Редовни неделни срещиСофия, Люлин
Започната от Илия Горанов, 17 яну 2009 - 22:44:49
1861 мнения по тази тема
Публикувано 23 януари 2010 - 21:28
От 11 ч. ли беше на Лабиринта, че мисля да намина
Тъй вярно
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 24 януари 2010 - 01:55
Колеги , защо не направите една "Важна тема" с всички регулярни срещи във всички градове за улеснение на потребителите?
Публикувано 24 януари 2010 - 09:45
Защото колега ,Колеги , защо не направите една "Важна тема" с всички регулярни срещи във всички градове за улеснение на потребителите?
има цял раздел за тези срещи,
или това е малко
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Публикувано 24 януари 2010 - 10:23
ugeM
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 24 януари 2010 - 12:40
Защото нещата не са чак толкова фиксирани. Случва се да се смени дата, час, място... особено около празниците - заведенията са резервирани и т.н. Затова за всеки вид събиране има тема, която се опреснява няколко дни преди мероприятието. Това, което мога да направя (и ще направя по-късно) е да закача темите с периодични мероприятия най-отгоре.Колеги , защо не направите една "Важна тема" с всички регулярни срещи във всички градове за улеснение на потребителите?
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 24 януари 2010 - 14:59
Мисълта ми беше да има само една тема като важна и в нея да пише всики регулярни сбирки с ден , час и място и нищо повече , а другите теми да са просто за коментари по предстоящите и миналите срещи. Това е за улеснение на потреителите , като се влезне във този подфорум се поглежда темата и се разбира кога и къде има сбирка в дадения район , а не да е необходимо да се преглежда половин тема докато се разбере и преди всяка сбирка да се пита ще има или няма да има. Идеята ми всъщност е взаимствена от БМВ форума , където е направено точно така и наистина е улеснено , пиша го от личен опита , ащото когато исках да проверя тук кога и къде има сбирки , наистина ми отне повече време отколкото ако беше така направено. Ето просто линк към другия форум за преглед на идеята за каква тема има впредвид: http://www.bmwpower-...i...f=3&t=16689
Публикувано 24 януари 2010 - 15:48
Така вече става - аз съм ЗА,Мисълта ми беше да има само една тема като важна и в нея да пише всики регулярни сбирки с ден , час и място и нищо повече , а другите теми да са просто за коментари по предстоящите и миналите срещи. Това е за улеснение на потреителите , като се влезне във този подфорум се поглежда темата и се разбира кога и къде има сбирка в дадения район , а не да е необходимо да се преглежда половин тема докато се разбере и преди всяка сбирка да се пита ще има или няма да има. Идеята ми всъщност е взаимствена от БМВ форума , където е направено точно така и наистина е улеснено , пиша го от личен опита , ащото когато исках да проверя тук кога и къде има сбирки , наистина ми отне повече време отколкото ако беше така направено. Ето просто линк към другия форум за преглед на идеята за каква тема има впредвид: http://www.bmwpower-...i...f=3&t=16689
наистина, вместо да има няколко закачени теми,
те могат с линкове да тръгват от една,
която да е закачена, но и заключена за коментари
Публикувано 24 януари 2010 - 15:48
Лабиринта 24.01.2010
Прикачени файлове
Публикувано 24 януари 2010 - 15:54
Така вече става - аз съм ЗА,
наистина, вместо да има няколко закачени теми,
те могат с линкове да тръгват от една,
която да е закачена, но и заключена за коментари
Точно това имам впредвид , просто една информативна тема която единственна да остане "Важна" за да стои най отгоре в този подфорум , и най вече заключена за коментари.
Публикувано 24 януари 2010 - 20:02
ОК, ще го сътворя по-късно днес. Но като цяло е проблематично, защото както вече казах, срещите варират и ще бъде подвеждащо. Примерно когато последната неделя се пада на нова година, среща нямаТочно това имам впредвид , просто една информативна тема която единственна да остане "Важна" за да стои най отгоре в този подфорум , и най вече заключена за коментари.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 25 януари 2010 - 00:08
........ Примерно когато последната неделя се пада на нова година, среща няма
Ами то принципно в такива дни едвали и ще има такъв голям интерес към сбирка отстрана на самите почитатели на марката , но затова пък има теми като тези в момента , в които се коментират сбирките и там може да се опоменава за такива дни , в които не се предвиждат редовните сбирки. То като гледам и твзи теми всички са важни , та при създаването на една такава тема мога да предложа също да станат маловажни , всмисъл по този начин ще се позволи тази информативна тема винаги да е най отгоре , и като се влезне в този подфорум с цел да се разбере някоя сбирка в даден регион кога е да се вижда най напред тази информативна тема.
Публикувано 25 януари 2010 - 11:06
Ами то принципно в такива дни едвали и ще има такъв голям интерес към сбирка отстрана на самите почитатели на марката , но затова пък има теми като тези в момента , в които се коментират сбирките и там може да се опоменава за такива дни , в които не се предвиждат редовните сбирки. То като гледам и твзи теми всички са важни , та при създаването на една такава тема мога да предложа също да станат маловажни , всмисъл по този начин ще се позволи тази информативна тема винаги да е най отгоре , и като се влезне в този подфорум с цел да се разбере някоя сбирка в даден регион кога е да се вижда най напред тази информативна тема.
Темата е готова и може да бъде видяна ТУК
Публикувано 13 февруари 2010 - 20:33
Утре да не пропусне някой кафето и тортичките в Лабиринта?
Да не кажете после, че не съм напомнил!
(като няма емотикон за кафе )
Да не кажете после, че не съм напомнил!
(като няма емотикон за кафе )
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни