп по горе но firenza не си взимаи в никакъв случаи пълни ментета ние продавахме такива и нямям думи http://www.primex-bg...site/?page=home
Публикувано 15 май 2009 - 23:03
Че това си е без парички два сезона да ги караш се е фаида
От ръждата и човешката завист няма спасение.....
Публикувано 16 май 2009 - 11:38
Проблема е че този размер е нестандартен и едно за това е скъп и едно за това че само по големите марки произвеждат от тях.Ама щом си намерил мишелинче алал да ти е и дано е читаво,за тия парички е подарък.Иначе гумите с които съм карал са Дебица-зимни,много съм доволен от тая гума,къде съм качвал колата, в какви преспи чак на мен не ми се вярваше,БФ Гудрич Б981-летни също съм много доволен от тях,държът колата много стабилна и спират стрехотно да дъжд.Сега съм с Гуд Иар всесезонни,против съм зимата да се кара с такива гуми ,ама тая година нямах парички за нови,но тия пък се представиха учудващо добре.За Фулда мога да кажа че не са лоши но са прекалено меки и като се изтрескаш в някоя дупка и става балон,гаджето ми направи балон на такава модел Ротего и 1 мой приятел също,а бяха на височина "65",представям си ако са нископрофилни.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни