BATTERY PROTECTION!Convenience fuction temporarly unavailableвъпроса на крум4о
Започната от krum4o, 19 яну 2009 - 19:26:10
21 мнения по тази тема
Публикувано 20 януари 2009 - 23:40
То това е и идеята.Ако колата ти трябва и неможеш да се ограничиш от употребата й,това е най-бързия и лесен вариянт.
Ако си няма зарядно,трябва да откачи акумулатора,да го носи на заряд някъде,те ще му кажат ела утре или в други ден,или от приятели да търси и да се занимава.
За кило нафта няма си изцапам ръцете да си вдигна капака,при него багажника.
Ако си няма зарядно,трябва да откачи акумулатора,да го носи на заряд някъде,те ще му кажат ела утре или в други ден,или от приятели да търси и да се занимава.
За кило нафта няма си изцапам ръцете да си вдигна капака,при него багажника.
Публикувано 21 януари 2009 - 00:19
Момчета,днес точно това направих.Оставих я да поработи един час на място ,а после като я карах непусках парното и радиото.
Този пост е редактиран от W123: 21 януари 2009 - 00:44
Публикувано 21 януари 2009 - 00:49
Да доложиш по въпроса дали ще ти го изкара пак надписа скоро
По въпроса ти за тромбите.Редактирах ти поста като тази част съм я изтрил.
За да не се омесват темите пусни една нова с въпроса ти в раздел Електро пак тук във W211.
Tака по всеки един въпрос ще се получава отговор иначе върви предполагай че има писано примерно за накладки в раздел за двигатели
По въпроса ти за тромбите.Редактирах ти поста като тази част съм я изтрил.
За да не се омесват темите пусни една нова с въпроса ти в раздел Електро пак тук във W211.
Tака по всеки един въпрос ще се получава отговор иначе върви предполагай че има писано примерно за накладки в раздел за двигатели
Публикувано 26 септември 2013 - 08:58
Здравейте колеги,
Чудех се, дали при нужда може да се дозареди акумулатора със зарядно (имам някакво руско старо) без да се откачат от клемите. Например да оставя колата за 10 на минути за заспи компютора при отворен багажник и да се дозареди? Че идва зима и понякога ми се случва да не изкарвам колата по месец при силни снегове.
Публикувано 26 септември 2013 - 18:57
ако ти е читаво зарядното няма проблем
ама това някакво руско с неизвестни
способности не звучи добре
Публикувано 26 септември 2013 - 19:52
ако ти е читаво зарядното няма проблем
ама това някакво руско с неизвестни
способности не звучи добре
Е, зарядното си е ок, със сигурност е по-добро от китайските. Ние вече 3-то поколение си зареждаме акумулаторите на колите с него )))))
Този пост е редактиран от bracheda: 26 септември 2013 - 19:52
Публикувано 04 октомври 2013 - 18:42
реле регулатор ,има писано по темата.
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни