нямах възможност за Нет,аз написах че ще идвам в Пловдив ,вчера сутринта в 6 и след това тръгнах за златни пясъци и днес направо от там дойдох,а иначе за винаги, нема грижаЧети бе Фънки,Звънни ми и на мен-0898 735087,0895 425857 Венелин. Все единия ще го чуя...
Фънки не чете...
:
Нищо,дължиш по една
Срещи в Пловдив всеки чевъртъкНа едно място
Започната от
Veni®
, 05 юли 2006 - 08:12:38
950 мнения по тази тема
Публикувано 03 декември 2006 - 22:53
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано 04 декември 2006 - 08:46
Цъ, цъ, цъ ........ :
Публикувано 10 януари 2007 - 22:25
Aбе що не вземем да напрайм една срещичка?То така може и да изкараме Вени малко на въздух Па и има повод да почерпи :
Публикувано 11 януари 2007 - 09:26
Не се скатавам, и с огромно удоволствие ще черпя - май няма защо , а?, но ежедневието ми е толкова непредсказуемо, че ме е срам да повдигна тема за сбирка, на която не съм сигурен дали ще присъствам.После го очакваме в СофияAбе що не вземем да напрайм една срещичка?То така може и да изкараме Вени малко на въздух Па и има повод да почерпи :
Последния пример, е , че прекосих със свирещи гуми половината град, за да отида почти до къщи и да видя картинката, в която количката с бебето е на три гуми и тухла, жена ми със свалената спукана гума от количката ( с джантата) в ръка и се озърта към най-близкия вулканизатор, който е на 600 метра от мястото на събитието.
Ами като знае, че не трябва да се кара със спукана гума....
Абе ...
Публикувано 11 януари 2007 - 17:07
Не се скатавам, и с огромно удоволствие ще черпя - май няма защо , а?, но ежедневието ми е толкова непредсказуемо, че ме е срам да повдигна тема за сбирка, на която не съм сигурен дали ще присъствам.После го очакваме в СофияAбе що не вземем да напрайм една срещичка?То така може и да изкараме Вени малко на въздух Па и има повод да почерпи :
Последния пример, е , че прекосих със свирещи гуми половината град, за да отида почти до къщи и да видя картинката, в която количката с бебето е на три гуми и тухла, жена ми със свалената спукана гума от количката ( с джантата) в ръка и се озърта към най-близкия вулканизатор, който е на 600 метра от мястото на събитието.
Ами като знае, че не трябва да се кара със спукана гума....
Абе ...
Абе, знаеш ли, че това ме навежда на друа мисъл - тъй и тъй сме тръгнали да търсим разни неща из каталозите на Мерцедес, да проверим направо и за една детска количка от марката - нещо с формата на СЛР ли, какво ли? Поне няма да се налага гуми да хабиш и да си все на тръни - ще е на сигурни гуми бебка drift
... besser langsam ankommen, als zu schnell stehen bleiben ....
http://www.leggett-automotive.com/
http://www.leggett-automotive.com/
Публикувано 11 януари 2007 - 17:49
тя ако на 20 дневна възраст почне по SLR -и да се вози, като стане на 16, трябва совалка да и купувам... :
а пък аз, с комбито...
а пък аз, с комбито...
Публикувано 02 февруари 2007 - 20:09
Вашият революционен окръг е бил най-активния по време на априлското въстание...
А по отношение на мерцо-срещи ви няма много много
то верно, че много работа
ама и в събота и неделя ли нямате поне час - два за среща?
поразмърдайте се де
А по отношение на мерцо-срещи ви няма много много
то верно, че много работа
ама и в събота и неделя ли нямате поне час - два за среща?
поразмърдайте се де
Публикувано 04 февруари 2007 - 13:00
Хайде бе момчета дайте да се събудим и да има покажем една хубава Пловдивска среща!
Аз от Пловдив знам само Вени,W123 и друг никой
Публикувано 05 февруари 2007 - 08:57
До десетина дни ще се организираме, обещавам!!!
Публикувано 09 март 2007 - 20:46
>>>И други има от Пловдив! ..и мераклий за пловдивска среща!Айде де, да измислим нещо,ама топката е в "по-старшите"..Така и така съм си попълнил молбата за членство и ще дойда с каса бира в багажника,щото не върви някак си с празни ръце в такива тържествени моменти . Паркинга до стадион "9-ти септември" е много спокойно място-има и кафененце до автомивката,та ако не стигне бирата.. ..Верно,че всички постоянно сме заети,ама не пречи един път в месеца да се организирваме по за час,два!Решавайте!Аз съм твърдо ЗА!!!Хайде бе момчета дайте да се събудим и да има покажем една хубава Пловдивска среща!
"Марката е като живо същество-нейният авторитет расте или се уронва все повече с течение на времето..."
Публикувано 09 март 2007 - 22:22
То хубаво на стадиона,ама май по-добре на някое заведние.Тихичко и приятно.
За това до боулинага,като знам оная лелка ква е сопната нещо не ми се ходи повече там.
Ако искате на някое ОМВ или по-добре на Лукойл.Таман е топличко там,а времето е хладно все още.
Значи се разбираме за сряда в 18:00ч.
Адаш не се измъквай...няма отърване.
За това до боулинага,като знам оная лелка ква е сопната нещо не ми се ходи повече там.
Ако искате на някое ОМВ или по-добре на Лукойл.Таман е топличко там,а времето е хладно все още.
Публикувано 10 март 2007 - 00:56
То хубаво на стадиона,ама май по-добре на някое заведние.Тихичко и приятно.
и да има снимки ей
Публикувано 10 март 2007 - 09:52
Ами хайде да забодем срядата - 14 март - на ОПЕТ - точно до Мото Пфое - на Лиляна Димитрова.
Аз си падам по ОМВ, ама на всичките са им микроскопични паркингите, докато на ОПЕТ си е бая големичък.Действително, там не съм зареждал никога и не знам кафенето какво е, но всяка сутрин минавам оттам и съм забелязал, че доста таксита си пият кафето там, така че...
14 март - 18.14 часа
Аз си падам по ОМВ, ама на всичките са им микроскопични паркингите, докато на ОПЕТ си е бая големичък.Действително, там не съм зареждал никога и не знам кафенето какво е, но всяка сутрин минавам оттам и съм забелязал, че доста таксита си пият кафето там, така че...
14 март - 18.14 часа
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни