Молба за вашия глас в анкетана мой приятел е дъщеря
Започната от Blond, 24 фев 2009 - 20:06:35
125 мнения по тази тема
Публикувано 26 февруари 2009 - 18:48
Точно за нея говорех,че изведнъж "дръпна" напред с гласовете. Може пък да е шмекерувала и като са я хванали да са я отрязали.В тоя конкурс има нещо гнило.
Преди малко гледах,как е временното
класиране и имаше някаква Денис,
или нещо такова с 3000+ гласа.
Сега пак погледнах и тази русата
(Денис май беше),я няма.
Публикувано 26 февруари 2009 - 20:51
Дисквалифицираха я Денис. Сега сме отново в надпревара с Весела. Помогнете и гласувайте, аз дори и да не спечеля ще дойда на някоя сбирка, когато ме поканите!!!
Публикувано 26 февруари 2009 - 21:02
Здравейте на всички и на теб Вилиана . Надявам се че и ти като мен се забавляваш искренно от всички емоции от които си създаваме на нас и на хората около нас, ако си чела мойте форуми както аз следя твойте сигурно си забелязала че съм изцяло добронамерена и никаде не съм те злепоставяла. С влизането си в тези форуми доказваме че не само сме красиви а и интелигентни. Надявам се и ти да бъдеш със същитете позитивни чувства към мен.
ПС: А за интереса към бюста ми ще кажа че е напълно естесвен и ноктите ми са дълги но не и 7см. Истината в тази статия е че найстина се състезавам с мерцедес и печеля купи, останалото е вестникарско доукрасяване.
С Уважение: ВеселИНА Лакова
ПС: А за интереса към бюста ми ще кажа че е напълно естесвен и ноктите ми са дълги но не и 7см. Истината в тази статия е че найстина се състезавам с мерцедес и печеля купи, останалото е вестникарско доукрасяване.
С Уважение: ВеселИНА Лакова
Публикувано 26 февруари 2009 - 21:16
От мен, още едно гласче
На 24часа ми се струва, че се чисти забраната за повторно гласуване
Поздрави
На 24часа ми се струва, че се чисти забраната за повторно гласуване
Поздрави
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 26 февруари 2009 - 21:28
Мила Веси,
Абсолютно нищо против теб нямам, статията която постнах е просто любопитен факт, който открих за теб и както ти каза, в един друг сайт, че това е всъщност реклама за теб! Така че не виждам защо си се впрегнала и това дали имаш изкуствен бюст е лично твоя работа!
Абсолютно нищо против теб нямам, статията която постнах е просто любопитен факт, който открих за теб и както ти каза, в един друг сайт, че това е всъщност реклама за теб! Така че не виждам защо си се впрегнала и това дали имаш изкуствен бюст е лично твоя работа!
Публикувано 26 февруари 2009 - 23:05
Момци,
Треснете по един глас...ЗА... нащо мимиче бе
Всеки може да пусне гласът си ...днес ...отново
Аре, не се стискайте
Поздрави
Треснете по един глас...ЗА... нащо мимиче бе
Всеки може да пусне гласът си ...днес ...отново
Аре, не се стискайте
Поздрави
Публикувано 26 февруари 2009 - 23:28
Владек, ако аз съм ващо момиче, благодаря ти за подкрепата!
Публикувано 26 февруари 2009 - 23:31
Е аиде де счупихне клавиатурите и агитирах цяло предприятие да гласува за теб ама много негативен резултат тази вечер.
Публикувано 26 февруари 2009 - 23:41
И аз съм немерил четирима да гласуват за мацката.
Публикувано 26 февруари 2009 - 23:43
Разбира се, че си ...нащо момиче!!!Владек, ако аз съм ващо момиче, благодаря ти за подкрепата!
Ми чие си бе Вили???
(ааааа, какви въпроси само задаваш)
Поздрави
Публикувано 26 февруари 2009 - 23:46
Хайде, гласувайте
Публикувано 27 февруари 2009 - 00:15
Хайде добри хора лека нощ! Утре ме очаква тежък ден, няма да знам какво става с вота, така че нека Божията воля да пребъде !
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни