Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Малко помощ/Свещи+кабелиW201,2.0,102.962

• Please log in to reply
22 мнения по тази тема

Анкета: Bosch / Beru / NGK (24 потребител(и) са гласували)

Глас Гостите не могат да гласуват

#16 Алфонсо

Алфонсо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2773 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz C124- 92г 200CE -продаден
    Mercedes-Benz W210-97г E200 Avantgarde- продаден
    Mercedes-Benz C208- 99г CLK200 Kompressor-продаден
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 01 март 2009 - 19:20

Засега нямам ядове с паленето на минус 18 пали от раз, на влага, дъжд мъгла- съшо пали от раз.Кабелите са бая меки, няма и пукнатини по тях, абе засега няма да сменям. Мерси за инфото.
  • 0

#17 Vitcig

Vitcig

Майстор

• Потребители на форума
  • 1237 Мнения:
  • Град:София town
  • Автомобил:
    BMW E34

Публикувано 02 март 2009 - 09:47

.......... :wub: Че на мен на 3 и 4 цилиндър са ми още оригиналните Beru ...... :) Затова ще ги сменявам!!! Проблеми с паленето,може и да има ама до сега не е правила ядове!!! Служебният кочин като беше навалял онзи "големият сняг",даже вратите му бяха замръзнали,самите брави към купето ...... Само си разчистих снега около шоф. врата да не влиза вътре като отворя,даже и съед. не съм и натискал,седях настрани и само си врътнах ключа ..... Даже не се и учудих когато запали,дотолкова бях убеден че ще запали,таз кола като има бенз нищо я не спира .... Милото отвън само каза: " Ама тя работи ли вече???" А аз със 123214564564847897 каратова усмивка,изпълнен с гордост,разчиствайки емблемата и слушайки опитите на колегата с една Ауди 2.5 ТДИ да го запали заявих кратко: " Не случайно има само две марки коли ...."
  • 0

#18 Vladek

Vladek

Майстор

• Потребители на форума
  • 3744 Мнения:

Публикувано 02 март 2009 - 19:43

Засега нямам ядове с паленето на минус 18 пали от раз, на влага, дъжд мъгла- съшо пали от раз.Кабелите са бая меки, няма и пукнатини по тях, абе засега няма да сменям. Мерси за инфото.

Дръпни с отвертката по кабелите(погали ти) и ако не се объркат цилиндрите си карай спокойно
Специално на Бенца изкарват доста(аз не съм имал проблеми с кабели никога а бяха на 20годинки

Поздрави
:4036:
  • 0
Публикувано изображение
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител

#19 Vladek

Vladek

Майстор

• Потребители на форума
  • 3744 Мнения:

Публикувано 02 март 2009 - 19:49

.......... :wub: Че на мен на 3 и 4 цилиндър са ми още оригиналните Beru ...... :) Затова ще ги сменявам!!! Проблеми с паленето,може и да има ама до сега не е правила ядове!!! Служебният кочин като беше навалял онзи "големият сняг",даже вратите му бяха замръзнали,самите брави към купето ...... Само си разчистих снега около шоф. врата да не влиза вътре като отворя,даже и съед. не съм и натискал,седях настрани и само си врътнах ключа ..... Даже не се и учудих когато запали,дотолкова бях убеден че ще запали,таз кола като има бенз нищо я не спира .... Милото отвън само каза: " Ама тя работи ли вече???" А аз със 123214564564847897 каратова усмивка,изпълнен с гордост,разчиствайки емблемата и слушайки опитите на колегата с една Ауди 2.5 ТДИ да го запали заявих кратко: " Не случайно има само две марки коли ...."

Кумчо Вълчо,
Земи си смени свещичките, да ни ти се смее тоя с Ауди .... некой близък ден :icon_coolgrin:
Тогава ще те питам, колко марки ....има в света
(даже пък и със 123..........897 каратова усмивка - от де намери тия везни бе пич)

Поздрави
  • 0
Публикувано изображение

#20 Vitcig

Vitcig

Майстор

• Потребители на форума
  • 1237 Мнения:
  • Автомобил:
    BMW E34

Публикувано 06 март 2009 - 09:14

Бе ти на кого викаш Кумчо Вълчо ... :tongue: За везнитеее ...... Аз съм си такава зодия,Ха :icon12:
Смених ги свещите,сега кабели опъвам,аз и на Боби ревнах,ама .... Нема такова Beru дето ми докараха ... И пак от France ...... И пак пише Germany на кутията .... Уж от сигурен доставчик .... Ужас ....
  • 0

#21 Vitcig

Vitcig

Майстор

• Потребители на форума
  • 1237 Мнения:
  • Автомобил:
    BMW E34

Публикувано 07 март 2009 - 13:05

Да допълня ..... Вече смених и кабели!!! Има доста осезаема разлика ... Ако щете ми вяврвайте,ама и празният ход на мотора се стабилизира,работи по "балансирано"!!! Стартира си без проблем!!! Много се радвам!!!
Сега малко инфо за тези които мислят да се заемат с тази задача ... Ваденето е лесно :) !!! По-трудно е реденето на кабелите(препоръчвам да се снабдите с резервни пластмаси за кабелите,особенно тази която е отдолу 8лв струва ...)!!! Обачеее и там му намерих цаката!!! След обстоен погед стигнах до извода първо да позиционирам кабелите в пластмасовите водачи и после на мотора!!! За целта вземате тази която е отгоре върху тях (на нея е изобразен реда на работа на цилиндрите с цифри "1"/"3"/"4"/"2") и я обръщате,редите си кабелите и я "заключвате" с таз плоската!!! Слагате на мотора,като предварително си определите дължината за свещите,нареждате на капачката иииии :drift1:
  • 0

#22 Vladek

Vladek

Майстор

• Потребители на форума
  • 3744 Мнения:

Публикувано 07 март 2009 - 16:06

Бе ти на кого викаш Кумчо Вълчо ... :tongue: За везнитеее ...... Аз съм си такава зодия,Ха :icon12:
Смених ги свещите,сега кабели опъвам,аз и на Боби ревнах,ама .... Нема такова Beru дето ми докараха ... И пак от France ...... И пак пише Germany на кутията .... Уж от сигурен доставчик .... Ужас ....

Това на костенурка ли ти прилича или на ...пингвин
Публикувано изображение
:icon_coolgrin:

Значи смени и свещи и кабели
Моторчето утихна и работи равномерно - ?
Супер
Сега при всека смена на масло - сменяш и свещи , и моторчето ще си бачка все така ...кротко :)
Запомни тази работа на моторчето и, като ти се досвидят 10тина лева за нови свещи, си пусни ...рефреш на ...спомените, та да видиш как щи си купуваш свещите - преди маслото и филтрите още :0_yahoo:

Поздрави
  • 0
Публикувано изображение

#23 Vitcig

Vitcig

Майстор

• Потребители на форума
  • 1237 Мнения:
  • Автомобил:
    BMW E34

Публикувано 09 март 2009 - 09:34

Пингвин ще да е .... :) Ама гледам че и ти не изоставаш :) Може би така ще направя ... Ама да речем на 15 К ... Нещо такова :)
  • 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни