Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

налягане маслогуби налягане

• Please log in to reply
17 мнения по тази тема

#16 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 19 декември 2008 - 20:46

Ми не ако ти се е скапал датчика може да залепя и на 3 и да си стои там.Справка моя 124,ония белия дето се визихме заедно с тебе.Студен,топьл,старо масло / 4000 километра /му заковава на 3, преди не беше така.Датчик му свалям тия дни да видим какво става с тая макина.
  • 0
.

#17 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 19 декември 2008 - 20:55

-има ли вероятност клапанът за високо налягане на маслената помпа да е тръгнал да се развива(при виския вискозитет на студеното масло да сочи приемливи стойности,при работна темп/нисък вискозитет-да халтави)?
-каква е ролята на масления idle valve до маслния филтър на блока?
-като се знае,че масленият датчик дава стойности от 10ома до 184о (0-3 атм),не може ли да се мери преди сделка с търгашите-както казвате,слагали от други автомобили,да лъготят. И първо да се измери дали съпр.на датчика отговаря на показаните на уред стойности и оттам-по реда си(замерване с манометър и после сваляне на чаркове)...
Благодаря.

ОФФ,пьрвия за днес...........

Още един профи вьв Форума????Добре дошьл
  • 0
.

#18 Lorinser

Lorinser

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5339 Мнения:
  • Град:Sofia
  • Автомобил:
    --Първият в БГ C124 CE500 M117-V8 Custom.
    --W126 260SE 1988

Публикувано 19 декември 2008 - 21:42

Е де, Бояне, нямаш ли си работа та да ме шашкаш така? Ще видя тия дни дали хич не мърда налягането, в момента колата не е при мен. Но едно е сигурно - като я купих, държеше налягане 3, след което смених всичко де що се сменя - масла, филтри и т.н. - и пак държи налягането. Ако е имало някакви добавки или други трикове, нямаше ли след смяната на маслото да падне налягането?

тоя трик няма общо с добавки, масла и т.н...
електрически трик е.. цък едно кабелче

дай контакт без да палиш и виж дали мърда стрелката
  • 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни