Срещи в Пловдив всеки чевъртъкНа едно място
Започната от
Veni®
, 05 юли 2006 - 08:12:38
950 мнения по тази тема
Публикувано 12 ноември 2007 - 19:41
здравеите мом4ета на кои опет се сабирате
Публикувано 12 ноември 2007 - 20:36
тези снимки ще те ориентират лиздравеите мом4ета на кои опет се сабирате
http://www.mbbg.snim..._...=1&photo=73
Публикувано 12 ноември 2007 - 21:45
На OPET-а, до Мотопфое
Публикувано 12 ноември 2007 - 22:22
jel Публикувано на Днес, 07:41 PM
Както каза колега до Мото-Пфое. В четвъртък от 18.30 е срещата заповядай колега!Много добре си прекарваме на срещите няма да съжаляваш!
Публикувано 12 ноември 2007 - 23:30
racingboy190e, то май така като гледам, май само ние с теб и твоя приятел, както и strelec-а, сме редовните
Да видим сега тази седмица как ще е работата
Да видим сега тази седмица как ще е работата
Публикувано 13 ноември 2007 - 07:56
Братя,и аз не мога тоя четвъртък. Ще ходя на море(лятото нали не бях-зимата наваксвам).. Вижте кой ще ходи на 25-ти,колко човека сме и с колко коли ще се ходи.Мойта кола в момента не е за показване(дал съм я на кърпене)-мисълта ми е да не развалям хубавата гледка от лъскави Мерцедеси ,та ще разчитам на някоя от вашите коли...В краен случай ще идем и с нея,ако се наложи,ама ще спрем на 200-300м. от другите!
"Марката е като живо същество-нейният авторитет расте или се уронва все повече с течение на времето..."
Публикувано 13 ноември 2007 - 08:30
Аз съм на линия в четвъртък 15.11
Публикувано 13 ноември 2007 - 09:24
Братя,и аз не мога тоя четвъртък. Ще ходя на море(лятото нали не бях-зимата наваксвам).. Вижте кой ще ходи на 25-ти,колко човека сме и с колко коли ще се ходи.Мойта кола в момента не е за показване(дал съм я на кърпене)-мисълта ми е да не развалям хубавата гледка от лъскави Мерцедеси ,та ще разчитам на някоя от вашите коли...В краен случай ще идем и с нея,ако се наложи,ама ще спрем на 200-300м. от другите!
Значи да не ти нося сега в Четвъртък онова нещо?
То хубаво за 25-ти, навит съм да дойда, ама съм в зазимен, ако има някъде при някой съм с вас, иначе има вариант и с Кошницата да се отиде
Аз съм на линия в четвъртък 15.11
Е това вече е приказка
Публикувано 13 ноември 2007 - 21:55
strelec Публикувано на Днес, 01:16 AM
Цитат(grosmaster @ Nov 12 2007, 11:30 PM) *
racingboy190e, то май така като гледам, май само ние с теб и твоя приятел, както и strelec-а, сме редовните smile.gif
Да видим сега тази седмица как ще е работата flagMB new.JPG
Да така е ама тая седмица да се надяваме, че ще сме повече хора !
Колегата jel нищо не каза дали ще дойде или не
strelec Публикувано на Днес, 01:16 AM
Цитат(grosmaster @ Nov 12 2007, 11:30 PM) *
racingboy190e, то май така като гледам, май само ние с теб и твоя приятел, както и strelec-а, сме редовните smile.gif
Да видим сега тази седмица как ще е работата flagMB new.JPG
Привет,братлета! За съжаление най-вероятно ще се видим след Коледа. Няма да бъда в Пловдив.
Няма проблем,когато можеш си винаги добре дошъл
Публикувано 13 ноември 2007 - 22:07
Не го носи този четвъртък(но другия-сигурно!).Онова нещо за теб стои винаги в "задната утроба" на "кака",така че,когато и да се срещнем,то ще е с мен!..Няма страшно,ако решиш да идваш,ще пътуваме с баба Яга(кака).Знаеш,че вдигам 205 ,но за "изложба" ще съм готов на пролет.Значи да не ти нося сега в Четвъртък онова нещо?
То хубаво за 25-ти, навит съм да дойда, ама съм в зазимен, ако има някъде при някой съм с вас, иначе има вариант и с Кошницата да се отиде
"Марката е като живо същество-нейният авторитет расте или се уронва все повече с течение на времето..."
Публикувано 13 ноември 2007 - 22:28
Не го носи този четвъртък(но другия-сигурно!).Онова нещо за теб стои винаги в "задната утроба" на "кака",така че,когато и да се срещнем,то ще е с мен!..Няма страшно,ако решиш да идваш,ще пътуваме с баба Яга(кака).Знаеш,че вдигам 205 ,но за "изложба" ще съм готов на пролет.
ОК, не съм се возил на 123-ка има няма 12г. ще е забавно
Публикувано 14 ноември 2007 - 00:30
Здравейте Пловдивчани!!!
Днес разбрах със сигурност, че на 29.11.2007 (четвъртък) съм на семинар в Пловдив! Не искам да пропусна възможността да присъствам на една ваша среща и затова се заявявам още отсега (ако приемате пришълци )
Ще се радвам да се видим на ваша територия. С някои от вас ще се видим на 25.11. на Общото събрание и там ще се разберем!
Днес разбрах със сигурност, че на 29.11.2007 (четвъртък) съм на семинар в Пловдив! Не искам да пропусна възможността да присъствам на една ваша среща и затова се заявявам още отсега (ако приемате пришълци )
Ще се радвам да се видим на ваша територия. С някои от вас ще се видим на 25.11. на Общото събрание и там ще се разберем!
Публикувано 14 ноември 2007 - 08:23
Здравейте Пловдивчани!!!
на 29 - цялата чета строена, с парадни униформи и измити автомобили
За среща по фронта - за поооо-чест!!!
Публикувано 14 ноември 2007 - 10:50
Здравейте Пловдивчани!!!
Добре си дошъл, даже имам да те черпя
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни