Редовни неделни срещиСофия, Люлин
Започната от Илия Горанов, 17 яну 2009 - 22:44:49
1861 мнения по тази тема
Публикувано 13 декември 2009 - 09:51
На Лабиринта,на Лабиринта,там сме.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 13 декември 2009 - 10:23
Как сам бе?С оня киселия-автоджамбазина....
Публикувано 13 декември 2009 - 13:49
Който бил-бил...снимки и други улики няма.Ъъъъъ дайте да помислим за алтернатива на таз тъпня-мноо дразнят гадовете
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 13 декември 2009 - 15:49
Да трябва да се мисли нещо друго,колега даде предложение за някаква пицария от другата страна на булеварда срещу Лабиринта.Ако чете темата нека даде повече подробности.
Публикувано 13 декември 2009 - 15:58
Точно отсреща е О'Шипка - относително средна големина като площ, относно заведението, мисля че всеки е запознат.
Извинявайте, че се намесвам в темата, но реших, че мога да съм полезен.
Иначе от скоро съм член на форума, на клуба не още, не съм идвал на срещи досега, но по принцип имам мерак - ако приемате нови хора ...
Иначе от скоро съм член на форума, на клуба не още, не съм идвал на срещи досега, но по принцип имам мерак - ако приемате нови хора ...
Публикувано 13 декември 2009 - 17:31
Ето тук е пицарията.
И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода
Публикувано 13 декември 2009 - 19:19
Винаги си добре дошълТочно отсреща е О'Шипка - относително средна големина като площ, относно заведението, мисля че всеки е запознат.
Нямя никакво значение дали си член и на ...какво и колко си член.
Щом си фен - заповядай и на драго сърце ще си бъбрим за ...всичко, и с ...всички
Поздрави
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 13 декември 2009 - 19:29
Винаги си добре дошъл
Нямя никакво значение дали си член и на ...какво и колко си член.
Щом си фен - заповядай и на драго сърце ще си бъбрим за ...всичко, и с ...всички
Поздрави
Мерси за гостоприемството
Ще следя за следващи срещи и ще се радвам да дойда!
Публикувано 13 декември 2009 - 19:39
ЗначиМерси за гостоприемството
Ще следя за следващи срещи и ще се радвам да дойда!
Първата събота и последната неделя(от месеца) е в кафето на Ал.Невски
Всяка сряда(около 18ч.) е в Комитиет зад спортна зала Христо ботев
Всяка неделя е в ...Лабиринта(с изключение на неделята след ...първата събота и ...последната неделя от месеца - защото тогава е на Ал.Невски)
Поздрави
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 13 декември 2009 - 19:47
Малко офф.. ама.. Владек.. що ти е изключен телефона а :P
между другото.. защо искате да се сменя Лабиринта ???
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 13 декември 2009 - 20:50
Ми щот днес някакъв падар излезе да каже,че "чорбаджията" не давал да паркираме тамМалко офф.. ама.. Владек.. що ти е изключен телефона а :P
Доколкото знам в предишен случай самият баро се е разправял с колегите,но днес прати персонала.
Българска работа...90% от останалите посетители влизат разглеждат и си тръгват без да купят нищо,но нашите коли пречат най-много
Във време на криза да гониш хора,които всяка седмица ти оставят 70-100лв.за 1-2 часа,ми се вижда мноууу тъпо,но здраве да е-ще намерим друг,който да приеме колите и стотинките ни
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 13 декември 2009 - 21:14
Той пъдара не е виновен,просто си върши работата.Оня ПРЕЗАРВАТИВ,шефа е за таковане,скрил се е вътре като някоя мишка и наблюдава на камерите,а може и чекийки да си прави.Според мен трябва да се направи някаква антиреклама на това място.
Публикувано 13 декември 2009 - 21:20
Мноу ясно,че не е виновен-пази си хляба човека...Каквото и да направим - все тая,дреме му на оня пън.Ако му пукаше нямаше да ни гони като песове.Просто следващия път заявяваме на управителя в кафето,че въпреки желанието ни нямам как да идваме-да се оправят помежду сиТой пъдара не е виновен,просто си върши работата.Оня ПРЕЗАРВАТИВ,шефа е за таковане,скрил се е вътре като някоя мишка и наблюдава на камерите,а може и чекийки да си прави.Според мен трябва да се направи някаква антиреклама на това място.
Публикувано 13 декември 2009 - 21:25
Абсолютно си прав колега,ама мане ме гложди отвътре,не мое така требе да се направи нещо,да го изложиме тоя плод на спукания капут на баща му.Не може така да си смениме мястото без да се сеща известно време за нас.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни