Има ли рибари във форумаКолко от нас практикуват този така приятен спорт
Започната от Алфонсо, 20 яну 2009 - 18:44:43
60 мнения по тази тема
Публикувано 20 януари 2009 - 22:25
Ха, хаааа
Нали ти казах NIK , че войната ще е безмилостна
Поздрави
Нали ти казах NIK , че войната ще е безмилостна
Поздрави
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 20 януари 2009 - 22:27
Тя темата с такъмите е безкрайна. Ако отидете във fishing-mania в раздел риби и рибари в странство и намерите темите на PENN / БЕНЦБОС / има много писано, има и още снимки. Най важното за този риболов е да те пратят на правилната лодка на правилното място. От тебе се иска само да си наредиш бирата в хладилника.
Член на УС на МБКБ- "Мисля че е очевидно, че щом е Мерцедес-Бенц КЛУБ България форума е на клуба и респективно на членовете му. Всичко други са добре дошли но са само гости. smile.gif А като отидеш на гости не даваш акъл как да си подредят хората мебелите, нали?"
Публикувано 20 януари 2009 - 22:30
Губиш височина братле
Поздрави
Поздрави
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 20 януари 2009 - 22:34
LiL, Преди 2 години най големия сом уловен и заснет в България беше на ЕМО 83/ 83 кила/. Познаваме се задочно от форумите, брат ми му праща и макари от тук. Човека гледа накои от нащите снимки и призна със завист че нащите риби са доста по големи. Спирам с размерите до тук- както казах борбата е неравностойна, ловим на съвсем други места. /рибето по снимките е около 80 килца и въобще не е най голямото, което сме хващали/
Член на УС на МБКБ- "Мисля че е очевидно, че щом е Мерцедес-Бенц КЛУБ България форума е на клуба и респективно на членовете му. Всичко други са добре дошли но са само гости. smile.gif А като отидеш на гости не даваш акъл как да си подредят хората мебелите, нали?"
Публикувано 20 януари 2009 - 22:48
Прав си за различните места.Но не съм съгласна, че най-големия сом ловен в Бг е 83 кг.Имаше и по-големи зверове, мисля.LiL, Преди 2 години най големия сом уловен и заснет в България беше на ЕМО 83/ 83 кила/. Познаваме се задочно от форумите, брат ми му праща и макари от тук. Човека гледа накои от нащите снимки и призна със завист че нащите риби са доста по големи. Спирам с размерите до тук- както казах борбата е неравностойна, ловим на съвсем други места. /рибето по снимките е около 80 килца и въобще не е най голямото, което сме хващали/
Снимката е отпреди 10 години.За мен си беше истинско приключение с елементи на ужас.
Публикувано 20 януари 2009 - 22:56
Не се разбрахме нещо. Преди 2 години /2007/ Емо хвана 83 кила. Писаха го и по вестниците. За 2007 това беше най големия хванат и заснет пред свидетели сом / и пуснат след това/. В България има и доста по големи сомове от 83 кила. Врътката е къде са и как да ги улови човек. Готина снимка, браво!
Публикувано 20 януари 2009 - 22:59
С това уточнение съм съгласна...не бях разбрала правилно.Не се разбрахме нещо. Преди 2 години /2007/ Емо хвана 83 кила. Писаха го и по вестниците. За 2007 това беше най големия хванат и заснет пред свидетели сом / и пуснат след това/. В България има и доста по големи сомове от 83 кила. Врътката е къде са и как да ги улови човек. Готина снимка, браво!
Публикувано 20 януари 2009 - 23:00
Еййй браво бе!!! Я каква хубава тема се е заформила. Относно риболова- напоследък наблягам на спортния характер- повече бройки, било то и по-дребни. От края на декември до сега направихме няколко много успешни излета на язовир Искър- костур и каракуда, но кълването е непрекъснато, а това ме забавлява супер много.
Ако има мераклии в четвъртък пак ще ходим-дават го +18градуса, но да знаете че се става рано.
Ако има мераклии в четвъртък пак ще ходим-дават го +18градуса, но да знаете че се става рано.
Публикувано 21 януари 2009 - 09:22
Така открихме сезона тая година с кумеца(на снимката).Другия път даже и такъмите няма да взема..
"Марката е като живо същество-нейният авторитет расте или се уронва все повече с течение на времето..."
Публикувано 21 януари 2009 - 10:28
Много ходех навремето ,висех като чукан пръч по гльоловете ама липсата на време през последните 10-12 г ме принуди да съм ходил не повече от 10 пъти за тия години и то така на бързичко бракониерската с перденцето ,намокрим гъзарете, напълним 2 кофи и после е ясно иначе ми се ходи много и идеята за колективния риболов ми допада много
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано 21 януари 2009 - 10:40
за такъв риболов умирам
то и от вода няма нужда наоколо в такива случаи...
на същия риболов, на който обаче се ходи с джипки , се нарича оффроуд
обединяващото е скарата
Много си прав,колега!..Темата за рибарите е в рибарските форуми.Тук говорим просто за хобита.Отдавна смених хобито "риболов" с "Ядене и пиене на открито"!..Много зареждащо е ,а когато е и колективно е бая веселко(само да има кой да кара на връщане)
"Марката е като живо същество-нейният авторитет расте или се уронва все повече с течение на времето..."
Публикувано 21 януари 2009 - 20:47
Ей ме и мен! Ама съм наистина специалист по морски риболов!Ходя и по реки чат-пат,ако ме замъкнат приятели-от немай-къде... Инак сладководната риба не може да се сравнява с Черноморската,която за съжаление от година на година намалява наистина драстично!
И не питай кой-колко голяма риба е фанал,че тая тема ще удари оная за разхода на колите ни!
И аз само,на морето ходя за риба.
Специалист чак не съм ,но имам лодка и да ви кажа под секрет ,че тези коли за риба не стават.
Колега ще ти пиша на лично.
Публикувано 21 януари 2009 - 22:12
И аз само,на морето ходя за риба.
Специалист чак не съм ,но имам лодка и да ви кажа под секрет ,че тези коли за риба не стават.
Колега ще ти пиша на лично.
И аз съм така, ходя за кеф като съм на морето, ловя попчета, но повечето ги пускам защото после не ми се занимава да ги пържа или нещо друго, също сафрид съм ловил с чепаре и го правя на чируз.
Публикувано 22 януари 2009 - 04:13
е не е като да няма рибари....
на мен риболовът никога не ми е бил интересен, но да ви правя компания няма да откажа
може и бащата да доде, той е рибаря
на мен риболовът никога не ми е бил интересен, но да ви правя компания няма да откажа
може и бащата да доде, той е рибаря
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни