Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Има ли рибари във форумаКолко от нас практикуват този така приятен спорт

• Please log in to reply
60 мнения по тази тема

#46 m_hi88

m_hi88

Майстор

• Потребители на форума
  • 939 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Интереси:MB,Whisky,fishing...и др.
  • Автомобил:
    W123/200/1980
    ....
    и др.

Публикувано 06 юни 2009 - 09:04

Утре е черешова задушница...сварил житото...мислех, че за това е сварено, и нормално де... утре се носи не само жито , но и череши, а той за риба говорел :slap:

Петя,извини ме,но не ги разбирате Вие жените тия работи! :tongue: ...Другаде сте силни Вий!
...

Колкото до риболова-без да се опитвам да го докажа(щото трябва да пиша дълго,като теб)ще спомена само,че това е най- универсалния спорт!
....

И за задушницата имам резерви-кво е тва жито,житото е за рибата!?!..На жената съм и казал,като гушна чемшира да ми раздава само патрончета с "Пещерска"...алилуя! :D
  • 0
"Марката е като живо същество-нейният авторитет расте или се уронва все повече с течение на времето..."

#47 hammer^BaTe

hammer^BaTe

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 5566 Мнения:
  • Град:Дружба Сити :D
  • Автомобил:
    2004 W211 E55
    1995 W140 S500L - ex
    2014 W124 E500 - ex
    1996 W140 S350TD - ex
    1994 W124 E250D - ex
    1982 W201 190D - ex
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 06 юни 2009 - 09:25

Кеф ти да си седиш.. кеф ти лафче... кеф ти природа..
Петя както се каза по-нагоре... рибите нямат рецептор за болка ;)
От тук следва... че е в пъти по-добрия вариант от лова (лично мнение)
Все пак... като се замислим , на лова може да те убият , е така.. щото някой не те е видял
Докато на риболова... кооолкото и да се мъчиш .. най-много да те оскубят.. одерат или уви да те хванат с кукичката :icon_coolgrin:
  • 0
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left... :)

#48 Алфонсо

Алфонсо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2773 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz C124- 92г 200CE -продаден
    Mercedes-Benz W210-97г E200 Avantgarde- продаден
    Mercedes-Benz C208- 99г CLK200 Kompressor-продаден
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 06 юни 2009 - 10:13

Кеф ти да си седиш.. кеф ти лафче... кеф ти природа..
Все пак... като се замислим , на лова може да те убият , е така.. щото някой не те е видял
Докато на риболова... кооолкото и да се мъчиш .. най-много да те оскубят.. одерат или уви да те хванат с кукичката :icon_coolgrin:

За голямо съжаление и при риболова има човешки жертви, съвсем наскоро се случи това .... тъй като линка не проработи(форума иска регистрация) затова съм копирал част от темата в следващия ми пост.
  • 0

#49 fiveq

fiveq

Напреднал

• Потребители на форума
  • 598 Мнения:
  • Град:Sofia,Bg.
  • Интереси:Обичам да карам, музиката (почти от всякакъв тип), хубавите парфюми,удоволствията в живота и мнооого други неща, просто ме питайте.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 06 юни 2009 - 12:25

Може и да си прав за рецепторите, ама не вярвам абсолютно нищо да не чувства, все пак е живо същство. Това не е амеба или чехълче някакво.
В този смисъл и човека не чувства...когато е още зигота. :D

При всички положения е по-хуманно губене на време от ония с пушките, които са като алкохолик, който не признава, че има проблем - скачат като опарени като им го казваш... ;)

Линка за историята с рибата на Бастунчик, уви, не се вижда - иска регистрация във форума им явно.
  • 0
5q

Публикувано изображение

Публикувано изображение

#50 Алфонсо

Алфонсо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2773 Мнения:
  • Автомобил:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 06 юни 2009 - 17:28

Може и да си прав за рецепторите, ама не вярвам абсолютно нищо да не чувства, все пак е живо същство. Това не е амеба или чехълче някакво.
В този смисъл и човека не чувства...когато е още зигота. :D

При всички положения е по-хуманно губене на време от ония с пушките, които са като алкохолик, който не признава, че има проблем - скачат като опарени като им го казваш... ;)

Линка за историята с рибата на Бастунчик, уви, не се вижда - иска регистрация във форума им явно.

Ей сега ще го копирам и ще го кача тук. За съжаление един риболовен излет може да се превърне в трагедия.
Копирано директно от nariba.com форума :
"И сега нещо много лошо което се случи на гйола..... Един колега почина пред очите ни-младо момче 81-ви набор:С карбонов директен 7-ца беше заел място под ел.кабели високо напрежение-И се случи каквото се случи......
п.п.-Колеги пожелавам ви да не виждате такова нещо,камоли да ви сполети,но моляви имайте едно наум когато тръгвате със скъпите карбонови пръти на риболов,евтиното фибростъкло може да ви спаси живота......аз съвсем сериозно се замислих да разкарам всички карбонки...По добре скромна въдица и да съм жив,отколкото скъпа лъскава и изпържен!!!!

• 0

#51 MBenc

MBenc

Чирак

• Потребители на форума
  • 120 Мнения:
  • Град:Габрово
  • Интереси:лов , бизнес в Севлиево

Публикувано 06 юни 2009 - 19:06

То си го пише на самия прът ама кой да чете и внимава.Мир на праха му на момчето.А относно риболова-Човек се зарежда с положителна енергия когато е за риба сред природата на чист въздух,далеч от шумния град- другото е суета.Как на една жена и става хубаво след като е била на фризьор,козметик и т.н. е така е и с мъжа на риболов.Днес беше един положителен ден,утре съм пак на язовира и цяла седмица усмивката не ми слиза от лицето и никой не може да ме ядоса или ако успее хващам въдиците и на язовира или реката-абе далече далече от сивото и тъжно ежедневие на борбата за къшей хляб.Птички,пчелички,пей сърце,румени бузи,понякога мокър до кости и с измръзнали ръце и ноги ,но пълно с топлина сърце-ей това е риболова.А рибата се хваща ,лепиш и една целувка и я пускаш като се надяваш пак да се видите.Жените не ги разбирате тия работи.
  • 0

#52 Алфонсо

Алфонсо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2773 Мнения:
  • Автомобил:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 07 юни 2009 - 00:32

Пише го на пръта, ама......
Имам и аз един страхотен карбонов мач-4.2м и му се кефя супер много, но винаги внимавам къде и в какво време ловя.
  • 0

#53 shiki

shiki

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 797 Мнения:
  • Автомобил:
    W 124 300D Turbo 1993 год.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 08 юни 2009 - 11:54

Eхeeeeee, аз кЪф балък улових лани, ама неАм снимка, оти балъка изеде фотографа барабар с фотоапарата и ботушите! :tongue: Като го разпорихме извадихме фотографа и още един рибар с гумена лодка и четири телескопа по три метра!
  • 0

#54 willy555

willy555

Майстор

• Потребители на форума
  • 798 Мнения:
  • Автомобил:
    W124 E 200 T, 1993г., 136 к.с.

Публикувано 08 юни 2009 - 13:53

...
Да седиш на едно място, вперил тъпо поглед в една точка, и да не правиш нищо... и така с часове. Това - СПОРТ ?!?
...

Петя, Петя, че то ако беше друго, щяхме ли да го спортуваме? :lol:
Аз не съм рибар, но уважавам всеки спорт, който може да се практикува с чаша и цигара в ръка! Риболов, табла, билярд.... сериозни спортове :D
  • 0

#55 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3721 Мнения:
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Публикувано 08 юни 2009 - 14:15

Петя, Петя, че то ако беше друго, щяхме ли да го спортуваме? :lol:
Аз не съм рибар, но уважавам всеки спорт, който може да се практикува с чаша и цигара в ръка! Риболов, табла, билярд.... сериозни спортове :D

Нали знаеш защо Чърчил не е ходил да тича за здраве?
Ако не знаеш ето негови отговор: " Не ходя да тичам за здраве, защото ми се разлива уискито."
  • 0
Mercedes-Benz - Unlike any other!

#56 willy555

willy555

Майстор

• Потребители на форума
  • 798 Мнения:
  • Автомобил:
    W124 E 200 T, 1993г., 136 к.с.

Публикувано 09 юни 2009 - 08:37

Нали знаеш защо Чърчил не е ходил да тича за здраве?
Ако не знаеш ето негови отговор: " Не ходя да тичам за здраве, защото ми се разлива уискито."

:icon_coolgrin:
Точно за Чърчил се сещам винаги, когато коментирам подобни теми. Когато бил към края на дългия си живот, една журналистка го интервюирала. Накрая на интервюто го попитала на какво дължи своето дълголетие. Чърчил отпил от уискито, дръпнал от пурата и се усмихнал.
  • 0

#57 brpi

brpi

Майстор

• Потребители на форума
  • 1243 Мнения:
  • Град:Karlsruhe,Germany
  • Автомобил:
    W124 300D 603
    W124 230E 102

Публикувано 10 юни 2009 - 15:58

Mалко снимки от риболов в Канада - тoва са сиомги и по точно бял спринг - става голяма до каде 50 кила но аз по доляма от 18kg не съм хващал
На първата от снимките съм показал на каква стръв се лови - гола кука с 2-3 пласмасови топчици наподобяващи зърна хаивер.
Иначе рибата обикновено не се носи в къщи - снимаш се и си я пускаш.Аз настоях да заколим една релативн малка -да я опитаме на вкус- оказа се че белия спринг е кат големина пръв в класацията но по вкусови качества за мене е на последно място.като си намеря другите снимки -ще покажа и другатадет е наи вкусна -розовата -те са по малки -някъде макс 6-7 кг на големина стават.

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение
  • 0
W 124 - 300D
W 124 - 230E

#58 fiveq

fiveq

Напреднал

• Потребители на форума
  • 598 Мнения:
  • Град:Sofia,Bg.
  • Интереси:Обичам да карам, музиката (почти от всякакъв тип), хубавите парфюми,удоволствията в живота и мнооого други неща, просто ме питайте.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 14 юни 2009 - 16:25

По повод риболова , една "хубава" случка от преди няколко дни :mellow:

http://novini.dir.bg...ews4612215.html

И заради това да му викаме "спорт" ? :dry:
  • 0
5q

Публикувано изображение

Публикувано изображение

#59 Алфонсо

Алфонсо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2773 Мнения:
  • Автомобил:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 14 юни 2009 - 16:39

По повод риболова , една "хубава" случка от преди няколко дни :mellow:

http://novini.dir.bg...ews4612215.html

И заради това да му викаме "спорт" ? :dry:

Ауууу ей сега ще си строша въдиците, да знаеш. Или първо ще си разплета чорапа. Всяка година се давят хора, кои на риболов, кои на почивка.
Има стара поговорка- който го е страх от мечки, да не ходи в гората.
  • 0

#60 hammer^BaTe

hammer^BaTe

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 5566 Мнения:
  • Град:Дружба Сити :D
  • Автомобил:
    2004 W211 E55
    1995 W140 S500L - ex
    2014 W124 E500 - ex
    1996 W140 S350TD - ex
    1994 W124 E250D - ex
    1982 W201 190D - ex
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 14 юни 2009 - 18:26

Петя.. я виж колко простреляни има по време на лов ;) (Само ранените.. без смъртните случай...)
  • 0
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left... :)

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни