Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Помогнете в избора на накладкиНакладки за мерецедес C180 96 г.

• Please log in to reply
20 мнения по тази тема

#16 vaakata

vaakata

Напреднал

• Потребители на форума
  • 543 Мнения:
  • Град:Русе
  • Автомобил:
    C250TD , 1996 година(продаден),
    Е350 (W211) - facelift 2006.

Публикувано 22 февруари 2009 - 23:23

Колеги в крайна сметка сложих - Акебоно за 58 лева, но не съм доволен много. Скърцат повече от миналите ми иначе спират по същия начин...

Ем колега за какво питаш след като ти така и така си си наумил да слагаш Акебоно. Нищо поне ни даваш да разберем какво да не си слагаме по колите.

Между другото наскоро смених дискове и накладки като и двете са АТЕ а самите дискове са нарязани. Спират страшно и отначало като я взех от сервиза малко се стреснах понеже бях привикнал с вибрациите в педала от старите ми криви дискове, а когато не усетих това с новите при първо докосване на спирачката се уплаших дали ше спре колата въобще. Всичко си е ОК и съъм сташно доволен че шпс;ушах колегите от форума. :icon_coolgrin:
  • 0

#17 mari0

mari0

Напреднал

• Потребители на форума
  • 487 Мнения:
  • Град:Перник

Публикувано 24 февруари 2009 - 20:59

за накладка аз признавам Ferodo сложих ги на колата и отпред и отзад засега нямам ядове надявам се да съм помогнал
  • 0
Автоморга-Мерцедес-0876/438-583
www.mercedes.mobile.bg

#18 mbenz

mbenz

Майстор

• Потребители на форума
  • 2892 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    МВ 124/Е 250D 20V'94г.

Публикувано 24 февруари 2009 - 21:25

Аз пък признавам само "Текстар",но само в синята кутия,и с холограмна лепенка!Предни 75лв.,задни-60лв.
Вече втора смяна правя(на предните),като изкараха 60 000км.,от които 20 000км. градско-останалите-извънградско.Перфектни са!А,имаха още поне още 6-7000км.,но не ги чаках докрай.Дисковете почти не са мръднали-меки са,и много цапат,ама то няма как да е другояче!
  • 0
Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

#19 House M.D.

House M.D.

Майстор

• Потребители на форума
  • 3301 Мнения:
  • Автомобил:
    1. Suzuki Sv650, '04
    silver

Публикувано 24 февруари 2009 - 21:29

за накладка аз признавам Ferodo сложих ги на колата и отпред и отзад засега нямам ядове надявам се да съм помогнал

И аз подкрепям този вот - сложих Феродо Премиер и нямам забележки,
замо дето и те много цапат :icon_welldone:
  • 0
Застраховки Каско и ГО - Тук!

Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!

Публикувано изображение
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано изображение

#20 Lorinser

Lorinser

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5339 Мнения:
  • Град:Sofia
  • Автомобил:
    --Първият в БГ C124 CE500 M117-V8 Custom.
    --W126 420 SEL
    --W222 S550L
    --R107 380sl

Публикувано 24 февруари 2009 - 22:01

Аз пък признавам само "Текстар",но само в синята кутия,и с холограмна лепенка!

що ли пък аз знам че текстар са ВИНАГИ в ЖЪЛТА кутия?? тва за холограмата е ясно...
аз имам дори оригинална смазка за под маншона на цилиндърчетата на челюстите. Тя също е на TEXTAR и също е жълта.

И към стефчо:-- добре бе пич, чете, писа теми, задава въпроси, 11000 човека ти казаха и написаха че са доволни само от АТЕ, Ферродо и Текстар, въпреки това ти се нахедри на неква Акана марка... е тва немога да го разбера, освен ако не са ти били подарък....
  • 0

#21 kiril

kiril

Напреднал

• Потребители на форума
  • 442 Мнения:
  • Автомобил:
    W201 1992 1.8 - Sold

Публикувано 25 февруари 2009 - 09:05

Първият път когато сменях накладки, старите които свалих от колата бяха оригиналните с емблемата на мерцедес и на тях пишеше Текстар..., от тогава само такива си купувам. Последният път си купих от Ауто + и мисля че бяха в жълта кутия.
  • 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни