Какъв автомобил да си купя?
Започната от Москвич, 08 фев 2009 - 17:07:03
49 мнения по тази тема
Публикувано 10 февруари 2009 - 21:31
Почвам с прототипите
Ох уморих се
Много материал бе
Поздрави
Ох уморих се
Много материал бе
Поздрави
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 10 февруари 2009 - 21:32
Малее, такова оспамване отдавна не е имало - то един коментар няма по темата на човека!
Ама пък е весело! Поне докато колегата с това култово име се появи и да уточни какво точно търси - ще се реваншираме
Ама пък е весело! Поне докато колегата с това култово име се появи и да уточни какво точно търси - ще се реваншираме
Публикувано 10 февруари 2009 - 21:36
Купи си нов къвто и да е а ако имаш повечко парици си купи нов мерцедес в противен случаи за по малко парици мецедес на староЗдравейте фенове на марката!
Днес се регистрирах във вашия форум и реших веднага да ви помоля за съвет,а именно"Какъв автомобил да си купя започващ името му с буква М" Майбах и Мазерати ги оставих леко в лево Двоумя се м/у МИНИ и МЕРЦЕДЕС,но ако МОСКВИЧ не бяха фалирали нямаше изобщо да ви занимавам с мойте глупости
Благодаря за помоща ви предварително!
Поздрави
Публикувано 10 февруари 2009 - 21:38
Иска МосквичМалее, такова оспамване отдавна не е имало - то един коментар няма по темата на човека!
Ето ...Москвичи
Що да е оспамване
Нека си избере модел
Успех!
Поздрави
Публикувано 10 февруари 2009 - 21:48
В тази криза няма пари за ракия,а жената купила хляб!
Публикувано 10 февруари 2009 - 21:48
А х
З ащо
Л и
К упих и така на татък обаче едно време кат направиш вноска за кола и първо за москвич излиза и а нека някои да ми каже коя от соц возилата беше по маневрена от "Альоша"
З ащо
Л и
К упих и така на татък обаче едно време кат направиш вноска за кола и първо за москвич излиза и а нека някои да ми каже коя от соц возилата беше по маневрена от "Альоша"
Публикувано 10 февруари 2009 - 21:50
Завод Автомобилнеи ЗвереиЗаплаха за Автомобилите на Запада Съкратено ЗАЗ
http://www.snimka.bg...?album_id=38786
Публикувано 10 февруари 2009 - 22:04
Купи си автомобил ,който те кефи и можеш да си позволиш./не само да го купиш ,но и да го поддържаш.../
То май стана форум на Москивич .Някой нямали да предложи нашата марка на колегата
Чакай не издавай толкоз лесно, секретни разработкиЗаплаха за Автомобилите на Запада Съкратено ЗАЗ
http://www.snimka.bg...?album_id=38786
Поздрави
Публикувано 10 февруари 2009 - 22:08
Колега,То май стана форум на Москивич .Някой нямали да предложи нашата марка на колегата
При тоя ник на пича, сърце не ми дава да му набутвам модели на Бенц
Не искам да разочаровам пича
Нека си избере от любимата марка автомобили, та да съм и аз спокоен, че наситина съм успял да помогна някому
Поздрави
Публикувано 11 февруари 2009 - 00:24
Колеги,не ми помогнахте много с избора,но очаквам още предложения
Тези харашайски возила все още стават за возене из къра,но аз искам нещо по-така
То рекламата за "Марчето" дето харчи повече сте я гледали то не,че моя"Ламарин" арчи по-малко,но като ще си сменям "Машина времени" с друга тя трябва да отговаря поне малко на бъканата ми екстри колица!
Спрял съм се на S-класа 2002г. 320CDI но не ме кефи возията,интериора вътре е прекалено посен и за финал шофьорското стъкло е подпряно с отверка отвътре! Предложих бартер на господина с доплащане,а той ми каза,че отверката на стъклото стува колкото цялата ми кола заедно с мен и горивото Направо ми изби зъбите Тези дни пак ще обикалям за колица и понеже видях,че се събирате на Комитите всяка сряда ще гледам да мина и да разгледам някой екземпляр от тази марка!
Благодаря ви колеги!
Тези харашайски возила все още стават за возене из къра,но аз искам нещо по-така
То рекламата за "Марчето" дето харчи повече сте я гледали то не,че моя"Ламарин" арчи по-малко,но като ще си сменям "Машина времени" с друга тя трябва да отговаря поне малко на бъканата ми екстри колица!
Спрял съм се на S-класа 2002г. 320CDI но не ме кефи возията,интериора вътре е прекалено посен и за финал шофьорското стъкло е подпряно с отверка отвътре! Предложих бартер на господина с доплащане,а той ми каза,че отверката на стъклото стува колкото цялата ми кола заедно с мен и горивото Направо ми изби зъбите Тези дни пак ще обикалям за колица и понеже видях,че се събирате на Комитите всяка сряда ще гледам да мина и да разгледам някой екземпляр от тази марка!
Благодаря ви колеги!
Публикувано 11 февруари 2009 - 00:31
За нищо!........
Благодаря ви колеги!
Успех приятел!
Поздрави
Публикувано 11 февруари 2009 - 01:51
Мани ги тия s класи бе, 2002-ра на един приятел му тропа нещо, аз го чух и да скърца, боята от предния капак му се люпи, ужас.
Селянин (човек от село) и селянин по душа са две коренно различни неща!
STI Ranger II 9x19
CZ 75 TS .40
Публикувано 11 февруари 2009 - 02:12
Тая S-ка и аз съм я виждал с ремърке и две свине майки,но не съм обръщал внимание на отверкатаМани ги тия s класи бе, 2002-ра на един приятел му тропа нещо, аз го чух и да скърца, боята от предния капак му се люпи, ужас.
В тази криза няма пари за ракия,а жената купила хляб!
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни