Срещи в Пловдив всеки чевъртъкНа едно място
Започната от
Veni®
, 05 юли 2006 - 08:12:38
950 мнения по тази тема
Публикувано 26 септември 2008 - 07:29
Съжалявам за отсъствието ми
Прибрах се от път много късно ..
уви - задачки..
Прибрах се от път много късно ..
уви - задачки..
Публикувано 26 септември 2008 - 08:44
Да бе да...какво се оправдаваш сега и то пред нас?!
Добре че бяхме ние да успокоим жена ти че вървеше и търсеше щанга за гуми и говореше нещо от сорта "Той само да се прибере,като хвана щангата,малееее...работа имал той...дрънци!"
Та й обяснихме на жената че наистина имаш работа,на път си,времето е лошо и за това караш бавно и внимателно...Та те покрихме де.
Мъжка солидарност
Добре че бяхме ние да успокоим жена ти че вървеше и търсеше щанга за гуми и говореше нещо от сорта "Той само да се прибере,като хвана щангата,малееее...работа имал той...дрънци!"
Та й обяснихме на жената че наистина имаш работа,на път си,времето е лошо и за това караш бавно и внимателно...Та те покрихме де.
Мъжка солидарност
Публикувано 26 септември 2008 - 09:36
Да бе да...какво се оправдаваш сега и то пред нас?!
Мъжка солидарност
Публикувано 26 септември 2008 - 10:17
Еми трябваше да намериш време да дойдеш да хапнеш един бонбонНякой, днес май е трябвало да черпи....
П.С. Малко тънко минах само с една кутия бонбони , ама аз даже мислех да не идвам - бях скапан
Die Mercedes-Benz S-Klasse, fruher vie heute - ein Auto der Superlative!
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Няма МЕРЦЕДЕС лош.
Бенца си е БЕНЦ велик. Има магия в тази марка - знай го това
Публикувано 26 септември 2008 - 18:39
Еми трябваше да намериш време да дойдеш да хапнеш един бонбон
П.С. Малко тънко минах само с една кутия бонбони , ама аз даже мислех да не идвам - бях скапан
Утре те чакам да се обадиш за пием по едно кафе към обяд и да се похвалиш
Публикувано 26 септември 2008 - 21:59
Мен скоро няма да ме видите
добре поне ,че жената е жива и здрава . Сега обмислям да й купя ЗИЛ , поне като спира бусове да го прави по-качествено . Лека и наздраве . След такъв ден ...
добре поне ,че жената е жива и здрава . Сега обмислям да й купя ЗИЛ , поне като спира бусове да го прави по-качествено . Лека и наздраве . След такъв ден ...
Публикувано 26 септември 2008 - 22:02
Не ти върви с тази кола.... важното е че е жива и здрава.... кола ще си купиш.
Публикувано 26 септември 2008 - 22:40
Нищо й няма на колата.Нов внос,гаражни и пенсионерски от Италия са много по-зле!!!
Публикувано 27 септември 2008 - 09:16
Ех, мама му стара.....
Как е станала тая беля, Иване?
Как е жената?
Само уплашена ако е, добре
Колата ще се оправи, не се притеснявай.
И в четвъртък - на линия
успех
Как е станала тая беля, Иване?
Как е жената?
Само уплашена ако е, добре
Колата ще се оправи, не се притеснявай.
И в четвъртък - на линия
успех
Публикувано 02 октомври 2008 - 22:29
Абе Иване баш на теб ли бе мамата.....Аз като гледам снимките не е чак толкова зле,ама нали днес говорехме...Абе к'вото доиде..те като я разглобят ще ти кажат какво е дереджето и ти ще си решиш.Таман да вземеш нещо по-голямо и по-ново.Като имаш новини пиши,ако може с нещо да помагаме свиркаи!!
Публикувано 03 октомври 2008 - 19:30
Абе Иване баш на теб ли бе мамата.....Аз като гледам снимките не е чак толкова зле,ама нали днес говорехме...Абе к'вото доиде..те като я разглобят ще ти кажат какво е дереджето и ти ще си решиш.Таман да вземеш нещо по-голямо и по-ново.Като имаш новини пиши,ако може с нещо да помагаме свиркаи!!
За решението ще помагате всички ,че нищо не разбирам от тези неща . Последната информация е ,че колата е по-тясна в "ханша" с около 7 см. това ми го казаха малко след като тръгнах от 104-ти блок . Сега гледам за друго возило по-здраво ,че като я грабне женат гледай к'во става . В четвъртък съм на линия и ще разправям какво е станало на 3-ят оглед .
Публикувано 19 октомври 2008 - 19:09
Аз ще бъда ли поканен на сбирките с мойта каляска
Публикувано 19 октомври 2008 - 20:16
Не! Защото за срещите не е нужна покана. просто и отиваш...Аз ще бъда ли поканен на сбирките с мойта каляска
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 19 октомври 2008 - 21:51
Аз ще бъда ли поканен на сбирките с мойта каляска
С каква каляска си?
Публикувано 20 октомври 2008 - 07:57
Ти да не си мислиш че трябва покана бе човек.Аз ще бъда ли поканен на сбирките с мойта каляска
Само да бях по близо на всяка сбирка щях да пресъствам.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни