. Имам и други питания за модела, но по-натам!
Крушки по таблото на 316cdiСамо на врътката за парното и климатика свети.
Започната от Faca, 12 яну 2009 - 23:10:13
8 мнения по тази тема
Публикувано 12 януари 2009 - 23:10
Здравейте колеги, вече близо 6 месеца бачкам в една транспортна фирма. Всичко е наред (почти де) с камиончето което ползвам (316cdi VIN-a е в подписа ми), но много ме дразни, че не светят лампичките на таблото (където са инструментите, климатик, регулатор за духалките и другите). Единственото което свети е лампичката на врътката за топло и студено (и то само долната лампичка). Така, понеже шефа няма да тръгне да се занимава с тия работи и да кара камиона на някой който знае как да ги смени тия работи остава на мен и колегата да опраим работата. Въпроса е как се разтваря кората за да се стигне до тия инструменти, тези под радиото (което гепиха на нова година):
Публикувано 13 януари 2009 - 14:31
С клещи и парцал.Значи слагаш парцала на врътката и я хващаш с клещите.След това дърпаш(иска сила) и врътката излиза,там е и крушката.Само запомни на какво положение си измъкнал врътката.Успех
Публикувано 15 януари 2009 - 08:41
Тя мисля,че се осветява от врътката за топло и стунено или другата,тъй като има вътре един маркуч(мисля от фосфор,който разпръсква светлината) и така се осветява и тва за вентилацията.Поне при С-ката е така,няма начин и при теб да не е така,щот са същите.Смени крушката на врътката(нали и тя не свети) и ще видиш.
Публикувано 16 януари 2009 - 18:04
Ок, ясно. Мерси за инфото. Утре ще сваля врътките да сменя крушките, понеже днес съм почивка!
Стана ли работата.
Публикувано 22 януари 2009 - 20:48
Интересно,как ша е?Би трябвало да е така,защото да свалиш цяло табло за една миниатюрна крушка
Публикувано 22 януари 2009 - 21:36
Интересно,как ша е?Би трябвало да е така,защото да свалиш цяло табло за една миниатюрна крушка
Еми наистина доста дърпане падна да не му се види ... пък и ме съмнява да е така защото врътката която е за позициите от които да духа вентилатора като се натисне навътре посредата святка една червена лампичка (която според мен е , въздухът да циркулира само в купето) ... събота ако остане време ще разглобя таблото
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА