Няма да има... Мерцедесите бяха вчера пред А.Невски - в лабиринта сме другата неделя.днеска дали ще има мерцедеси пред лабиринта, че да намина със сивата стрела...
Редовни неделни срещиСофия, Люлин
Започната от Илия Горанов, 17 яну 2009 - 22:44:49
1861 мнения по тази тема
Публикувано 06 юни 2010 - 10:22
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 11 юни 2010 - 21:08
А следващата неделя е 13 юни. За който още не се е сетил - ще напомня, че първата регистрация излиза от Софийски градски съд на 13 юни 2006 г. и от миналата година официално празнуваме рожденния ден на клуба на тази дата. Тази година ставаме на 4 годинки. За съжаление не успяхме да направим толкова специална организация, каквато имаше миналата година, но пък тази година датата на рожденния ден съвпада с редовна среща, заради което силно разчитам, че ще дойдат много хора.
Затова отправям призив - всеки, който се чуди, дали да дойде или да не дойде - да заповяда в сладкарницата на магазин Лабиринт в ж.к. Люлин в София, за да отпразнуваме заедно рожденния ден на клуба!
Затова отправям призив - всеки, който се чуди, дали да дойде или да не дойде - да заповяда в сладкарницата на магазин Лабиринт в ж.к. Люлин в София, за да отпразнуваме заедно рожденния ден на клуба!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 11 юни 2010 - 21:12
А следващата неделя е 13 юни. За който още не се е сетил - ще напомня, че първата регистрация излиза от Софийски градски съд на 13 юни 2006 г. и от миналата година официално празнуваме рожденния ден на клуба на тази дата. Тази година ставаме на 4 годинки. За съжаление не успяхме да направим толкова специална организация, каквато имаше миналата година, но пък тази година датата на рожденния ден съвпада с редовна среща, заради което силно разчитам, че ще дойдат много хора.
Ще бъда там,
с новата ми фланелка
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано 11 юни 2010 - 21:13
Аз силно желая да бъда там
Поздрави
Поздрави
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 12 юни 2010 - 19:59
Колеги ,
един приятел е "начинаещ" художник не , че е голям талант или нещо ама му разказах за клуба .. за дарителските акции които се провеждат и той толкова много се запали от идеята , че пожела да дари 5 от картините му - колекцията която има хич не е голяма не е важен броя ,а жеста който прави
Дали ще има утре някой от УС или пък колега който да ги вземе от мен и нататък процедурата мисля , че е ясна ?
Вкъщи в момента просто ми е невъзможно да ги прибера
Някой ще удари ли 1 рамо ?
един приятел е "начинаещ" художник не , че е голям талант или нещо ама му разказах за клуба .. за дарителските акции които се провеждат и той толкова много се запали от идеята , че пожела да дари 5 от картините му - колекцията която има хич не е голяма не е важен броя ,а жеста който прави
Дали ще има утре някой от УС или пък колега който да ги вземе от мен и нататък процедурата мисля , че е ясна ?
Вкъщи в момента просто ми е невъзможно да ги прибера
Някой ще удари ли 1 рамо ?
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 20 юни 2010 - 08:04
Днаска срещичка,а?
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 20 юни 2010 - 16:44
а на мен нещо хич не ми е ясно
днеска бях там ма нямаше никои ... какво става ?
днеска бях там ма нямаше никои ... какво става ?
Публикувано 20 юни 2010 - 18:52
Закъснях с 30 минути ..
видях се само с МЗТ който беше на паркинга и ми каза , че е там от доста време
Звъннах на ПаФката ( Алипи ) той ми каза ,че се е видял с При кмета - адаша му и нас не са ни видяли
Малко разминаване се е получило .. затова пък си полафих доста приятно с колегата "ЦЦК" и "МЗТ"
Другата Неделя срещата пак ще е там и тоя път ще гледам да не закъснея .. та да се видя с всички ентусиасти
видях се само с МЗТ който беше на паркинга и ми каза , че е там от доста време
Звъннах на ПаФката ( Алипи ) той ми каза ,че се е видял с При кмета - адаша му и нас не са ни видяли
Малко разминаване се е получило .. затова пък си полафих доста приятно с колегата "ЦЦК" и "МЗТ"
Другата Неделя срещата пак ще е там и тоя път ще гледам да не закъснея .. та да се видя с всички ентусиасти
Публикувано 20 юни 2010 - 21:19
Другата неделя е на Невски.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 03 юли 2010 - 21:08
някой навит да си напрайме утре 1 срещичка ей така
нямам какво да правя , а кафенце / количка в приятна компанийка не отказвам никога аз
нямам какво да правя , а кафенце / количка в приятна компанийка не отказвам никога аз
Публикувано 03 юли 2010 - 21:18
Може и да мина утре.В 11 съм там
И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода
Публикувано 03 юли 2010 - 23:00
Може и да мина утре.В 11 съм там
Same to me :P
Понеже ВИНАГИ забравям да напиша к'в Мерцедес имам, го пиша тук МОЙ от 04-07 г.
190Е 2.0 '86 Италия, 5 скорости, Монтирана АГУ от 2001 - BRC АТ90Е 100kW -> Премахната , която се ПРОДАВА!
Мога да Ви помогна с Потенциометър Bosch 3 437 224 035 за 80 лв.
190Е 2.0 '86 Италия, 5 скорости, Монтирана АГУ от 2001 - BRC АТ90Е 100kW -> Премахната , която се ПРОДАВА!
Мога да Ви помогна с Потенциометър Bosch 3 437 224 035 за 80 лв.
Публикувано 04 юли 2010 - 08:48
И аз може да мина.
Публикувано 04 юли 2010 - 09:19
В крайна сметка днес колко хора мислят да минат към 11.00 ч. през Лабиринта. Питам, за да знам дали да идвам.
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни