Климатикасмърди
Започната от feelg, 25 яну 2009 - 21:53:40
22 мнения по тази тема
Публикувано 03 май 2009 - 22:34
в който и да е официален сервиз /без значение от марката автомобил/да идеш и да попиташ ще ти извадят спрей за климатик.
аз ходих преди две седмици в сервиз на ситроен и ми извършиха процедурата със спрей които струваше 32лв.
някой колега писа че имало такива спрейове в Практикер и били доста по евтини.!?!
,и да кажеш какво си сторил.
аз ходих преди две седмици в сервиз на ситроен и ми извършиха процедурата със спрей които струваше 32лв.
някой колега писа че имало такива спрейове в Практикер и били доста по евтини.!?!
,и да кажеш какво си сторил.
Публикувано 25 май 2009 - 16:07
спейовете се продават по бриколаж , практикер и т,н но с тоя маркуч дето тряя го пъхнеш в духалките нещо ме естрах да го ползвам много селска работа ми се струба защото на спрея пише че се свързва с кондензатора на климатика и пръскаш вътре в самия кондензатор а не в духалките деда знам малко е сложно мирише не мирише сменяи филтъра на 4, 5 месеца и тва е филтъра струва 20 кинтаА къде се продават такива антибактериални спрейове и колко пари са ? В моя мерцедес като пусна климатика смърди на труп.
Сменил съм филтъра под жабката, а конденз има под колата (локва ми прави)...
Публикувано 25 май 2009 - 17:51
сменяи филтъра на 4, 5 месеца и тва е филтъра струва 20 кинта
Дека струва 20 кинта бре. У наше село е 32.
Публикувано 25 май 2009 - 20:49
Е като дадеш и 10 кинта за гориво и сметам че нема нужда да се расождаш 100(отиване и връщане) км за 2 кинта...Дека струва 20 кинта бре. У наше село е 32.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 25 май 2009 - 21:41
Скоро се навирах под колата да търся откъде може да ми смърди на развалени яйца.
Нищо не открих, но пък ми показаха от къде изтича конденза на климатика.
Пада се отдолу, малко по-напред от скоростния лост, една дупчица е.
Тогава не се сетих, че може би оттам ще стигна до питата и да я напръскам. Но скоро мисля да пробам "да му го навра"
Тогава не се сетих, че може би оттам ще стигна до питата и да я напръскам. Но скоро мисля да пробам "да му го навра"
Публикувано 25 май 2009 - 21:44
Колега, без да искам да ти създавам нерви, но на развалени яйца смърди от катализатор за подмяна(или премахване). На няколко коли съм го имал тоя дерт и след махане на катализатора винаги изчезва и миризмата на скапани яйца.Скоро се навирах под колата да търся откъде може да ми смърди на развалени яйца.
Климатика си мирише на вкиснали чорапи, носени повече от една седмица без сваляне, след което си ги забравил зад вратат за около година. Нема нищо общо с деликатната миризма на запартък.
Публикувано 25 май 2009 - 22:05
Е като дадеш и 10 кинта за гориво и сметам че нема нужда да се расождаш 100(отиване и връщане) км за 2 кинта...
Нищо де, сподели все пак.
Проблем ли е?
Публикувано 25 май 2009 - 22:09
Ами аз лично не съм ползвал все още такъв спрей, но колегите казват, че ги има в бриколажа или практикер или оторизирани сервизи на цени по 20-тина кинта.Нищо де, сподели все пак.
Проблем ли е?
Нормално е при теб в кварталната железария да си сложат някой лев надценка.
Тия дни имам ходене до бриколажа и ще проверя колко струват.
А за филтрите колко чинят ще питам още утре, само какжи точно какъв ти е автомобила...
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни