Мрън-мрън, ама поне си с предно. Питаш ли ни клетниците със задното предаване и без никакви блокажи как се кара по хубавите непочистени и стръмни редутски улици-10-20см. сняг- спреш ли няма тръгване.
Аз съм един от тях
Posted 09 January 2009 - 13:45
Мрън-мрън, ама поне си с предно. Питаш ли ни клетниците със задното предаване и без никакви блокажи как се кара по хубавите непочистени и стръмни редутски улици-10-20см. сняг- спреш ли няма тръгване.
Posted 09 January 2009 - 18:20

Posted 09 January 2009 - 18:35
Се мрънкалници се събрахте у тая тема
Единият завижда на ...предницата на другия и се оплаква от тромавата си задница, че като видел 10-20 сантима му прилошавало (ма то си е за страх де).Другият пък тръгнал пеша да ходи, че по-недрусало и се готвел да последва ...масите.Третият пък търси разни чалъми из пътя.Нам кой си се оплаква, че изровил некой и друг бял косъм...
Защо просто не се порадвате на тази хубава, зимна приказка
Я каква топлина и спокойствие излъчват тези снимчици
Погледнете, каква красота ебе колеги
Какво повече желаете от това чудно временце
Поздрави
Posted 09 January 2009 - 18:44

Posted 09 January 2009 - 18:51
Posted 09 January 2009 - 19:12

Posted 09 January 2009 - 19:15

Posted 09 January 2009 - 19:23
Я гледай Боса, как чете отдолу и се ...превива от смях
![]()
Поздрваи
Posted 09 January 2009 - 19:40
Знаех си аз
![]()
![]()
![]()
Сьбота го дават около 26 градуса тук та................си сьвсем прав,няма как да ви помогна с риенето на снега ма да се посмея става.
![]()

Posted 09 January 2009 - 19:46
Знаех си аз
Той, просто си е ...гаднярче ......25градуса(срамота)![]()
![]()
![]()
Поздрави
![]()
п.п. чакай да си сипя малко ...винка, че ми падна ...стръвното
Posted 09 January 2009 - 22:15

Posted 09 January 2009 - 23:22
Вени, малко е извън темата, ама искам да те питам тази Витарка, на снимката зад теб как се представя по снеговете???? А и не само по снега, също и по ледове и кал, абе става ли за зимна+рибарска+кола за излети в планината????кво знаете за снега в България, бре, другото е офф
ето ви офф
..
Posted 10 January 2009 - 00:24
Posted 10 January 2009 - 00:45
Мерси за инфото!!! Джипката на снимката изглежда пушка!!!!Витарката е трепач за тия пари.Има си бързи ,бавни и т.н.Имахме такава няколко години и нямаме оплаквания.В най-големите преспи я карахме и никога не е затъвала.Баща ми и купи някакви гуми със супер дълбок грайфер,но бяха някаква куча марка и 4те излязоха 300лв,което ми се вижда не евтино,но нямаше ядове.
Единствения и недостатък и беше,че нямаше ABS и няколко пъти на Петрохан се въртях заради това,ма аз си бях виновен.
Даже все като излизах по София с нея,много хора ме питаха дали не се продава.Продадохме я това лято за 6500лв. 91 година беше с две врати и махащ се пластмасов покрив.
Ако попаднеш на читава,няма да съжаляваш,защото друг сносен джип за тия пари няма да намериш.
Eто го малкия сладур,но е с летните гуми.Липсва ми.Карах го без покрив лятото и търчах от плаж на плаж с него.Липсва ми...
Posted 10 January 2009 - 03:08
0 members, 1 guests, 0 anonymous users