Към съдържанието

•  

Снимка

Нови правила на форумите

• Please log in to reply
35 мнения по тази тема

#31 funfunfan

funfunfan

Чирак

• Потребители на форума
  • 58 Мнения:
  • Град:Русе
  • Интереси:Музика, хора, Мерцедес
  • Автомобил:
    Mercedes Benz w220 s320cdi 2003

Публикувано 13 май 2012 - 12:53

Въпроса е докато ти се занимаваш с това супер важно за тебе мое съкращение за изразяване на бъдеще време, на тебе "Нзнаех,че", "..", "....", ". благодаря", ". не ми се", "ще ти го кажа така... аз", "твое ш' , а ти", "на софианци то веднага", и въобще всичките ти грешки кой ш ги оправя? И другите говорят че държали на правопис, правилен български език, и т.н. Не виждам някой да коментира тия очевадни неща. Защо? Защото било за приятел. И това ли са правилата в форума? Ако е за приятел - не е проблем. Ако е за новобранец - брадва. Невероятна система, мерси :)
  • 0

#32 funfunfan

funfunfan

Чирак

• Потребители на форума
  • 58 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 13 май 2012 - 13:02

Аз бая се зачудих защо nick-a ми го има 2-3 пъти споменат в поста! :)
Особено накрая болднат...

Просто написах отгоре, да се разбира за кого е, както в чата, но после видях че системата си вкарва ника на човека за когото е предназначено. Не съм болдвал нищо. Ясно е че няма как да имам богат опит с форума, след като съм от скоро тука. Не предполагах че неумишленото споменаване още веднъж на ник в пост може да предизвика такова голямо учудване. По-скоро се надявах че ще обърнеш внимание на това което написах - че те подкрепям за проявения разум. Има нужда.
  • 0

#33 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8418 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    бял
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 13 май 2012 - 15:35

Koлега няма проблем. Разбрах защо съм се учудил. Мнението, от което се е продължила темата, е писано преди около година.

Не виждам някой да коментира тия очевадни неща. Защо? Защото било за приятел. И това ли са правилата в форума? Ако е за приятел - не е проблем. Ако е за новобранец - брадва. Невероятна система, мерси :)

Това е напълно невярно. Не знам как си останал с такова впечатление, но дори няма защо да го коментираме. Просто е абсурдно твърдение.
Стараем се информацията да е систематизирана. DIY темите са силно поощрявани, също се опитваме и коригираме част от съдържанието на теми (или поне заглавията им), с цел улесняване на намирането им в по-късен етап.
  • 0

#34 funfunfan

funfunfan

Чирак

• Потребители на форума
  • 58 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 14 май 2012 - 20:02

Koлега няма проблем. Разбрах защо съм се учудил. Мнението, от което се е продължила темата, е писано преди около година.

Това е напълно невярно. Не знам как си останал с такова впечатление, но дори няма защо да го коментираме. Просто е абсурдно твърдение.
Стараем се информацията да е систематизирана. DIY темите са силно поощрявани, също се опитваме и коригираме част от съдържанието на теми (или поне заглавията им), с цел улесняване на намирането им в по-късен етап.

Аз не твърдя неверни неща, нито абсурдни. Какъв би ми бил интереса да го правя?! Интереса ми е марката мерцедес, и затова съм се регистрирал тука. Нито става въпрос за впечатления. В тоя форум има един човек който се заяжда с мене и това е ясно както това че черното е черно и бялото е бяло. И след него вървят приятелите му за да го подкрепят, без да се замислят че не винаги приятел значи прав. Посочил съм ясно по какво се вижда че е така, не смятам че е толква важно че да продължавам да го посочвам. Това са детски работи (отговарят на възрастта на човека който го прави) и жалко че пълнят един иначе сериозен форум. Аз с съобщението си те подкрепих, защото в изказването ти видях нещо разумно, от което явно тука има нужда, защото доста от другите изказвания направо биеха на неизживяни мераци за надзиратели в концлагери, не знам от къде извират такива негативни настройки в един форум за ... коли :) Щото нали ясно че тоя форум е за коли, не за уроци и назидания, не за заяждане и избиване на детски комплекси. А това че съм писал ро тема от преди известно време, е така защото съм потърсил нещо за правилата в форума, за да разбера какво мислят хората тук за тях. Това определя общата атмосфера в един форум, а това ме интересува, за да разбера би ли ми било приятно в него или не.
  • 0

#35 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8418 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    бял
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 14 май 2012 - 20:37

Точно понеже е автомобилен форум, мислиш ли че такива постове тип: "А пък Пешо ме спъна в голямото междучасие!" са удачни?
Или говори в прав текст в някаква отделна тема, или пусни конкретен репорт. Аз честно не разбирам същността на проблема.

А и като си говорим за подреденост, за сериозност, според теб приятно ли ми е да заварвам такива постове в тема за правила...
  • 2

#36 funfunfan

funfunfan

Чирак

• Потребители на форума
  • 58 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 15 май 2012 - 23:12

Ами нали точно това е проблема - че нещо толкова неуместно в такъв форум (заяждане и вдетиняване), вместо да предизвика реакция в посока коригирането и предотвратяването му, предизвиква подкрепа от приятелите на заяждащия се, твоя коментар че било оплакване тип а пък той ми дърпа плитката (демек айде сега, кво толква...), и единствено реакция от потърпевшия. Вече и аз не мисля че има смисъл да продължавам. Опитах. Реагирах заради форума, защото ми се стори най-свестния от тия на които попаднах. Щом ви харесва така, на мене най-малко може да ми пука за това.
  • 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни