http://www.markdaviesmedia.com/cold
честит ви първи сняг(по-сериозен)!:)я,как си вали хубаво.....
Started by mbenz, 04 Jan 2009 - 15:08:22
60 replies to this topic
Posted 06 January 2009 - 01:12
Posted 06 January 2009 - 04:09
Без да гледам линковете май се сещам кьде е това - Женевското езеро.Комбинацията студ,вятьр,сладка вода и ти паркирал в близост не е майтап,резултата как каза Уили на пролет ще се види.
Имах една подобна снимка преди около 7 години в Русе,червена Алфа 155 с 3 прьста лед по нея.Много яка зима беше,Нисан Патрол сефте пьлна обиколка на БГ с включени блокажи му направих.Обикновенно карам на заден мост ма тогава беше сериозен лед,вьв варненско 3 коли дьрпах да си отворя пьтя.Още го помня.
Имах една подобна снимка преди около 7 години в Русе,червена Алфа 155 с 3 прьста лед по нея.Много яка зима беше,Нисан Патрол сефте пьлна обиколка на БГ с включени блокажи му направих.Обикновенно карам на заден мост ма тогава беше сериозен лед,вьв варненско 3 коли дьрпах да си отворя пьтя.Още го помня.
.
Posted 06 January 2009 - 08:48
УАУ - хем е красиво, хем не ми се мисли как аджеба ще станат тези кубчета лед пак на коли.
Posted 06 January 2009 - 09:01
УАУ - хем е красиво, хем не ми се мисли как аджеба ще станат тези кубчета лед пак на коли.
Абе, колеги, майтапа настрана, но съм много любопитен - какви може да са последиците за тези коли? Да предположим, че престоят така 1-2 дена и после се размразят - какво може да им е развалено? Или ще си бъдат както преди?
По мое мнение, изцяло теоретично, не би трябвало да имат особени проблеми след това замръзване, колкото и страшно да изглеждат. Аз съм живял няколко години на -48 градуса и там се движеха нормални коли в подобни условия.
Posted 06 January 2009 - 12:05
Posted 06 January 2009 - 18:41
АааааУАУ - хем е красиво, хем не ми се мисли как аджеба ще станат тези кубчета лед пак на коли.
Не
Ти вече прекали
Оставяш ме сериозно замислен
Бах маа му
Поздрави

Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Posted 08 January 2009 - 16:34
Писна ми от сняг,студ,лед...писна ми!Мрън.
Posted 08 January 2009 - 16:58
Нека походим малко пеша та да видим бедните как ходят
Posted 08 January 2009 - 17:33
Незнам при вас как е но в Тетевен заваля много ама много сериозно през 5-мин чистя двора!
И във Троян е много снежно...Учистих колата и след 5 мин. пак толкова сняг имаше по нея.
Posted 08 January 2009 - 17:49
Само в Ловеч ли не вали сняг бре ?
Posted 08 January 2009 - 17:56
И тук понатрупа снежец
Най-много ме дразни, този ...свеж морски бриз...,полъхващ от към Петрохана и в момента е -8 града. Направо ми иде да убия едното куче.Как се покажа навън и ме дърпа за ръкава да си играем на снега.
Поздрваи
Най-много ме дразни, този ...свеж морски бриз...,полъхващ от към Петрохана и в момента е -8 града. Направо ми иде да убия едното куче.Как се покажа навън и ме дърпа за ръкава да си играем на снега.
Поздрваи

Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Posted 08 January 2009 - 18:34
Мрън-мрън, ама поне си с предно. Питаш ли ни клетниците със задното предаване и без никакви блокажи как се кара по хубавите непочистени и стръмни редутски улици-10-20см. сняг- спреш ли няма тръгване.Писна ми от сняг,студ,лед...писна ми!Мрън.
Posted 09 January 2009 - 09:06
Предно, не предно...снощи сигурно ми побеляха поне 2 косъма на главата докато се прибера от работа.Майка ми всяка вечер и сутрин ми звъни да ме пита жива ли съм..Мрън-мрън, ама поне си с предно. Питаш ли ни клетниците със задното предаване и без никакви блокажи как се кара по хубавите непочистени и стръмни редутски улици-10-20см. сняг- спреш ли няма тръгване.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

View Garage