Спирачни дискове
Започната от stoian, 12 фев 2009 - 16:43:43
35 мнения по тази тема
Публикувано 12 февруари 2009 - 16:43
Предстои ми смяна на
предни спирачни дискове.
За сега съм се спрял на
марка Феродо.Някой има ли
наблюдение към въпросната марка.
Аз слагам накладки на тази
фирма и съм страшно доволен.
предни спирачни дискове.
За сега съм се спрял на
марка Феродо.Някой има ли
наблюдение към въпросната марка.
Аз слагам накладки на тази
фирма и съм страшно доволен.
W201 190 2.5Turbo disel avtomatik-- Продаден
Публикувано 12 февруари 2009 - 17:24
ATE са по-добри специално за мен!!!! Пробвай с тях!!!
Публикувано 12 февруари 2009 - 17:36
Kaквито и да са,стига да не са някой ментарляк,а в това гаранция няма.Ако набараш хубави запазени от някоя 190-ятка им пускаш един шлайф и както си камионджия с твойто каране ще те изкарат още 10-тина годинки.
Публикувано 12 февруари 2009 - 17:40
Kaквито и да са,стига да не са някой ментарляк,а в това гаранция няма.Ако набараш хубави запазени от някоя 190-ятка им пускаш един шлайф и както си камионджия с твойто каране ще те изкарат още 10-тина годинки.
Немога да намеря втора употреба,
вентилиран диск,точно от 190-ка.
Камионите ги карат брат ми и баща ми,
аз само помагам във фирмата-сега
съм миньор-монтьор.
Турбалака си го натискам яката!
Публикувано 12 февруари 2009 - 18:25
Не бързай-и да си на зор,щото после пак ще търсиш дискове...!
Не избирай по марка,защото най-добрите марки имат чудни ментета!
Гледай търговеца(продавача)да е читав и доказан-това е най-важно!Ако ще и турски да са,ако пише на тях"Made in Turkie",а не"Made in Germany" бих ги купил без колебание-турците правят много неща за цедеси с пълно ноу-хау и под контрола на марката,но има и съвсем долнопробни гаражни ментета!
Прегледай темите,където членовете на МБКБ ползват отстъпки,преслушай фирмите,като започнеш с това че си член на Клуба(си ли..?)-така няма да посмеят да те метнат,щото им е ясно,че ще ги разнесеш във форума!На няколко пъти вече,като търся нещо някъде и ме убеждават коооолко е качествена стоката и им кажа,че съм от Клуба подвиват опашка и викат:абе я не го взимай,чакаме нещо по-добро,обади се пак и т.н.!
Не избирай по марка,защото най-добрите марки имат чудни ментета!

Прегледай темите,където членовете на МБКБ ползват отстъпки,преслушай фирмите,като започнеш с това че си член на Клуба(си ли..?)-така няма да посмеят да те метнат,щото им е ясно,че ще ги разнесеш във форума!На няколко пъти вече,като търся нещо някъде и ме убеждават коооолко е качествена стоката и им кажа,че съм от Клуба подвиват опашка и викат:абе я не го взимай,чакаме нещо по-добро,обади се пак и т.н.!

Публикувано 12 февруари 2009 - 18:29
Знаеш ли, на мойта 190-ка като ги сменях сложих JURID, само че тя не е с вентилирани дискове! Много добри излезнаха а и не бяха скъпи! Виж не мога да кажа същото за накладките им! Но скоро говорих с един разбирач, и той каза че в момента Lemforder са доста добри и май истински! В крайна сметка можеш да видиш в Балканстар какви и за колко пари могат да ти предложат.
Публикувано 12 февруари 2009 - 18:32
Знаеш ли, на мойта 190-ка като ги сменях сложих JURID, само че тя не е с вентилирани дискове! Много добри излезнаха а и не бяха скъпи! Виж не мога да кажа същото за накладките им! Но скро говорих с един разбирач, и той каза че в момента Lemforder са доста добри и май истински! В крайна сметка можеш да видиш в Балканстар какви и за колко пари могат да ти предложат.
Дилъра е ясно каква цена ще каже....ама нека пита,де...!

За "Лемфьордер"-в "Даскалов-кар"!
Публикувано 12 февруари 2009 - 18:38
Не съм член на Клуба.
Обаждах се в Ивайджет,цената
която ми казаха е 108 лева за брой.
Попитах ги каква марка са,обаче
не ми казаха-били оригинални-да ама какви.
Те всички са оригинални сами по себе си,
но оригинал на Оптимал няма да взема.
Публикувано 12 февруари 2009 - 18:50
Не съм член на Клуба.
Не вярвам в Ивайжет да не са истински!
Цената с ДДС ли е,или без....?
Що не си станал член за 40 кинта на година???

Публикувано 12 февруари 2009 - 18:58
Със сигурност са истински.
Не съм много на зор,за това
проверявам вариантите.
Ти с какви караш,или не си
сменявал до сега?
Дотук споменахте 3 марки,
че са добри.
проверявам вариантите.
сменявал до сега?
че са добри.
Публикувано 12 февруари 2009 - 19:17
Със сигурност са истински.
проверявам вариантите.
сменявал до сега?
че са добри.
На 123-ката смених всичките спир. дискове с турски,на които си пишеше "made in Turkie",като я карах 8 години с тях,и вече близо 3 години и новия собственик я търкаля.
А,на сегашната 124/Е още не са за смяна,но пак ти казвам-у наше село не робувай на марки и производител,а на вносител!
Никога няма да забравя,като за 123-та търсих феродов диск-истински "Sachs" струваше 370лв.(преди 7 години)!

Публикувано 12 февруари 2009 - 20:19
@stoian:
Намери темата, в която мрънкам за слагане на вентилирани дискове на дЕдо...
За сега най-дълго изкараха едни китайчета за по 20 лв. (ок. 4000 км. преди да се вгеврекчосат). Другия месец чакам от DE да ми докарат 4 и ще видим как ще е.
До тук: Брембо (ок. 45 лв./бр.) - 2000 км. и за боклука; Феродо - пак толкова, на сходна цена. Тези, с които купих колата не знаеха на колко км. са: износени, но не тресяха като шейкър ...пък си спираха екстра.
Намери темата, в която мрънкам за слагане на вентилирани дискове на дЕдо...
За сега най-дълго изкараха едни китайчета за по 20 лв. (ок. 4000 км. преди да се вгеврекчосат). Другия месец чакам от DE да ми докарат 4 и ще видим как ще е.
До тук: Брембо (ок. 45 лв./бр.) - 2000 км. и за боклука; Феродо - пак толкова, на сходна цена. Тези, с които купих колата не знаеха на колко км. са: износени, но не тресяха като шейкър ...пък си спираха екстра.
Публикувано 12 февруари 2009 - 20:30
Твоята тема я четох,
но твойте дискове
май са обикновенни.
Кажи какво да правя,
все пак трябва да ги сменявям!
При теб май проблема е друг.
но твойте дискове
май са обикновенни.
Кажи какво да правя,
все пак трябва да ги сменявям!

При теб май проблема е друг.
Публикувано 12 февруари 2009 - 22:07
Ако ме питаш със спирачките шега не бива аз смених моите и задните и си ги взех от иваиджет и съм много доволен
Публикувано 12 февруари 2009 - 23:16
Аз толкова време дъвках дъвках и задавах въпроси за дискове и накладки и най-накрая купих. АТЕ вентилирани и нарязани на едни елипси такива и имат много яка фаца. Накладки също АТЕ. Още не съм ги слагал понеже чакам да доиде време да се стопли и да закача лятите джанти и тогас ще си слагам новите придобивки и ще дам мнение. Но смятам че нямама да имам проблеми с иззбора си.Ако ме питаш със спирачките шега не бива аз смених моите и задните и си ги взех от иваиджет и съм много доволен

1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни