Е това е че разхода варира в много широки граници. 2-ката 136 коня и дават 13 градско. кажи го 15 ама 18-20.Градско в София между 10 и 15 л/100, ама аз карам по Цариградско и не в час пик, ако се навра в задръстване може и над 18 да иде.
Това го казвам по трип компютъра, не съм го засичал по резервоар, но трябва да е относително точно.
Ако настъпвам яко - качва до 28 л/100 (имам предвид, като взимам завоите с вратите напред), но избягвам да го правя по ред причини, като разходът е последната от тях
А извънградско гори 7 л/100 ако карам с до 120 км/ч и - 8.5 л/100 ако карам със скорост до 150 км/ч.
чупещ волан на мерцедес
Започната от peshoangelov, 18 фев 2009 - 13:24:47
36 мнения по тази тема
Публикувано 23 февруари 2009 - 18:11
Публикувано 23 февруари 2009 - 20:52
Не е, ръчка втората версия с 6 скорости (щото до 99 г. излиза ръчка с 5)
Но тук трябва да се направи уточнението, че на 5 скоростната кутия и на 6 скоростната кутия
предавателното число на максималната предавка е еднакво! Т.е. при мен предавките просто са по-къси.
Ми върви... нямам много база за сравнение, щото слязох от опел 75 коня.
Но на брат ми митсубишито е 2.5 6V двигател без турбо, пак 163 коня, но с автоматик (стария, не типтроник) и горе долу колите вървят еднакво.
Пържихме ги на старта дърпа митсубишито (вероятно заради автоматика + кикдаун), обаче после го настигам. Предполагам, че ако се пробва професионален състезател или CLK 200K с автоматична кутия, може и да издуха Митсубишито, но с малко.
Та с две думи - върви колата - не се оплаквам
Но тук трябва да се направи уточнението, че на 5 скоростната кутия и на 6 скоростната кутия
предавателното число на максималната предавка е еднакво! Т.е. при мен предавките просто са по-къси.
Ми върви... нямам много база за сравнение, щото слязох от опел 75 коня.
Но на брат ми митсубишито е 2.5 6V двигател без турбо, пак 163 коня, но с автоматик (стария, не типтроник) и горе долу колите вървят еднакво.
Пържихме ги на старта дърпа митсубишито (вероятно заради автоматика + кикдаун), обаче после го настигам. Предполагам, че ако се пробва професионален състезател или CLK 200K с автоматична кутия, може и да издуха Митсубишито, но с малко.
Та с две думи - върви колата - не се оплаквам
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 24 февруари 2009 - 21:04
колега (peshoangelov) вземи си една 140 ка и нямай ядове и волан и разход(около за дизел 300-15 градско .бензин мойта ми даде 20 но 2.8 а 500 по малко дават а и 600 )
Автоморга-Мерцедес-0876/438-583
www.mercedes.mobile.bg
www.mercedes.mobile.bg
Публикувано 24 февруари 2009 - 23:52
Много би ми се искало колега да те послушам, но разума не ми го позволява.колега (peshoangelov) вземи си една 140 ка и нямай ядове и волан и разход(около за дизел 300-15 градско .бензин мойта ми даде 20 но 2.8 а 500 по малко дават а и 600 )
Публикувано 25 февруари 2009 - 11:48
Пешо, не е важно дали си студент и как ще изглежда отстрани, а дали можеш да си го позволиш!
Дето се вика - има безработни с пури... щом са си намерили начин и средства и щом им доставя удоволствие - защо не?
Ако можеш - взимай това, което ти е на сърцето. Ако не можеш да си го позволиш - мисли колко и какъв компромис ще направиш.
Аз като купувах CLK-то исках да взимам Jeep Cherokee, но се отказах, тъй като поддръжката му е тежичка.
Изобщо поддръжката на 4х4 няма общо с леката кола. И понеже CLK-то ме грабна отведнъж... та такива истории.
Освен това си близо до София - ела някоя сряда в Комитите, има и Ц и Е и ЦЛК - ще се наприказваш с хората. Пък и добре ще си изкараш!
Дето се вика - има безработни с пури... щом са си намерили начин и средства и щом им доставя удоволствие - защо не?
Ако можеш - взимай това, което ти е на сърцето. Ако не можеш да си го позволиш - мисли колко и какъв компромис ще направиш.
Аз като купувах CLK-то исках да взимам Jeep Cherokee, но се отказах, тъй като поддръжката му е тежичка.
Изобщо поддръжката на 4х4 няма общо с леката кола. И понеже CLK-то ме грабна отведнъж... та такива истории.
Освен това си близо до София - ела някоя сряда в Комитите, има и Ц и Е и ЦЛК - ще се наприказваш с хората. Пък и добре ще си изкараш!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Публикувано 25 февруари 2009 - 13:37
Благодаря за поканата. какво е КОмитите? Къде се намира и по кое време? Благодаря ти предварително.Пешо, не е важно дали си студент и как ще изглежда отстрани, а дали можеш да си го позволиш!
Публикувано 26 февруари 2009 - 00:12
Сори, ама малко късно влизам.
Комитите е заведението в студентски град, в което се събира софийската тайфа всяка сряда.
Щом си в Банкя, може би люлинските срещи ще са ти по-близко!
Но идния уикенд аз няма да мога да отида (и предвид това, че има празници и 4 почивни дни, изобщо не знам кой ще отиде).
И естествено - да не забравяме и за срещите на Ал. Невски
Комитите е заведението в студентски град, в което се събира софийската тайфа всяка сряда.
Щом си в Банкя, може би люлинските срещи ще са ти по-близко!
Но идния уикенд аз няма да мога да отида (и предвид това, че има празници и 4 почивни дни, изобщо не знам кой ще отиде).
И естествено - да не забравяме и за срещите на Ал. Невски
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА