Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Срещи в Пловдив всеки чевъртъкНа едно място

• Please log in to reply
950 мнения по тази тема

Анкета: Най-подходящото място и време (27 потребител(и) са гласували)

В кой ден от седмицата и час ви е най-удобно да се провежда срещата?

Не можете да видите резултатите от анкетата ако не сте гласували. Моля влезте с потребителското си име и гласувайте за да видите резултатите.
Глас Гостите не могат да гласуват

#901 bate_bobi

bate_bobi

Прохождащ

• Нови потребители
  • 8 Мнения:

Публикувано 07 ноември 2010 - 10:25

В четвъртък реших да дойда на така наречената "среща". Бях на посоченото място в 17:50ч до 18:15ч... никой не дойде. Така премина моята първа "среща" от форума :)
  • 0

#902 dimitardonev

dimitardonev

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 33 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    w211 2005g.

Публикувано 05 април 2011 - 21:50

Колеги, този четвъртък 7.4.2011г. ще има ли среща? Нов съм във форума и искам да се запозная със колеги и съфорумци от Пловдив :beer: .
Поздрави на всички!!!
Аз ще бъда там!
Димитър Донев
:flagMB new:
  • 0

#903 dimitardonev

dimitardonev

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 33 Мнения:
  • Автомобил:
    w211 2005g.

Публикувано 07 април 2011 - 22:54

Искам да изкажа моите първи впечатления от срещата в Пловдив.
Срещнах едни много позитивни, дружелюбни и отзивчиви млади хора, веднага готови да помогнат с идеи и съвети, с които смятам че веднага намерихме "общ език"!!!
Дано и занапред бъде така!
Обещавам да идвам на срещите винаги когато мога. ;)
Поздрави!!!
:flagMB new:
  • 0

#904 Sharky///AMG

Sharky///AMG

Напреднал

• Потребители на форума
  • 276 Мнения:

Публикувано 03 ноември 2011 - 21:07

Гледаме ,че заведението вече не работи като преди а и за втори път беше затворено в четвъртък.Отдавна се върти идеята да сменим мястото за среща, има ново предложение.Срещите вече да се провеждат в Тони 2000 жк Тракия до бл5 и 6 пак всеки четвъртък от 18:00ч. и събота от 11:00ч.
  • 1

#905 Богомил

Богомил

Напреднал

• Потребители на форума
  • 430 Мнения:
  • Град:България

Публикувано 03 ноември 2011 - 21:15

Днес отидох на срещата и за втори път ми се случи да не работи, НО като гледам май, май така ще от тук нататък.
Та, и аз съм ЗА нека и да има два дена в седмицата, защото ако си зает в четвъртък, събота остава. :thumbup
ето гугъл карта за точната позиция

http://maps.google.b...ra=ltm&t=m&z=18
  • 0
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum

"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.

#906 Sharky///AMG

Sharky///AMG

Напреднал

• Потребители на форума
  • 276 Мнения:

Публикувано 11 ноември 2011 - 21:22

Утре в Тонито от 11:00ч.
  • 0

#907 Богомил

Богомил

Напреднал

• Потребители на форума
  • 430 Мнения:

Публикувано 11 ноември 2011 - 22:11

Утре в Тонито от 11:00ч.

Там сме!!! :coolgrin :coolgrin
  • 0
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum

"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.

#908 nikolai4eto

nikolai4eto

Напреднал

• Потребители на форума
  • 726 Мнения:
  • Автомобил:
    W202 C 200 CDI 2000г T VITO 110 CDI 2000г CLC 203 220 CDI 2002г 143Hp

Публикувано 12 ноември 2011 - 08:23

Мисля,че тази долна тракийска кръчма е крайно не подходяща за срещи.Предвид силната музика,която е кръчмарска- чалга,гръцко и сръбско и т.н. и която е меко казано неприятна за слушане,няма да можем да се чуем и разберем.
Според мен трябва да се намери някое подходящо кафенце или сладкарничка по непретенциозна и с паркинг отпред.В това "Тони" хич не е уютно и обкръжението и клиентите са неприятни квартални пенсионери,пиещи парцуца и домашни ракий.
Ама ако толкова няма къде и там ще дойда.....Публикувано изображение
  • 0

#909 Sharky///AMG

Sharky///AMG

Напреднал

• Потребители на форума
  • 276 Мнения:

Публикувано 12 ноември 2011 - 10:35

Ква чалга сутрин,кви пенсионери в тва скъпо за тях заведение особено в събота и четвъртък.Явно отдавна не си ходил там.
  • 1

#910 Богомил

Богомил

Напреднал

• Потребители на форума
  • 430 Мнения:

Публикувано 12 ноември 2011 - 16:23

Мисля,че тази долна тракийска кръчма е крайно не подходяща за срещи.Предвид силната музика,която е кръчмарска- чалга,гръцко и сръбско и т.н. и която е меко казано неприятна за слушане,няма да можем да се чуем и разберем.

nikolai4eto, сигурно скоро не си ходил, затова имаш такива впечатления от преди.
Днес бяхме там, няма такива работи, културна работа, има голям паркинг, заведението работи non stop.
Мини от там, като имаш път и сам ще се убедиш, че бъркаш. :coolgrin

Този пост е редактиран от Богомил: 12 ноември 2011 - 16:23

• 0

Харолд Уилсън.

#911 juso

juso

Чирак

• Потребители на форума
  • 188 Мнения:
  • Автомобил:
    W210 Е 200 Kompressor
    Yamaha Virago XV535
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 12 ноември 2011 - 16:38

Ако не ви хареса в "Тони 2000",има едно заведение,в което ви гарантирам,че ще ви хареса- "Арбанаси"!Даже ще уредя втория етаж за срещите в четвъртък да бъде специално запазен за Вас.
  • 0

#912 nikolai4eto

nikolai4eto

Напреднал

• Потребители на форума
  • 726 Мнения:
  • Автомобил:
    W202 C 200 CDI 2000г T VITO 110 CDI 2000г CLC 203 220 CDI 2002г 143Hp

Публикувано 12 ноември 2011 - 17:59

Щом сте рекли ще го пробваме това Тони,ама не съм ходил там от около 5-6 год и може и да се е променило.Въпреки,че допреди две години живеех в Тракия никога не съм излизал в квартала и не съм харесвал кръчмите и кафетата там,но важното е да се съберем някъде и да се видимПубликувано изображение.
И не забравяйте правилото за йерархията в Пловдивската група- Ние с Ц-класите и возилата /макетите на 4аталов/ не сядаме при водачите и собствениците на истинските автомобили Мерцедес,а на друга по-далечна маса,че иначе има наказания за объркалите се!!!!Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение
  • 0

#913 Богомил

Богомил

Напреднал

• Потребители на форума
  • 430 Мнения:

Публикувано 12 ноември 2011 - 20:00

Ако не ви хареса в "Тони 2000",има едно заведение,в което ви гарантирам,че ще ви хареса- "Арбанаси"!Даже ще уредя втория етаж за срещите в четвъртък да бъде специално запазен за Вас.

Здравей juso, дай да се съберем всичките от пловдивската група в "Тони 2000" и ще видим къде да се събираме за напред. Ти, скоро не си идвал...другия път ела, хем да видим къде да си организираме срещите.:coolgrin

Щом сте рекли ще го пробваме това Тони,ама не съм ходил там от около 5-6 год и може и да се е променило.Въпреки,че допреди две години живеех в Тракия никога не съм излизал в квартала и не съм харесвал кръчмите и кафетата там,но важното е да се съберем някъде и да се видимПубликувано изображение.
И не забравяйте правилото за йерархията в Пловдивската група- Ние с Ц-класите и возилата /макетите на 4аталов/ не сядаме при водачите и собствениците на истинските автомобили Мерцедес,а на друга по-далечна маса,че иначе има наказания за объркалите се!!!!Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Да, най-добре така да стане :coolgrin , и да вземем решение. :) :beer :beer
  • 1

Харолд Уилсън.

#914 gosho777

gosho777

Напреднал

• Потребители на форума
  • 353 Мнения:
  • Автомобил:
    Мерцедес Е200 купе, 1995-та год.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 15 ноември 2011 - 00:52

Той колегата явно има превид второто Тони 2000 ,което сега го кръстиха "Мистрал",там е оркестъра и големия шум.
  • 0
Едно желание,една мечта - Mercedes Benz

#915 chataloff

chataloff

Чирак

• Потребители на форума
  • 137 Мнения:
  • Град:Düsseldorf

Публикувано 15 ноември 2011 - 17:12

Ние с Ц-класите и возилата /макетите на 4аталов/ не сядаме при водачите и собствениците на истинските автомобили Мерцедес,а на друга по-далечна маса,че иначе има наказания за объркалите се!!!!

Ники , напиши в гугъл " Великите галеони DeAgostini " и хоп то било същото като при Мерцедес . Купуваш , правиш галеон ,но накрая макет. Ако на това Тони 2000 има обособено място за паркиране на макети ( А,Б и Ц класа) ще мина .Относно наказанията трябва да го обсъдим :)
  • 1

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни