Ласа са гуми за 2 сезона максимум.На третия сезон дори ида имаш грайфер гумата е изпечена и на мокър асфалт си пътник.Миналото лято по този начин изправих един завой с Нексията и по някакво чудо спрях на 60 сантиметра от пропаст.Сега тия гуми си ги държа в избата и сърце не ми дава да ги подаря на някой ,да не се пребие с тях.Малко е стара информацията ми,но преди 3 г.карах корморан абсолютен ташак бяха!
Една малко по-голяма дупка(каквито изобщо не ни липсват) и заминават!
Мой съвет е в категорията която търсиш да прегледаш и ЛАССА!
Летни гуми
Започната от Алфонсо, 17 мар 2009 - 00:26:37
34 мнения по тази тема
Публикувано 18 март 2009 - 13:50
Mercedes Benz W201 - The Last Action Hero
Публикувано 18 март 2009 - 14:19
С риск някой модератор да ме изтрие, но продавам две гуми Kormoran Snowpro 165/65/14 чисто нови.
Знам, че са малки, ама за A класа мисля, че ще станат. Не знам.
Знам, че са малки, ама за A класа мисля, че ще станат. Не знам.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 18 март 2009 - 15:09
И аз имах същия проблем с ЛасатаЛаса са гуми за 2 сезона максимум.На третия сезон дори ида имаш грайфер гумата е изпечена и на мокър асфалт си пътник.Миналото лято по този начин изправих един завой с Нексията и по някакво чудо спрях на 60 сантиметра от пропаст.Сега тия гуми си ги държа в избата и сърце не ми дава да ги подаря на някой ,да не се пребие с тях.
Публикувано 18 март 2009 - 15:33
И аз имах същия проблем с Ласата
Е ласата ми харесва на мене но на малко километри зи заминават...Във момента на буса съм със ТИГАР ами на 90 000 км. са и още има хляб във тях...
За такава скромна цена на гума какво очаквате колеги
Публикувано 18 март 2009 - 21:53
Ами аз съм нямал такива проблеми с ласата,ама ги карах само един сезон
Публикувано 18 март 2009 - 22:03
здравейте,колеги
аз миналото лято купих 4 Фиренза 225/55/16 от Маргел и да ви кажа честно бях доволен няколко месеца,но после се изкривиха нещо и сега съм върнал две чакам да ми ги сменят защото имат две години гаранция.Мисля,че са по лиценз на Фалкен ако не са лъжа,но да ви кажа мой приятел продава гуми и продал много от тези и няма проблеми досега освен с моите.И се купуват най вече голями размери.
аз миналото лято купих 4 Фиренза 225/55/16 от Маргел и да ви кажа честно бях доволен няколко месеца,но после се изкривиха нещо и сега съм върнал две чакам да ми ги сменят защото имат две години гаранция.Мисля,че са по лиценз на Фалкен ако не са лъжа,но да ви кажа мой приятел продава гуми и продал много от тези и няма проблеми досега освен с моите.И се купуват най вече голями размери.
Публикувано 19 март 2009 - 00:14
Благодаря за отговора Крумчо!!! Наистина не знаех че са с ДВЕ!!! години гаранция, но ще проверя и ако се окаже че е така, това накланя сериозно везните в полза на Фиренза. А ще споделиш ли как точно се изкривиха- от нормално каране или е имало някви срещи с дупки и т.н. препятсвия по пътя. Също можеш да споделиш на каква кола ги караш и колко километра си минал с тях до момента.здравейте,колеги
Публикувано 19 март 2009 - 07:51
Извинявам се че се намесвам в на колегата темата ама мисля ,че няма нужда да пускам нова, та с риск ще попитам и аз за мнение.Трябва да взимам 4 летни гуми и съм се насочил към Клебер HIDRAXTER 205/55/16. какво ще кажете дали ще остана доволен?? Предварително благодаря
Публикувано 20 март 2009 - 15:32
Браво на теб!Аз мойта пура я карам лятото с Dunlop SP Sport 9000 и съм страшно доволен на мокро време са супер почти няма разлика !
undefined
Не ми допадат две неща: първо тази гума вече не се предлага НОВА на пазара (нямат наличности) и второ- цената на 1бр.чисто нова Dunlop SP Sport 9000 от търсения от мен размер е над 300лв.
Публикувано 20 март 2009 - 17:22
За корморана - в общи линии съм "ЗА". С уговорката, че карах 15-цолови преди 3-4 години и нямам спомен за точния модел. Достатъчно добре се държеше на пътя, включително и на мокро, но не съм се състезавал. Не бяха с високоскоростен индекс. Карах ги две години и каучукът не се беше втвърдил. За мен е един много добър бюджетен избор.
За другите гуми нищо не знам.
За другите гуми нищо не знам.
Публикувано 20 март 2009 - 17:49
Твърдо ЗА Клебер и от мен. Карах зимни на старата служебна на жена ми - на третата зима ги изхвърлих и пак купихме Клебер, много добри, меки, проходими и тихи. на Тойотата съм с летен и зимен Клебер ХП май бяха, също съм страшно доволен. На бенца за летни се чудих между тях и Мишлена и накрая реших, че Мишлен по-му отива, но не виждам особена разлика на мокро между мишлена и клебера, дори ми се струва че клебера е по-устойчив, п, като че ли мишлена позанася по лизгавицата. Е, Бенца е 2 тона, а Тойотата 1000 мокра, но все пак..
Клебер е бранд на мишлен по принцип, всички които съм купувал са били английски.
Всимах последните от Диана - на 14 цола бяха около 105 лева летните, на 15 - към 120 ако не бъркам, есента купувах.
Мишлена зимни есента взех пак оттам за 150 кинта.
Успех!
Клебер е бранд на мишлен по принцип, всички които съм купувал са били английски.
Всимах последните от Диана - на 14 цола бяха около 105 лева летните, на 15 - към 120 ако не бъркам, есента купувах.
Мишлена зимни есента взех пак оттам за 150 кинта.
Успех!
Публикувано 20 март 2009 - 21:35
Клебер лош не съм виждал-нито зимна,нито лятна гума.Купувал съм Made in Poland , made in Germany , made in France -лоша гума няма. Хидраксера е последнен модел - много добър.Ориентировъчно цената за твоя размер е 200-210 лв.Извинявам се че се намесвам в на колегата темата ама мисля ,че няма нужда да пускам нова, та с риск ще попитам и аз за мнение.Трябва да взимам 4 летни гуми и съм се насочил към Клебер HIDRAXTER 205/55/16. какво ще кажете дали ще остана доволен?? Предварително благодаря
Mercedes Benz W201 - The Last Action Hero
Публикувано 21 март 2009 - 11:44
Каръл съм с доста марки гуми , избягвам по ефтините марки поради факта че колата ми е доста тежка и няма ABS , и няколко пъти ми се случва с нови гуми последните даже бяха "Малоя" когато натисна спирачка с по висока скорост се посуквателта в гумите и след това за нищо нестават трябвада се изхвърлят. За това минах на по качествени гуми . Спецялно за мойте гуми ги има навсякаде незнам каде си гледал но аз ги копувах скоро .DUNLOP SP SPORT 9000
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА