Не плаши с черпене, че току виж се е изплашил колегатаMи добре ела.Щом искаш да почерпиш
Редовни неделни срещиСофия, Люлин
Започната от Илия Горанов, 17 яну 2009 - 22:44:49
1861 мнения по тази тема
Публикувано 31 октомври 2009 - 19:18
Публикувано 31 октомври 2009 - 19:54
Доколкото разбрах 12.00ч.в някакво кафе около Лабиринта,но кое точно, затова питам.
А относно черпенето, нямате проблеми.
Публикувано 31 октомври 2009 - 20:00
Не около,а в самия лабиринт...Влизаш качаваш се на последния етаж-ние сме там.Доколкото разбрах 12.00ч.в някакво кафе около Лабиринта,но кое точно, затова питам.
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 31 октомври 2009 - 20:18
ОК. Благодаря на MZT !!!
Публикувано 31 октомври 2009 - 20:22
А бе нямаше, ама така се пасна работата, че ще дойда...
Ти ключодържателите ги носи, пък аз ще взема малко лепенки туй-онуй...
Ти ключодържателите ги носи, пък аз ще взема малко лепенки туй-онуй...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 14 ноември 2009 - 22:06
Само подсещам,утре сме на Лабиринта.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 14 ноември 2009 - 22:38
Само подсещам,утре сме на Лабиринта.
Еййййй, ама тази снимка от Ритуалната добре е станала-веднага си я качил като аватар
А иначе по отношение на утре в 12.00 ч.......идвам и то с придружител-жената Е, после ще ходим да видим децата при нашите и ни е на път, та затова!
Дано Илия дойде, че все се разминаваме - че искам някое стикерче, т.е. лепенка за стъклата.
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!
Публикувано 22 ноември 2009 - 08:55
Днес нали се пада пак на Лабиринта да е срещата?
Тази Варна ми изпи акъла.
Да видим дали ще успея да си подредя програмата и да мина и аз!
Тази Варна ми изпи акъла.
Да видим дали ще успея да си подредя програмата и да мина и аз!
Публикувано 22 ноември 2009 - 10:22
Там сме.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 22 ноември 2009 - 14:02
Там сме.
Да, бяхме там, ама и чухме една реплика от един човек с чисто нова S класа /може би собственика на търговския обект/, който идвайки на паркинга на Лабиринта и заглеждайки се по колите ни, като слезна от автомобила си, каза: "Това да не Ви е Автопазар"
После един от пазачите дойде да обяснява, как можело отстрани да паркираме и т.н. Ама й колегите не му останаха длъжни, като го убедиха, че по това време и в този ден, ако не са хората от този форум, заведението празно ще си стои. Аз си викам: "Бре, човека със S класа, ще се изкефи, че притежатели на същата марка си правят сборен пункт точно на това заведение, а то какво стана. Ами аз не ги разбирам тези работи, а още по-малко доводите на собственика на "Лабиринт". Бях малко далеч и не чух всичките му думи, но някой от колегите ако нещо още се сеща по случая, може да ме допълни. Както обаче някои съфорумници после споделиха: "Най-лесно е да сменим кафето, ама защо да се стига до това!"
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!
Публикувано 22 ноември 2009 - 14:20
Аз не бях, не знам какво точно се е случило... но само ще припомня, че неделните срещи вече веднъж се преместиха! Преди бяха в пицария Кери, която е там съвсем наблизо
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Публикувано 22 ноември 2009 - 15:39
Собственика разбрал-недоразбрал се изцепи много тъпо.Да беше попитал какви сме,що сме,после охраната каза,че тоя се ядосвал щото много хора ползвали паркинга а не били клиенти.
Абе на интересен се направи собственика,но заведението е на други хора май,поне така знам де!Мястото е много добро,но все ще се появи някой като този да ти развали кефа.
Абе на интересен се направи собственика,но заведението е на други хора май,поне така знам де!Мястото е много добро,но все ще се появи някой като този да ти развали кефа.
Публикувано 22 ноември 2009 - 17:05
Ми трябваше да го контрирате...
- Това да не Ви е Автопазар
- Да бе-е-е-е... гледай и една S-класа докараха току що!
- Това да не Ви е Автопазар
- Да бе-е-е-е... гледай и една S-класа докараха току що!
Публикувано 22 ноември 2009 - 18:23
На такива не им се връзвайте на приказките. Още малко и ще поиска да ни види касовия бон какво сме купили ли? Толкова хора му минават през магазина и нищо не купуват, точно ние ли му пречим?
Ако има нещо против - да си сложи бариери и да къса билетчета.
Аз си мисля, че от заведението пичовете по-скоро пропуски ще ни изкарат, отколкото с лека ръка да се откажат от нас като клиенти - все пак сме доста редовни.
Аз си мисля, че от заведението пичовете по-скоро пропуски ще ни изкарат, отколкото с лека ръка да се откажат от нас като клиенти - все пак сме доста редовни.
Публикувано 22 ноември 2009 - 19:02
Бе ти мислиш, мислиш, ма отлетя за ВарнаНа такива не им се връзвайте на приказките. Още малко и ще поиска да ни види касовия бон какво сме купили ли? Толкова хора му минават през магазина и нищо не купуват, точно ние ли му пречим?
Баси, как бързо ...отлетя - не те е срам дори
Даже го поканихме(чрез охраната) да стане и член на клуба, ма тоя се прибра набързо
Поздрави
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни