сензор за дъжд-как се включва
Започната от night rider, 24 дек 2008 - 15:47:39
23 мнения по тази тема
Публикувано 29 декември 2008 - 15:55
Моята си има заводси сензор за дъжд и е точно зад огледалото(ще го снимам. апък и и пише че има) Но другото от което се опасявам е да не е удряна колата, и стъклото да е сменяно
Публикувано 29 декември 2008 - 21:06
Ако е сменяно стъклото и не е сложено същия цвят/Имам предвид нюанс/ трябва да се направи настрика при дилъра.Моята си има заводси сензор за дъжд и е точно зад огледалото(ще го снимам. апък и и пише че има) Но другото от което се опасявам е да не е удряна колата, и стъклото да е сменяно
Публикувано 07 януари 2009 - 10:49
Всъщност кой е номерът на опцията "rain sensor" че при мен по вин излизат няколко които са неустановени като например 200А и още няколко такива. Моят джам със сигурност не е чупен или сменян, има зад огледалото светодиод около 1 см в диаметър, ама може и да е датчик за светлината да си пали фаровете автоматично, което и прави... Друго не виждам. Иначе номера със забавянето от втора позиция на ключа на интервал при намаляване на скоростта го прави, но това си е нормално, доколкото зная... Както и ако е включен на интервал и отвориш шофьорската врата спира да маха, да не те изпръска - Мерцедес е все пак...
Затова питам за номера на тая опция.
Публикувано 07 януари 2009 - 11:23
Всъщност кой е номерът на опцията "rain sensor" че при мен по вин излизат няколко които са неустановени като например 200А и още няколко такива. Моят джам със сигурност не е чупен или сменян, има зад огледалото светодиод около 1 см в диаметър, ама може и да е датчик за светлината да си пали фаровете автоматично, което и прави... Друго не виждам. Иначе номера със забавянето от втора позиция на ключа на интервал при намаляване на скоростта го прави, но това си е нормално, доколкото зная... Както и ако е включен на интервал и отвориш шофьорската врата спира да маха, да не те изпръска - Мерцедес е все пак...
345 RAIN SENSOR е при Е класата W210
Публикувано 07 януари 2009 - 11:45
Ето какво представлява сензора за дъжд:
http://commons.wikim...-2005-02-24.jpg
Сензорът сам не пуска чистачката/чистачките/ Комбинираният ключ трябва да бъде в позиция I.
http://commons.wikim...-2005-02-24.jpg
Сензорът сам не пуска чистачката/чистачките/ Комбинираният ключ трябва да бъде в позиция I.
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....
На тази сладурана е кръстена нашата марка
Мерседес Йелинек
На тази сладурана е кръстена нашата марка
Мерседес Йелинек
Публикувано 07 януари 2009 - 15:01
Младежи и аз имам прозорче на гърба на огледалото, даже 3 (от които 1-то е за фаровете- само то бачка) другите 2 май са празни така че това че имаш дупка не значи че имаш сензор
при мен нито излиза по ВИН, нито бачка на 1-ва позиция, но имам много готина екстра като е включена чистачката и като ръгна задна веднага включва и задната чистачка . Другото стандартно (вече беше писано за него) при позициа 2, като спре колата и автомат минава на периодично чистене (поз.1)
при мен нито излиза по ВИН, нито бачка на 1-ва позиция, но имам много готина екстра като е включена чистачката и като ръгна задна веднага включва и задната чистачка . Другото стандартно (вече беше писано за него) при позициа 2, като спре колата и автомат минава на периодично чистене (поз.1)
Публикувано 07 януари 2009 - 18:52
Би ли обяснил малко за тази настройкаАко е сменяно стъклото и не е сложено същия цвят/Имам предвид нюанс/ трябва да се направи настрика при дилъра.
Ще ти бъда благодарен
Поздрави
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 09 януари 2009 - 11:50
Влади - на всички нови коли иматака наречената - настроика.
Далаверата е кат си купиш 1 чаркалак и го монтираш да се иде до дилара стот да ти вземе кинти .
В новото ел блокче се прастат малко команди да може да говори с останалата кола. тва е с по прости думи.
Далаверата е кат си купиш 1 чаркалак и го монтираш да се иде до дилара стот да ти вземе кинти .
В новото ел блокче се прастат малко команди да може да говори с останалата кола. тва е с по прости думи.
W 124 - 300D
W 124 - 230E
W 124 - 230E
Публикувано 09 януари 2009 - 18:51
Възможно ли е да се "пренастрои" тая шашмаВлади - на всички нови коли иматака наречената - настроика.
Поздрваи
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни