Тая S-ка и аз съм я виждал с ремърке и две свине майки,но не съм обръщал внимание на отверката
Хахахааа, да не си видял тая случайно ?
Ама май собственика е слязъл да гони избягалите свине-майки от ремаркето...
Posted 11 February 2009 - 12:04
Колеги,не ми помогнахте много с избора,но очаквам още предложения
Тези харашайски возила все още стават за возене из къра,но аз искам нещо по-така
То рекламата за "Марчето" дето харчи повече сте я гледали то не,че моя"Ламарин" арчи по-малко,но като ще си сменям "Машина времени" с друга тя трябва да отговаря поне малко на бъканата ми екстри колица!
Спрял съм се на S-класа 2002г. 320CDI но не ме кефи возията,интериора вътре е прекалено посен и за финал шофьорското стъкло е подпряно с отверка отвътре! Предложих бартер на господина с доплащане,а той ми каза,че отверката на стъклото стува колкото цялата ми кола заедно с мен и горивото Направо ми изби зъбите Тези дни пак ще обикалям за колица и понеже видях,че се събирате на Комитите всяка сряда ще гледам да мина и да разгледам някой екземпляр от тази марка!
Благодаря ви колеги!
Posted 11 February 2009 - 15:17
Москвич,Защо се заглеждаш по S-класа, при положение, че не ти харесва, возията и интериора? По добре се замисли за нещо такова, с "перфектна" возия, различен интериор и не много голям разход за такъв двигател.
Posted 11 February 2009 - 21:15
Да не си гледал тая S-класа Ама тя няма отверка на стъклото ! 11232387872530820_5.pic.jpg 39.99K 17 downloadsКолеги,не ми помогнахте много с избора,но очаквам още предложения
Тези харашайски возила все още стават за возене из къра,но аз искам нещо по-така
То рекламата за "Марчето" дето харчи повече сте я гледали то не,че моя"Ламарин" арчи по-малко,но като ще си сменям "Машина времени" с друга тя трябва да отговаря поне малко на бъканата ми екстри колица!
Спрял съм се на S-класа 2002г. 320CDI но не ме кефи возията,интериора вътре е прекалено посен и за финал шофьорското стъкло е подпряно с отверка отвътре! Предложих бартер на господина с доплащане,а той ми каза,че отверката на стъклото стува колкото цялата ми кола заедно с мен и горивото Направо ми изби зъбите Тези дни пак ще обикалям за колица и понеже видях,че се събирате на Комитите всяка сряда ще гледам да мина и да разгледам някой екземпляр от тази марка!
Благодаря ви колеги!
Posted 11 February 2009 - 21:21
Posted 11 February 2009 - 21:24
Posted 11 February 2009 - 21:30
Не ме разбираи грешно колега ,даже с умиление си спомням за тези дни,вярно не сме имали но поне за мен,като че ли съм бил по щастлив и със сигурност по безгриженВие се смеете,ама навремето какви коли сте имали.....
Posted 11 February 2009 - 21:43
Прав си Това беше колата с най добро парно Ти затова си се ориентирал към топлофикация да постигнеш резултатиНе ме разбираи грешно колега ,даже с умиление си спомням за тези дни,вярно не сме имали но поне за мен,като че ли съм бил по щастлив и със сигурност по безгрижен
Posted 11 February 2009 - 21:52
Та точно за това се смеемВие се смеете,ама навремето какви коли сте имали.....
Posted 11 February 2009 - 23:42
Posted 11 February 2009 - 23:50
Posted 12 February 2009 - 18:48
Posted 12 February 2009 - 18:55
Posted 12 February 2009 - 18:56
Колеги,вчера на Комитите неможах да дойда,защото валеше много,а Мускалчето се кара с дъждобран и ботуши но тях ги ползвам за риболов! Ако следващата сряда не вали ще гледам да дойда
Виждам,че по темата ми има леко развитие,и затова ще ви кажа с какви пари разполагам,а вие ще ме насочите към модела от марката,ако възможно?!
Значи продадох добитъка,бустаня и къра и разполагам с 50 000 лева.
Мисля,че са достатъчни за горе-долу приличен Мерджан
Благодаря ви още веднъж!
Posted 12 February 2009 - 19:02
В тази криза да си успял да продадеш добитък,бустан и кър...????????????
Майтапа настрана-не съм чел цялата тема,ама се почва със сумата,а оттам вече се мисли!
0 members, 2 guests, 0 anonymous users