Трявна от 20.03 до 22.03 2009 г.оферта пролетно мероприятие
Започната от kleemann, 09 фев 2009 - 17:00:17
137 мнения по тази тема
Публикувано 05 март 2009 - 16:53
Аз нали съм запазил - една единична...
За яденето бях питал за пилешки вариант...
Ако няма пилешки - свински, но силно се надявам на пилешкия.
А Вени какво го мисли - нали вече има луноход?
Макарче с десния волян е терсене зад тировете!
За яденето бях питал за пилешки вариант...
Ако няма пилешки - свински, но силно се надявам на пилешкия.
А Вени какво го мисли - нали вече има луноход?
Макарче с десния волян е терсене зад тировете!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 05 март 2009 - 17:25
Добре, че спомена, та да си пусна една отпуска аз
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Публикувано 05 март 2009 - 17:44
Вени е раздвоен от дилемата - дали да се съобразя с план-графика на Милен - за първо наздраве към 19.00 или да се разбързаме малко и към 18.00 да сме на софрата
това са ми дертовете![]()
а лунохода може и космонавтката ( Светланка, де) да го кара
, аз докато си похърквам в багажника
Виж сега,аз по принцип ще тръгна към 13.00-13.30,и сигурно пак първи ще съм на паркинга.Пътя ми до там е час -час и половина.Това значи че в15.00 аз съм закован под кубетата на по кафенце.
Колкото по рано се съберем и тръгнем ,толкоз по добре.Казх ги тия часове пред вид тези които тръгват след работа.
Мен лично ако ме питаш,и порано ми се сяда-жабешкото в мен отдавна е надало вой.
п.с.време има още,нека секи да каже кога му е удобно,и ще се разберем за срещата.
Публикувано 05 март 2009 - 18:04
Колеги някаква организация с предвижването към Трявна от Варна и Толбухин ще правим ли?
S 124 200 TE 16
Публикувано 06 март 2009 - 09:34
Колега, аз ще пътувам на 21.03. сутринта от Добрич.Да те предупредя,че прохода на Републиката е затворен - т.е. не можеш да минеш през Вонеща Вода,трябва да минеш през Дряново.Маршрута по който аз ще мина е Добрич- Ветрино-Н.Пазар-В.Търново-Дряново-Радовци-Трявна.От Дряново за Трявна има 2 пътя - през Радовци и през Царева Ливада , който от двата да хванеш,ще те изведе до Трявна.Ако пътуваш на 21.03 сутринта се обади-ще се срещнем някъде по пътя. Поздрави !Колеги някаква организация с предвижването към Трявна от Варна и Толбухин ще правим ли?
Mercedes Benz W201 - The Last Action Hero
Публикувано 06 март 2009 - 12:57
Аз да попитам:
Тройни стаи 90.00 лв -75.00 лв. - Какво предтавляват - спалня и отделно легло?? или 3 отделни легла
четворни апартамент 120.00 лв. -100.00лв. -спалня и 2 отделни леглао?? или 4 отделни легла
Бачо Иво да вземе да си дигне телефона
Аз се чух с шефката на хотела така че за мен 1 тройна за петък и събота. Относно меню-то АГНЕШКО за гала вечерята, за петък не разбрах дали ще е на място или с поръчка така че ако трябва да се поръчва - петък свинско. Бройки 3 големи порции или 2 големи и 2 детски, ако се предвиждат детски
Тройни стаи 90.00 лв -75.00 лв. - Какво предтавляват - спалня и отделно легло?? или 3 отделни легла
четворни апартамент 120.00 лв. -100.00лв. -спалня и 2 отделни леглао?? или 4 отделни легла
Бачо Иво да вземе да си дигне телефона
Аз се чух с шефката на хотела така че за мен 1 тройна за петък и събота. Относно меню-то АГНЕШКО за гала вечерята, за петък не разбрах дали ще е на място или с поръчка така че ако трябва да се поръчва - петък свинско. Бройки 3 големи порции или 2 големи и 2 детски, ако се предвиждат детски
Публикувано 06 март 2009 - 16:48
13./40лв./единични :W140---hammer^BaTe---Илия Горанов---Momchil---stoian---Dimitar Nikolov ---House M.D.
9 двойни./60лв./ :pepino---Kiko66---ivanhov---kombi124d---Vladek---valio pernik---Mien---JORO 1978---pepino...................full
12 тройки./75лв./ :mbenz---tonib/21-22/---shiki---Пламен/на Veni/---КРАНК---kuhcho/двойка/
3 четворки :
/апартамент/./100лв./ :Veni®+ivan67-и фамилия---Nikefi4-
2 апартамент+
легло./90лв./ :KRASI_500---fiveg...............................................................full
3 апартамент+
стая./80лв./ :kracsh---tuning13---Liusi Purata............................................full
1 апартамент
лукс /90лв./:nick chuck/от 19.03/...........................................................................full
Това е рекапитолацията за момента, моля уточнявайте вариантите относно менюто, както следва:вариант1/агнешко/ или вариант2 /
свинско/
става въпрос за тържествената вечеря 21 с/у 22 ри март
9 двойни./60лв./ :pepino---Kiko66---ivanhov---kombi124d---Vladek---valio pernik---Mien---JORO 1978---pepino...................full
12 тройки./75лв./ :mbenz---tonib/21-22/---shiki---Пламен/на Veni/---КРАНК---kuhcho/двойка/
3 четворки :
/апартамент/./100лв./ :Veni®+ivan67-и фамилия---Nikefi4-
2 апартамент+
легло./90лв./ :KRASI_500---fiveg...............................................................full
3 апартамент+
стая./80лв./ :kracsh---tuning13---Liusi Purata............................................full
1 апартамент
лукс /90лв./:nick chuck/от 19.03/...........................................................................full
Това е рекапитолацията за момента, моля уточнявайте вариантите относно менюто, както следва:вариант1/агнешко/ или вариант2 /
свинско/
става въпрос за тържествената вечеря 21 с/у 22 ри март
Публикувано 09 март 2009 - 07:18
Колега, kleemann, извинявай ако е нахално, но се опитах да ти пиша две лични, нямаше отговор. Исках да отменя резервацията за двойната стая за Трявна, изникнаха ми други ангажименти и се налага да ги спазя. Съжалявам, ако съм създала неприятности, предполагам, че ще има други желащи за стаята, но ако възникне проблем и не мога да я отменя, моля те да ми пишеш, аз си поемам отговорността.
Благодаря!
Благодаря!
We do live once, should do it right!
Публикувано 09 март 2009 - 07:21
Поради излезли непредвидени обстоятелства няма да мога да присъствам на срещата в Трявна!
На вниманието на kleemann:
Весело прекарване и до нови срещи.
Заявеното отпада.За нас една тройка (75 лв.) за 21/22. 03. и за вечеря вариант 1 - 1 бр. и вариант 2 - 2 броя!
Весело прекарване и до нови срещи.
W210 E300 D 1996
W124 and E300
W124 and E300
Публикувано 09 март 2009 - 09:43
Колега, kleemann, извинявай ако е нахално, но се опитах да ти пиша две лични, нямаше отговор. Исках да отменя резервацията за двойната стая за Трявна, изникнаха ми други ангажименти и се налага да ги спазя. Съжалявам, ако съм създала неприятности, предполагам, че ще има други желащи за стаята, но ако възникне проблем и не мога да я отменя, моля те да ми пишеш, аз си поемам отговорността.
Благодаря!
спокойно момичета и момчета,всичко е на ред.....Поради излезли непредвидени обстоятелства няма да мога да присъствам на срещата в Трявна!
Заявеното отпада.
Весело прекарване и до нови рещи.
добре, че се обадихте навреме!!!
Публикувано 09 март 2009 - 11:44
А плащането на място ли ще става или авансово - при теб, по банков път..., да знаем!?
Публикувано 09 март 2009 - 11:57
на място във хотела на рецепционетоА плащането на място ли ще става или авансово - при теб, по банков път..., да знаем!?
Публикувано 11 март 2009 - 18:26
За съжаление, и при мене така се стекоха обстоятелствата, че няма да мога да присъствувам.
Много ми се купонясваше, но ......
С най - искрени пожелания за здрав и весел купон!
P.S. На вниманието на Kleemann - резервацията е: тройна стая на името на "Бебето-6153".
Много ми се купонясваше, но ......
С най - искрени пожелания за здрав и весел купон!
P.S. На вниманието на Kleemann - резервацията е: тройна стая на името на "Бебето-6153".
Публикувано 11 март 2009 - 20:42
Колега Клееман,проблем ли ще е ако идем по рано в петък.Щото си взех ден и мислим рано да стигнем,с време да се настаним и да пообиколим из Трявна.Трябва ли на някой да се обаждам,или казвам че сме от групата,плащаме си и готово...
Публикувано 11 март 2009 - 22:02
колеги ще има ли някои от варна
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА