Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Има ли рибари във форумаКолко от нас практикуват този така приятен спорт

• Please log in to reply
60 мнения по тази тема

#16 Vladek

Vladek

Майстор

• Потребители на форума
  • 3744 Мнения:

Публикувано 20 януари 2009 - 22:25

Ха, хаааа
Нали ти казах NIK , че войната ще е безмилостна :icon_coolgrin:

Поздрави
:4036:
  • 0
Публикувано изображение
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител

#17 NIK

NIK

Чирак

• Потребители на форума
  • 111 Мнения:
  • Град:San Diego, Callifornia
  • Автомобил:
    W 124 E 320 1995
    Honda Civic 1.7 SONC 2001

Публикувано 20 януари 2009 - 22:27

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Тя темата с такъмите е безкрайна. Ако отидете във fishing-mania в раздел риби и рибари в странство и намерите темите на PENN / БЕНЦБОС / има много писано, има и още снимки. Най важното за този риболов е да те пратят на правилната лодка на правилното място. От тебе се иска само да си наредиш бирата в хладилника.
  • 0
Член на УС на МБКБ- "Мисля че е очевидно, че щом е Мерцедес-Бенц КЛУБ България форума е на клуба и респективно на членовете му. Всичко други са добре дошли но са само гости. smile.gif А като отидеш на гости не даваш акъл как да си подредят хората мебелите, нали?"

#18 Vladek

Vladek

Майстор

• Потребители на форума
  • 3744 Мнения:

Публикувано 20 януари 2009 - 22:30

Губиш височина братле :icon_coolgrin:

Поздрави
:4036:
  • 0
Публикувано изображение
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител

#19 NIK

NIK

Чирак

• Потребители на форума
  • 111 Мнения:
  • Автомобил:
    W 124 E 320 1995

Публикувано 20 януари 2009 - 22:34

LiL, Преди 2 години най големия сом уловен и заснет в България беше на ЕМО 83/ 83 кила/. Познаваме се задочно от форумите, брат ми му праща и макари от тук. Човека гледа накои от нащите снимки и призна със завист че нащите риби са доста по големи. Спирам с размерите до тук- както казах борбата е неравностойна, ловим на съвсем други места. /рибето по снимките е около 80 килца и въобще не е най голямото, което сме хващали/
  • 0
Член на УС на МБКБ- "Мисля че е очевидно, че щом е Мерцедес-Бенц КЛУБ България форума е на клуба и респективно на членовете му. Всичко други са добре дошли но са само гости. smile.gif А като отидеш на гости не даваш акъл как да си подредят хората мебелите, нали?"

#20 LiL

LiL

Firestarter

• Замразено членство
  • 2761 Мнения:
  • Град:София
  • Интереси:Създавам спомени с материали на клиента -:D
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 20 януари 2009 - 22:48

LiL, Преди 2 години най големия сом уловен и заснет в България беше на ЕМО 83/ 83 кила/. Познаваме се задочно от форумите, брат ми му праща и макари от тук. Човека гледа накои от нащите снимки и призна със завист че нащите риби са доста по големи. Спирам с размерите до тук- както казах борбата е неравностойна, ловим на съвсем други места. /рибето по снимките е около 80 килца и въобще не е най голямото, което сме хващали/

Прав си за различните места.Но не съм съгласна, че най-големия сом ловен в Бг е 83 кг.Имаше и по-големи зверове, мисля.
Снимката е отпреди 10 години.За мен си беше истинско приключение с елементи на ужас.
  • 0

#21 NIK

NIK

Чирак

• Потребители на форума
  • 111 Мнения:
  • Автомобил:
    W 124 E 320 1995

Публикувано 20 януари 2009 - 22:56

Не се разбрахме нещо. Преди 2 години /2007/ Емо хвана 83 кила. Писаха го и по вестниците. За 2007 това беше най големия хванат и заснет пред свидетели сом / и пуснат след това/. В България има и доста по големи сомове от 83 кила. Врътката е къде са и как да ги улови човек. Готина снимка, браво!
  • 0

#22 LiL

LiL

Firestarter

• Замразено членство
  • 2761 Мнения:
  • Интереси:Създавам спомени с материали на клиента -:D
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 20 януари 2009 - 22:59

Не се разбрахме нещо. Преди 2 години /2007/ Емо хвана 83 кила. Писаха го и по вестниците. За 2007 това беше най големия хванат и заснет пред свидетели сом / и пуснат след това/. В България има и доста по големи сомове от 83 кила. Врътката е къде са и как да ги улови човек. Готина снимка, браво!

С това уточнение съм съгласна...не бях разбрала правилно.
  • 0

#23 Алфонсо

Алфонсо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2773 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz C124- 92г 200CE -продаден
    Mercedes-Benz W210-97г E200 Avantgarde- продаден
    Mercedes-Benz C208- 99г CLK200 Kompressor-продаден
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 20 януари 2009 - 23:00

Еййй браво бе!!! Я каква хубава тема се е заформила. Относно риболова- напоследък наблягам на спортния характер- повече бройки, било то и по-дребни. От края на декември до сега направихме няколко много успешни излета на язовир Искър- костур и каракуда, но кълването е непрекъснато, а това ме забавлява супер много.
Ако има мераклии в четвъртък пак ще ходим-дават го +18градуса, но да знаете че се става рано.
  • 0

#24 m_hi88

m_hi88

Майстор

• Потребители на форума
  • 939 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Интереси:MB,Whisky,fishing...и др.
  • Автомобил:
    W123/200/1980
    ....
    и др.

Публикувано 21 януари 2009 - 09:22

Така открихме сезона тая година с кумеца(на снимката).Другия път даже и такъмите няма да взема..

Публикувано изображение

:beer: :D
  • 0
"Марката е като живо същество-нейният авторитет расте или се уронва все повече с течение на времето..."

#25 DJ FUNKY

DJ FUNKY

Майстор

• Потребители на форума
  • 2660 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    C 220 Т CDI Sport 1999 г. W 124 300 D Turbo 1992 г.

Публикувано 21 януари 2009 - 10:28

Много ходех навремето ,висех като чукан пръч по гльоловете ама липсата на време през последните 10-12 г ме принуди да съм ходил не повече от 10 пъти за тия години и то така на бързичко бракониерската с перденцето ,намокрим гъзарете, напълним 2 кофи и после е ясно :beer: иначе ми се ходи много и идеята за колективния риболов ми допада много
  • 0
Публикувано изображение
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано изображение

#26 m_hi88

m_hi88

Майстор

• Потребители на форума
  • 939 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Интереси:MB,Whisky,fishing...и др.
  • Автомобил:
    W123/200/1980
    ....
    и др.

Публикувано 21 януари 2009 - 10:40

за такъв риболов умирам
то и от вода няма нужда наоколо в такива случаи...

на същия риболов, на който обаче се ходи с джипки , се нарича оффроуд ;)

обединяващото е скарата ;)

Много си прав,колега!..Темата за рибарите е в рибарските форуми.Тук говорим просто за хобита.Отдавна смених хобито "риболов" с "Ядене и пиене на открито"!..Много зареждащо е ,а когато е и колективно е бая веселко(само да има кой да кара на връщане):D
  • 0
"Марката е като живо същество-нейният авторитет расте или се уронва все повече с течение на времето..."

#27 stamat699

stamat699

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 49 Мнения:
  • Град:Бургас

Публикувано 21 януари 2009 - 20:47

Ей ме и мен! :yahoo Ама съм наистина специалист по морски риболов!Ходя и по реки чат-пат,ако ме замъкнат приятели-от немай-къде... :tongue: Инак сладководната риба не може да се сравнява с Черноморската,която за съжаление от година на година намалява наистина драстично! :kill_myself
И не питай кой-колко голяма риба е фанал,че тая тема ще удари оная за разхода на колите ни! :yahoo

И аз само,на морето ходя за риба.
Специалист чак не съм ,но имам лодка и да ви кажа под секрет ,че тези коли за риба не стават.

Колега ще ти пиша на лично.
  • 0

#28 top

Майстор

• Потребители на форума
  • 2100 Мнения:
  • Автомобил:
    MB 2010 SL350 316hp;2015 E350 BlueTEC 258hp.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 21 януари 2009 - 22:12

И аз само,на морето ходя за риба.
Специалист чак не съм ,но имам лодка и да ви кажа под секрет ,че тези коли за риба не стават.

Колега ще ти пиша на лично.

И аз съм така, ходя за кеф като съм на морето, ловя попчета, но повечето ги пускам защото после не ми се занимава да ги пържа или нещо друго, също сафрид съм ловил с чепаре и го правя на чируз.
  • 0

#29 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Живота, Вселената и Всичко останало
  • Автомобил:
    C 140 CL 500 (weekend car)
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 22 януари 2009 - 01:14

Пишете ме и мене-аз съм чиста проба рибар-от 200 ходенки-най много два пъти да фана нещо......ама ей такова като ми е пред очите ...и умирам от кеф начи(следва снимка)
Публикувано изображение

..Ta ако съм на родна земя-пишете ме и мене:)
  • 0
MERCEDESBENZCLCoupe C140  1902 4 (1)

#30 W140

W140

Майстор

• Потребители на форума
  • 4552 Мнения:
  • Интереси:фото, музика, пътувания
  • Автомобил:
    Двуколка '87

Публикувано 22 януари 2009 - 04:13

е не е като да няма рибари.... :)

на мен риболовът никога не ми е бил интересен, но да ви правя компания няма да откажа
може и бащата да доде, той е рибаря
  • 0
=> W140 <=
"Jeder Tag ist ein neuer Anfang, jede Nacht eine neue Versuchung."
Галерия W140
Публикувано изображение

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни