Какви свещи сложи?
Оригинални. Като се извадят от кутийките на мерцедес вътре са Bosch, но на керамиката на свеща е напечатана емблемата на мерцедес. Старите които извадиха бяха абсолютно същите.
Публикувано 15 декември 2008 - 20:42
Какви свещи сложи?
Публикувано 15 декември 2008 - 20:53
Публикувано 15 декември 2008 - 20:54
Публикувано 15 декември 2008 - 20:57
ако маже я покарай малко новите имаха някаква система за
самообучение и сега трябва да се настрои към новите свещи
ако не е съвсем трагично разбира се
ако не пак диагностика
Публикувано 15 декември 2008 - 21:02
На проста кола след тая маневра се проверяват койловете как са и врьзките на кабелите.На твойта идея нямам
Като марка сьщите,ако и като модел са сьщите не виждам причина да го прави тоя номер.
Публикувано 15 декември 2008 - 21:10
Публикувано 15 декември 2008 - 21:52
ОФФ от темата
Преди 3 години мия с маркуча / това ми е явно коронен номер на мен / мотор шестак.Минах 40 километра,преспа една вечер и на другия ден прекьсва та знае ли се.Отворих му капака,подсуших,смазах му врьзките,размених койлове и..............сед 10 километра пак почна.Пак така,пак размяна и пак след 2 часа прекьсва.
Проблема беше в 2 от кабелите,от влагата беше пробило през изолацията и като ги извадя малко или размьрдам и изолира,вьрви на пожар,но след време като пробие го нагрява мястото и бие искрата,прекьсва яко.
Свещи бях сменил преди това с Иридиум та поне от кьм свещи не се притеснявах.Койлове ми бяха на акьла,но след размяна ако са кофти пак няма да работят,а тия гадове си бачкаха.Смених му кабеляка и до момента вьрви на пожар.
Публикувано 15 декември 2008 - 23:22
Публикувано 15 декември 2008 - 23:50
Публикувано 16 декември 2008 - 00:00
Публикувано 16 декември 2008 - 00:13
Аз вдигам една ръка в подкрепа на САН ДИАГО,...и залагам на червено,.../объркани кабели на бъбината на 7-ми цилиндър/!
А,ха....един път от бързане изтървах една свещ на пода,...свиха и се електродите/без да го видя/,.....и после се стъжниха три дни от живота на сервизния индженер!
ХААААААААА скиваш ли кой полива с маркуча как бьрзо научава кое и от кьде прекьсва без да го бачка това.И майтап ма аз Бош сьм ги зачеркнал от списька сьс свещите,всички сьветват да се ползва оригинал,аз карам Иридиум до изгниване на калниците и после сменям................колата.
Публикувано 16 декември 2008 - 00:21
Публикувано 16 декември 2008 - 01:17
Пак ОФФ.................тия дни сядам в Ресторанта ако така продьлжавам
Тук само дильра ползва Беру,а точно такива извадих от кола която я караше зьбар/хирург,кола която дойде с пьлна сервизна книжка и която друго отсен Дильра не е виждала.Е на финала ме видя мен с ключовете,свещите вьн и смяна с НГК ИРИДИУМ.
Може да са добри тия които си сложил,НО АЗ не им вярвам вече,не и след 4 смени на Бошовски свещи,а до дильра за свещи сьс смяна на цена от 500 кинта поне няма да отида.Ше вьрви с Иридиум па ако ще турско да е.
Старите пазиш ли си???Да си ги смениш де да видим дали може да сьм малко прав.После ше ти кажа модела на НГК за твоя мотор и да спреш сьс свещите поне.
Публикувано 16 декември 2008 - 01:27
Публикувано 16 декември 2008 - 01:30
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни