Трявна от 20.03 до 22.03 2009 г.оферта пролетно мероприятие
Започната от kleemann, 09 фев 2009 - 17:00:17
137 мнения по тази тема
Публикувано 17 март 2009 - 21:56
Отпадаме от списъка и аз и колегата и кико
Публикувано 17 март 2009 - 22:04
За жалост е истинаКви ги говориш бе братле
Поздрави
Годишно прикючване на фирма ,нов счетоводител,все важни неща и неприятни за кико нов бизнес и други щуротий а приятелското семеиство са по дела в Варна и се връщат в събота вечер не става
Публикувано 18 март 2009 - 08:48
Колега клееман,писах ти лично с въпрос дали може да се резервират само две вечери(агнешки)без спане?13единични/40лв./ :W140---hammer^BaTe---Илия Горанов---Momchil---stoian---Dimitar Nikolov ---House M.D.
9 двойни./60лв./ :pepino---Kiko66---ivanhov---kombi124d---Vladek---valio pernik---Mien---JORO 1978---pepino...................full
12 тройки./75лв./ :mbenz---tonib/21-22/---shiki---Пламен/на Veni/---КРАНК---kuncho/двойка/---Nikefi4-
3 четворки :
/апартамент/./100лв./ :Veni®+ivan67-и фамилия-
2 апартамент+
легло./90лв./ :KRASI_500---fiveg...............................................................full
3 апартамент+
стая./80лв./ :kracsh---tuning13---Liusi Purata............................................full
1 апартамент
лукс /90лв./:nick chuck/от 19.03/...........................................................................full
цифрите от пред показват брой стаи,след това са никовете на хората които се отделят с три тирета ,броиш и виждаш къде какво се случва,ако има /full/това значи, че стаите са заети!!!
Публикувано 18 март 2009 - 11:35
13единични/40лв./ :W140---Илия Горанов---Momchil---stoian---Dimitar Nikolov ---House M.D.
9 двойни./60лв./ :hammer^BaTe---ivanhov---kombi124d---Vladek---valio pernik---Mien---JORO 1978
12 тройки./75лв./ :mbenz---tonib/21-22/---shiki---Пламен/на Veni/---КРАНК---Nikefi4-
3 четворки :
2 апартамент+
легло./90лв./ :KRASI_500---fiveg...............................................................full
3 апартамент+
стая./80лв./ :kracsh---tuning13---Liusi Purata............................................full
1 апартамент
лукс /90лв./:nick chuck/от 19.03/...........................................................................full
9 двойни./60лв./ :hammer^BaTe---ivanhov---kombi124d---Vladek---valio pernik---Mien---JORO 1978
12 тройки./75лв./ :mbenz---tonib/21-22/---shiki---Пламен/на Veni/---КРАНК---Nikefi4-
3 четворки :
2 апартамент+
3 апартамент+
1 апартамент
Публикувано 19 март 2009 - 09:30
13единични/40лв./ :W140---Илия Горанов---Momchil---stoian---Dimitar Nikolov ---House M.D.
9 двойни./60лв./ :hammer^BaTe---ivanhov---kombi124d---Vladek---valio pernik---Mien---JORO 1978---kuncho
3 четворки :
2 апартамент+
3 апартамент+
1 апартамент
Това е окончателния списък на хората/ангажиращи стаи/ които ще присъстват на пролетното мероприятие в гр.Трявна
за датите от 20 до22 март,пожелавам приятно и безаварийно пътуване ,ще се видим там
поздрави KLEEMANN
п.п само да предупредя ,че в Трявна има сняг 50 см!!!
9 двойни./60лв./ :hammer^BaTe---ivanhov---kombi124d---Vladek---valio pernik---Mien---JORO 1978---kuncho
3 четворки :
2 апартамент+
3 апартамент+
1 апартамент
Това е окончателния списък на хората/ангажиращи стаи/ които ще присъстват на пролетното мероприятие в гр.Трявна
за датите от 20 до22 март,пожелавам приятно и безаварийно пътуване ,ще се видим там
поздрави KLEEMANN
п.п само да предупредя ,че в Трявна има сняг 50 см!!!
Публикувано 19 март 2009 - 09:36
Иво, мисля да мина през Царева ливада, там чистят ли пътя или да минавам през Габрово.
Публикувано 19 март 2009 - 10:10
не знам ,а ма ти нали си с МЛ-а какво те бърка......Иво, мисля да мина през Царева ливада, там чистят ли пътя или да минавам през Габрово.
получих току що сведения,че вече е започнало да се топи така ,че
спокойно през Царева ливада...
аз тръгвам днес и ако има нещо по-тека ще звъня
Публикувано 19 март 2009 - 10:23
там няма итернет и мобилни телефони......шегувам сеХубаво ще е да се включиш по некое време привечер и да дадеш пресна инфо
Поздрави
там хвърлям на страна всички тези джаджи ,но ако има
ново натрупване от към сняг ще ви звънна..
леко и безаварийно пътуване
Публикувано 19 март 2009 - 23:41
Такава хубава жена как може да спи сама бе... то е грехота...Иво, в последната редакция не виждам kuhcho - ще идва ли, ще караме ли Люба от Пловдив, идеята беше тя да пътува с Димитър Николов, защото при мен е пълно, а отй ще е сам.
Да не стане така, че Люба да остане да спи сама?
Ако аз замръкна някъде отзовавайте се бе...
Между другото един приятел от София реши да идва.
Направил съм му резервация в хотела.
Носете бланки за членство. Кой знае... може да си имаме в клуба ML 63 AMG.
Мерцедес не е марка автомобил, а начин на живот!
Публикувано 20 март 2009 - 07:12
Ще се радвам да се запознаем с твоя приятел,Такава хубава жена как може да спи сама бе... то е грехота...
Ако аз замръкна някъде отзовавайте се бе...![]()
![]()
![]()
Между другото един приятел от София реши да идва.
Направил съм му резервация в хотела.
Носете бланки за членство. Кой знае... може да си имаме в клуба ML 63 AMG.![]()
сигурен съм , че ще се намери заявление
п.с. м/у другото ние си имаме в Клуба една такава 63-ка от 2007г. (колегата Шрек1771),
но за съжаление досега беше единствена
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!

Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!

Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано 20 март 2009 - 09:37
За съжаление и аз отпадам от Трявна!
В 59мин. ми се наложи да НЕ присъствам на купона
Пожелавам на всички весело изкарване!
В 59мин. ми се наложи да НЕ присъствам на купона
Пожелавам на всички весело изкарване!

В тази криза няма пари за ракия,а жената купила хляб!
Публикувано 20 март 2009 - 10:25
Аз също отпадам от купона - сина ми го повали някакъв вирус/грип или не знам какво си,тъкмо се прибирам от поликлиниката.
Желая ви весело изкарване !
Желая ви весело изкарване !
Mercedes Benz W201 - The Last Action Hero
Публикувано 20 март 2009 - 23:58
колеги приятно забавление
надявам се другия път да присаствам
надявам се другия път да присаствам
Публикувано 21 март 2009 - 11:42
Поздрави от Трявна! Чудесно си прекарваме тук, много е весело и забавно. Сигурно сме към 50-60 човека групата.
На идване направихме голяма колона и по целия път привличахме погледите. Има доста снимков и видео материал.
Ето няколко снимки като за начало:

Засега само толкова, че тук е бавничък нета, а освен това трябва и да излизаме на обиколка из околностите.
Повече - като се приберем. Поздрави от всички нас тук!
На идване направихме голяма колона и по целия път привличахме погледите. Има доста снимков и видео материал.
Ето няколко снимки като за начало:

Засега само толкова, че тук е бавничък нета, а освен това трябва и да излизаме на обиколка из околностите.
Повече - като се приберем. Поздрави от всички нас тук!
Marty
Публикувано 21 март 2009 - 12:02
И сняг хванахте-чудесно.....пукам се от яд ,че съм на работа
Пийте и за нас колеги,пък ние ше гледаме снимките
Пийте и за нас колеги,пък ние ше гледаме снимките

Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА