И кой-знае колко ли народ е закъсал по пътищата...?
честит ви първи сняг(по-сериозен)!:)я,как си вали хубаво.....
Започната от mbenz, 04 яну 2009 - 15:08:22
60 мнения по тази тема
Публикувано 04 януари 2009 - 15:08
Как сте в този сняг,колеги?Аз от сутринта въртя из "прекрасната"ни столица-добре,че няма движение из града,но ако продължава така утре ще е много"интересно"!
Доскоро ринах сняг пред гаража,ама ако продължава така утре сутринта ще се повтаря упражнението...
Публикувано 04 януари 2009 - 15:22
положението е снежно....
http://www.panoramio.../photo/17465921
http://www.panoramio.../photo/17465902
Публикувано 04 януари 2009 - 15:24
Аз също повъртях 2-3 часа из София и беше много добре движението, явно още не са са се върнали селяните, четох че се очаквало днес да се завърнат 700000 коли, представям си какво ще бъде.
Публикувано 04 януари 2009 - 15:39
положението е снежно....
Саше-е-е,тия снимки мнооо стари,бе-пусни по-нови,бая повечко е наваляло...!
Знам,че имаш под ръка фото,нали?
Публикувано 04 януари 2009 - 15:55
При мен нивото стига почти до коляното,ама съм на 1200м надморска,а софия по спомен беше на около 600-700м.
На тази снимка не си личи,колко е много но ме мързи да слизам,отново.До сега ринах и дърпах един съсед...........
На тази снимка не си личи,колко е много но ме мързи да слизам,отново.До сега ринах и дърпах един съсед...........
Публикувано 04 януари 2009 - 16:04
Аз малко ринах сняг
Просто засилих комбито повечко и излязох
Но в модерното, както и в Люлин малките улички не са чистени изобщо,колите едва се разминават,няма място за паркиране,много хора не могат да излязат и се бутат,дърпат,ток си дават и така.Големите шосета и булеварди уж са по-изчистени,може би заради по-големия трафик, но в никакъв случай не са опесъчени или е минал снегорин!!! Усещам аз,че ще има доста катастрофи тия дни.
Лека и безаварийна колеги!
Лека и безаварийна колеги!
Публикувано 04 януари 2009 - 16:24
Зимата май пак ни изненада(ебаси, за кой ли път?), вчера и днес карам из София, снегорини почти няма, налага се да карам джипа, щото леката кола може да легне на снега и съм до там.
I love the sound of V8 in the morning...
Публикувано 04 януари 2009 - 17:02
Да внеса яснотаАз също повъртях 2-3 часа из София и беше много добре движението, явно още не са са се върнали селяните, четох че се очаквало днес да се завърнат 700000 коли, представям си какво ще бъде.
Селяните одавна са превзели София и станаха ...софиянци. Дори успяха да ни избутат нас - софиянци вън от София. Сега остава софиянци да превземат околните села и да станат...селяни.Миграцията продължава в пълната си сила
На всички да е честит този хубав и пухкав снежец
Сегът е великолепен и навън прилича на хубава зимна приказка.За тези, които са с зимните гумета е приказка, а за тези, които са по цвички е ... просто кошмар, който тормози и останалите
Поздрави

Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 04 януари 2009 - 19:24
Миграцията си е миграция или т.нар. механично движение...
Аз съм с предни добри гуми, но да не забравяме че съм със задно
Задните са ми малко по-зле, но драпат из снега и мисля да не е кошмар при мене
Абе Шофьор карач и кола бегач
Аз съм с предни добри гуми, но да не забравяме че съм със задно
Публикувано 04 януари 2009 - 21:01
По обяд и аз излязох да поизрина колата и около нея.
Бая бе понатрупало!
Дори се замислих, дали въобще ще мога да изляза утре за работа?
Не вярвах, че ще издрапа от паркинга, като го знам какъв е лигльо, та реших да го пробвам.
Но за голяма моя изненада, от раз се измъкна и добре се държа по неразчистените улици.
Ще видим утре, какъв качамак ще е из града.
Бая бе понатрупало!
Дори се замислих, дали въобще ще мога да изляза утре за работа?
Не вярвах, че ще издрапа от паркинга, като го знам какъв е лигльо, та реших да го пробвам.
Но за голяма моя изненада, от раз се измъкна и добре се държа по неразчистените улици.
Ще видим утре, какъв качамак ще е из града.
Публикувано 04 януари 2009 - 21:20
И аз се поразходих из Софията днес - много приятно, спокойно и непочистено освен по основните артерии. Изчаквахме се по тесните улички, давахме си предимство... Явно в по-нормални ситуации - хората действат по-адекватно. Ама утре като се върнат и онези 700000 коли - ще стане пак ад и нерва навсякъде. Просто ни е отвратителна пътната структура и поддръжката е калпава. Не сме в нормaлни човешки условия поставени.
Публикувано 04 януари 2009 - 22:01
Не знам, аз слушам по новините два дни как щяло да бъда ад по пътищата, задръствания, катастрофи, непочистени пътища и не знам още какво. Аз бях в село Солища, над Широка Лъка (до Пампорово) за Нова година и вчера се върнах - нямаше нито проблеми по пътя - от Солища до Широка Лъка, до Пампорово, до Асеновград, до Пловдив. Магистралата вероятно беше чистена в петък, имаше сняг, но беше проходима при зимни условия. Нямаше много закъсали коли, само една катастрофа в асеновградското дефиле. Като стигнахме София - нямаше никакви коли и задръствания на входа. Изобщо тия простотии с дълбоките снегове, безкрайните опашки и т.н. са повече медийни фалшификации, отколкото реалност.
Е гледам днес във вечерните новини... след като три дни разправят как щели да се скупчат милиони по магистралите и какъв армагедон ще настане. Репортажите бяха, че нямало коли на входа. И малко в стил Бареков - имаха новина в студиото - нямало коли и задръстване на входа на София. Тия само търсят сензации от всичко и си изсмукват небивали истории от пръстите.
Ми то на Владая има по-големи задръствания в работен ден, отколкото сега!
И това с обилния снеговалеж, айде моля ви се! Аз си спомням преди години като паднеше сняг, взимам една лопата и слизам да изкопавам колата, защото иначе не мога да я изкарам от пред блока. А тоя сняг дето падна вчера и днес, го изчистих преди два часа с метла. За какъв голям сняг ми приказвате изобщо?
Е гледам днес във вечерните новини... след като три дни разправят как щели да се скупчат милиони по магистралите и какъв армагедон ще настане. Репортажите бяха, че нямало коли на входа. И малко в стил Бареков - имаха новина в студиото - нямало коли и задръстване на входа на София. Тия само търсят сензации от всичко и си изсмукват небивали истории от пръстите.
Ми то на Владая има по-големи задръствания в работен ден, отколкото сега!
И това с обилния снеговалеж, айде моля ви се! Аз си спомням преди години като паднеше сняг, взимам една лопата и слизам да изкопавам колата, защото иначе не мога да я изкарам от пред блока. А тоя сняг дето падна вчера и днес, го изчистих преди два часа с метла. За какъв голям сняг ми приказвате изобщо?
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 04 януари 2009 - 22:21
Много е гадно като човек няма закрит гараж и колата седи по улиците или на открит паркинг, снега и леда смесени с сол и пясък преебават всичко което докоснат и почва корозия. Сега ходих да покарам малко и поизчистих колата от леда и снега под чистачките. Даже направих една диагностика да видя дали всичко е наред и имаше само една грешка която беше нещо от сорта че моторчето на чистачките не е в паркинг позиция, изтрих я тази грешка, предполагам е била от това че днес по рано имаше сняг в нишата под чистачките и не успяваха да отидат до най долно положение.
Публикувано 04 януари 2009 - 22:30
Незнам при Вас,как е,но тук в балкана
си е "Бяла,снежна приказка".
Снега е около една педя.
Като карам колата,на огледалото виждам,
че дъното опира в снега!!!
Още си прехвърча и незнам утре,как ще е,
ако не спре да вали.
Поздрави на всички!!!
п.с. Де го ЕСПЕР???Сигурно се вее някаде по
преспите!!!
си е "Бяла,снежна приказка".