Нови правила на форумите
Започната от Илия Горанов, 16 мар 2009 - 22:49:26
35 мнения по тази тема
Публикувано 13 май 2012 - 12:53
Въпроса е докато ти се занимаваш с това супер важно за тебе мое съкращение за изразяване на бъдеще време, на тебе "Нзнаех,че", "..", "....", ". благодаря", ". не ми се", "ще ти го кажа така... аз", "твое ш' , а ти", "на софианци то веднага", и въобще всичките ти грешки кой ш ги оправя? И другите говорят че държали на правопис, правилен български език, и т.н. Не виждам някой да коментира тия очевадни неща. Защо? Защото било за приятел. И това ли са правилата в форума? Ако е за приятел - не е проблем. Ако е за новобранец - брадва. Невероятна система, мерси

Публикувано 13 май 2012 - 13:02
Аз бая се зачудих защо nick-a ми го има 2-3 пъти споменат в поста!
Особено накрая болднат...
Просто написах отгоре, да се разбира за кого е, както в чата, но после видях че системата си вкарва ника на човека за когото е предназначено. Не съм болдвал нищо. Ясно е че няма как да имам богат опит с форума, след като съм от скоро тука. Не предполагах че неумишленото споменаване още веднъж на ник в пост може да предизвика такова голямо учудване. По-скоро се надявах че ще обърнеш внимание на това което написах - че те подкрепям за проявения разум. Има нужда.
Публикувано 13 май 2012 - 15:35
Koлега няма проблем. Разбрах защо съм се учудил. Мнението, от което се е продължила темата, е писано преди около година.
Стараем се информацията да е систематизирана. DIY темите са силно поощрявани, също се опитваме и коригираме част от съдържанието на теми (или поне заглавията им), с цел улесняване на намирането им в по-късен етап.
Това е напълно невярно. Не знам как си останал с такова впечатление, но дори няма защо да го коментираме. Просто е абсурдно твърдение.Не виждам някой да коментира тия очевадни неща. Защо? Защото било за приятел. И това ли са правилата в форума? Ако е за приятел - не е проблем. Ако е за новобранец - брадва. Невероятна система, мерси
Стараем се информацията да е систематизирана. DIY темите са силно поощрявани, също се опитваме и коригираме част от съдържанието на теми (или поне заглавията им), с цел улесняване на намирането им в по-късен етап.
Публикувано 14 май 2012 - 20:02
Koлега няма проблем. Разбрах защо съм се учудил. Мнението, от което се е продължила темата, е писано преди около година.
Това е напълно невярно. Не знам как си останал с такова впечатление, но дори няма защо да го коментираме. Просто е абсурдно твърдение.
Аз не твърдя неверни неща, нито абсурдни. Какъв би ми бил интереса да го правя?! Интереса ми е марката мерцедес, и затова съм се регистрирал тука. Нито става въпрос за впечатления. В тоя форум има един човек който се заяжда с мене и това е ясно както това че черното е черно и бялото е бяло. И след него вървят приятелите му за да го подкрепят, без да се замислят че не винаги приятел значи прав. Посочил съм ясно по какво се вижда че е така, не смятам че е толква важно че да продължавам да го посочвам. Това са детски работи (отговарят на възрастта на човека който го прави) и жалко че пълнят един иначе сериозен форум. Аз с съобщението си те подкрепих, защото в изказването ти видях нещо разумно, от което явно тука има нужда, защото доста от другите изказвания направо биеха на неизживяни мераци за надзиратели в концлагери, не знам от къде извират такива негативни настройки в един форум за ... коли

Публикувано 14 май 2012 - 20:37
Точно понеже е автомобилен форум, мислиш ли че такива постове тип: "А пък Пешо ме спъна в голямото междучасие!" са удачни?
Или говори в прав текст в някаква отделна тема, или пусни конкретен репорт. Аз честно не разбирам същността на проблема.
А и като си говорим за подреденост, за сериозност, според теб приятно ли ми е да заварвам такива постове в тема за правила...
Или говори в прав текст в някаква отделна тема, или пусни конкретен репорт. Аз честно не разбирам същността на проблема.
А и като си говорим за подреденост, за сериозност, според теб приятно ли ми е да заварвам такива постове в тема за правила...
Публикувано 15 май 2012 - 23:12
Ами нали точно това е проблема - че нещо толкова неуместно в такъв форум (заяждане и вдетиняване), вместо да предизвика реакция в посока коригирането и предотвратяването му, предизвиква подкрепа от приятелите на заяждащия се, твоя коментар че било оплакване тип а пък той ми дърпа плитката (демек айде сега, кво толква...), и единствено реакция от потърпевшия. Вече и аз не мисля че има смисъл да продължавам. Опитах. Реагирах заради форума, защото ми се стори най-свестния от тия на които попаднах. Щом ви харесва така, на мене най-малко може да ми пука за това.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни