Има ли рибари във форумаКолко от нас практикуват този така приятен спорт
Започната от Алфонсо, 20 яну 2009 - 18:44:43
60 мнения по тази тема
Публикувано 20 януари 2009 - 18:44
Пускам тая тема да се преброим а който иска и да се похвали с добър улов. А защо не и да спретнем един риболов заедно
Публикувано 20 януари 2009 - 19:55
Ходя за риба, имам си сякакви такъми,Пускам тая тема да се преброим а който иска и да се похвали с добър улов. А защо не и да спретнем един риболов заедно
но не хващам нищо, дори и жаба
Но не се отказвам - ходя щото ми е кеф,
разтоварвам се от много натрупана гадория
Ходя само когато е топло,
и не нощувам там
п.с. май не спадам към отбора на риболовците?
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано 20 януари 2009 - 20:00
Има,има.
Това за колективния риболов ми допада!
Това за колективния риболов ми допада!
W201 190 2.5Turbo disel avtomatik-- Продаден
Публикувано 20 януари 2009 - 20:06
Ей ме и мен! Ама съм наистина специалист по морски риболов!Ходя и по реки чат-пат,ако ме замъкнат приятели-от немай-къде... Инак сладководната риба не може да се сравнява с Черноморската,която за съжаление от година на година намалява наистина драстично!
И не питай кой-колко голяма риба е фанал,че тая тема ще удари оная за разхода на колите ни!
И не питай кой-колко голяма риба е фанал,че тая тема ще удари оная за разхода на колите ни!
Публикувано 20 януари 2009 - 20:44
Айде ще добавя и себе си в това число за да е по-голяма бройката важното е колко са рибохващачите а не рибарите ))) като се стопли може да отидем някъде на барбекю на някой гйол разбира се!
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 20 януари 2009 - 20:45
ООО определено ако почнем да пишем кой каква риба е хванал ще стане страшно!
Иначе и аз мога да се нарека любител на риболова!
Иначе и аз мога да се нарека любител на риболова!
Публикувано 20 януари 2009 - 20:54
Ех, и аз не съм вадил такъмите от гардероба отдавна...
Да ви се похваля - първата риба хваната от голямата ми щерка беше ... щука.
Верно на "платена любов", ама все пак си беше щукичка.
А иначе и з съм почнал от морски риболов - нали съм родом от Добрич. Миналата година дори си купих плавници, маска шнорхел, ама няма да ви казвам колко малко съм ги ползвал.
Да ви се похваля - първата риба хваната от голямата ми щерка беше ... щука.
Верно на "платена любов", ама все пак си беше щукичка.
А иначе и з съм почнал от морски риболов - нали съм родом от Добрич. Миналата година дори си купих плавници, маска шнорхел, ама няма да ви казвам колко малко съм ги ползвал.
Публикувано 20 януари 2009 - 21:04
Айдееее е това е тема
Добавям още един любител ... въпреки че баща ми е по-заклет (всеки ден ако може ходи.. стига да е топло )
Такъми... бол....
Круме с теб съм най-съгласен .. не нощувам по палатки и т.н :P
Все пак е наааай важно човек да си почине.. мятам въдиците .. лягам някъде.. и.. с по едно око хвърлям поглед
Само като видя как изчезва плувката.. какво търчане пада... !
Добавям още един любител ... въпреки че баща ми е по-заклет (всеки ден ако може ходи.. стига да е топло )
Такъми... бол....
Круме с теб съм най-съгласен .. не нощувам по палатки и т.н :P
Все пак е наааай важно човек да си почине.. мятам въдиците .. лягам някъде.. и.. с по едно око хвърлям поглед
Само като видя как изчезва плувката.. какво търчане пада... !
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 20 януари 2009 - 21:48
Колеги има едно твърдение което се потвърждава и от писанията на Марк Твен който твърди ,че за един излет на риболов Господ връща допълнително два дена живот а за лов три дена. При нас в момента по реката излиза речен кефал на мухарка на оси и на нимфи. На тежко също излизат добри екземпляри.
Публикувано 20 януари 2009 - 21:54
Ака не дойде фотото-W140-пишете и мен
(виждал съм как се ловят рибки)
Поздрави
(виждал съм как се ловят рибки)
Поздрави
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 20 януари 2009 - 22:00
Бройте ме и мен към риболовците.Харесвам и морския и сладководния риболов.Другата седмица излизам в отпуск и съм намислил да ходя на едно язовирче до Провадия,а може и на язовир "Цонево".
Mercedes Benz W201 - The Last Action Hero
Публикувано 20 януари 2009 - 22:07
Ловим риба с брата като ходим на работа и няма какво да правим. Ако правите конкурс за най голяма хваната риба го печелим веднага / не че е чесно де, ние ловим в малко по различни води / Ей ви го "любимия" ви БЕНЦБОС като ФИШБОС
Член на УС на МБКБ- "Мисля че е очевидно, че щом е Мерцедес-Бенц КЛУБ България форума е на клуба и респективно на членовете му. Всичко други са добре дошли но са само гости. smile.gif А като отидеш на гости не даваш акъл как да си подредят хората мебелите, нали?"
Публикувано 20 януари 2009 - 22:12
Лъжеш,това си ти...Ей ви го "любимия" ви БЕНЦБОС като ФИШБОС ...
То като стана дума за риба,какви риби има там по западното крайбрежие,какви въдици и корди се ползват.Все пак океанския риболов не е като у гьола или на рекичката или за сафрид на Черно море.
Публикувано 20 януари 2009 - 22:13
Браво
Рибето си го бива
Тук фащаме с около ...метър - метър и полвина по-късички
(шегувам се, сега под мен потребителя ще ме опровергае и то, с право)
Поздрави
Рибето си го бива
Тук фащаме с около ...метър - метър и полвина по-късички
(шегувам се, сега под мен потребителя ще ме опровергае и то, с право)
Поздрави
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 20 януари 2009 - 22:20
Печелиш, докато не се появя аз.Ловим риба с брата като ходим на работа и няма какво да правим. Ако правите конкурс за най голяма хваната риба го печелим веднага / не че е чесно де, ние ловим в малко по различни води / Ей ви го "любимия" ви БЕНЦБОС като ФИШБОС
Като малка съм прекарвала доста време по язовир " Тича" с баща си.На 'ти' съм с риболова, лодките, такъмите.Най-големия сом,който сме вадили с баща ми е 80кг...бях на 17г. и щях да си глътна езика от страх,че риска да обърне лодката беше огромен.Имам и снимка.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни