Е220 95год,да ми дадете съвет
Започната от iv4eff, 16 фев 2009 - 17:32:00
21 мнения по тази тема
Публикувано 18 февруари 2009 - 19:51
еми Готов съм .. няма проблеми... Утре са записали мойте хора час за сервиз и ще видим какво Става.Се пак и Продаваче ще ее вбеси от 94289389 майстори ..ама...кот е писано и КАСмеТ ,бая четах секи с каприза си ! Така става според мен
И се пак Някой Ако иска можи да е погледне ! утре към обяд.. мисля че ще е
И се пак Някой Ако иска можи да е погледне ! утре към обяд.. мисля че ще е
Публикувано 19 февруари 2009 - 00:52
опа, малко късно влизам тук...
знаеш че съм много критичен, няма да подмина тук.
отвън е СУПЕР. няма никакви забележки поне на снимка!
само ме притеснява че чистачката е спяла много нагоре. да обърнат внимание дали работи! по-точно рамото излиза към горните ръбове--знаеш!
салона има забележки--шоф седалката е скъсана. маншона на ск. лост е зле. махагона около него е напукан.тва виждам на снимките--ако само това са и косурите-цента от "6" бива
само ме притеснява че чистачката е спяла много нагоре. да обърнат внимание дали работи! по-точно рамото излиза към горните ръбове--знаеш!
салона има забележки--шоф седалката е скъсана. маншона на ск. лост е зле. махагона около него е напукан.тва виждам на снимките--ако само това са и косурите-цента от "6" бива
Публикувано 19 февруари 2009 - 06:16
xaax мерсии колега.. да това за седалката ми го каза този чоек ..другото утре ще го видят да се надявам .НЗ според мен кот виждам .. си е наистина Лимка от вънка.. вътре ми е... ПРЕКРАСНо .. само едно CD JVC с 7 инчов искам да мо туря ама да видим, сигурно ще се маха пепелника ! И без това непуша другите няма да пушат. ! хаха
Публикувано 19 февруари 2009 - 09:13
И е претапицирана облегалката от двете страни май.Ама като и имаш мерак на колата гепи я и тва е!опа, малко късно влизам тук...
Публикувано 19 февруари 2009 - 18:49
ОППППППППА.... вече купиха Мерцедеса.. нооооо лошото е че чак след месец и половина ше се кача и ще карам .. Ама хубавите неща стават бавно както е казано.
Сега искам да ми разкажите за КОМУТАТОРА .. как да го скрия.. или там сичко Подробно
Сега искам да ми разкажите за КОМУТАТОРА .. как да го скрия.. или там сичко Подробно
Публикувано 19 февруари 2009 - 19:16
ОППППППППА.... вече купиха Мерцедеса.. нооооо лошото е че чак след месец и половина ше се кача и ще карам .. Ама хубавите неща стават бавно както е казано.
Що не ползваш търсачката ? Има 1000 Теми писани по твоя проблем.
Ясно ни е , че ти е кеф за новата кола (и аз бях същия) но се здържай малко с пускането на нови теми
ПС: Честито ....
Публикувано 19 февруари 2009 - 20:09
Faca ....съжелявам ако нещо съм збъркал по ПРАВИЛАТА на Форума но и от скоро се занимавам с форуми .И бях пробал написах в търсачката "комутатор" но се ми излизат теми че някой му го гепили , или че му изгорял ще се пробам пак 0К ......
Дамм вече достатчно прочетох и ми стана ясну !..ПАзи боже ! само ще кажа !!
Дамм вече достатчно прочетох и ми стана ясну !..ПАзи боже ! само ще кажа !!
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни