Редовни неделни срещиСофия, Люлин
Започната от Илия Горанов, 17 яну 2009 - 22:44:49
1861 мнения по тази тема
Публикувано 25 юни 2012 - 11:27
Леля ти Данче, за малко да се сдобие с вграден телефон... в
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 25 юни 2012 - 11:53
Не е въпроса какво НИ е направила, а какво ние и направихме??? ние си лафихме отвън, а какти Йордана реши, че ние нямаме право да си спираме колите в "парка" Лелка без работа тип-селската хроникьорка...
Публикувано 25 юни 2012 - 14:13
Леля Данче е от типа, ЩО СЪМ ЖИВА?!Ама пък като съм жива, що пък да не преча?!
Много гнусна маймуна е меко казано за тази особа!
Много гнусна маймуна е меко казано за тази особа!
Публикувано 25 юни 2012 - 15:58
Изпуснал съм веселбата значи.
Публикувано 25 юни 2012 - 17:42
Точно такаЛеля ти Данче, за малко да се сдобие с вграден телефон... в
А ония киселяк с емблема на мерцедес в Гъ.з.а
Публикувано 25 юни 2012 - 18:27
А леля Данче каква е? Явно само аз не я познавам...
Публикувано 25 юни 2012 - 20:46
Леля ти Данче е кварталната луда Заяде се с нас, че сме спрели в уличката пред "мамма миа"
Аз на излизане загледах знаците, няма забранено влизането, имаше "синя зона" но в неделя нали не важи... значи сме си спрели там правилно
Ако беше попитала като хората, а не да ни разправя, че сме паркирали в градинката И, щяхме да и обясним, че няма забрана за влизане и паркиране. Но тя почна снимки да прави, да разправя, че сме и тровили децата...
Бе мани, хора без работа, нали знаеш...
Аз на излизане загледах знаците, няма забранено влизането, имаше "синя зона" но в неделя нали не важи... значи сме си спрели там правилно
Ако беше попитала като хората, а не да ни разправя, че сме паркирали в градинката И, щяхме да и обясним, че няма забрана за влизане и паркиране. Но тя почна снимки да прави, да разправя, че сме и тровили децата...
Бе мани, хора без работа, нали знаеш...
Публикувано 28 юни 2012 - 00:30
Най-култовото беше като попита: И всички тия мерцедеси са ваши??? Вие спортисти ли сте?? (тук естествено някой отговори: –ДА ! що? )
Публикувано 28 юни 2012 - 21:49
Най-култовото беше като попита: И всички тия мерцедеси са ваши??? Вие спортисти ли сте?? (тук естествено някой отговори: –ДА ! що? )
АХАХАХхахахаххаАХАХахахааааааааааааааааааа не неееееее нееееее могааааааааааа нееееееееееееееееееееее не спОртисти а спИртисти
ох ох не могааааа
Публикувано 30 юни 2012 - 13:57
Утре скара?!?
В тая връзка, ще ходя до "метро" довечера, да взема въглища и друго какво? чашки, чинийки, ножчета, вилички и т.н. имаме ли?
нещо салфетки? дайте списък да знам какво да взимам.
В тая връзка, ще ходя до "метро" довечера, да взема въглища и друго какво? чашки, чинийки, ножчета, вилички и т.н. имаме ли?
нещо салфетки? дайте списък да знам какво да взимам.
Публикувано 30 юни 2012 - 14:24
Аз съм "ЗА" но не знам какво трябва да се купува като консумативи.
Публикувано 30 юни 2012 - 19:21
Аз пропускам, въпреки че преди малко се чух с Хамърчето.
Утре ще водя щерката на английски и не си заслужава да бия път от Люлин до Камбаните за малко и да се връщам.
Ще прескоча до Лабиринта за кафенце и тортичка от 11 до 12ч и ще докладвам тук дали са все толкова вкусни. Ако някой е в района - да се обажда.
Утре ще водя щерката на английски и не си заслужава да бия път от Люлин до Камбаните за малко и да се връщам.
Ще прескоча до Лабиринта за кафенце и тортичка от 11 до 12ч и ще докладвам тук дали са все толкова вкусни. Ако някой е в района - да се обажда.
Публикувано 30 юни 2012 - 20:21
аз май ще намина към Лабиринта за кафенце ... може и торта ... диетична
Публикувано 30 юни 2012 - 20:44
И аз ще се пусна.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни