Вицове
Започната от ALEX_C200, 29 сеп 2006 - 16:22:07
2416 мнения по тази тема
Публикувано 04 юли 2012 - 10:11
Майка казва на 30-годишния си син: "Сине, виждам, че ти е трудно да си избереш спътница в живота, затова реших да ти помогна. На пет хубави момичета дадох по 100 лева за една седмица, за да видим какво ще направят с тях, а според резултатите ти сам ще прецениш коя е най-подходящата". След една седмица момичетата се явяват пред "журито" и отчитат резултатите.
Първата: "Аз похарчих всичките пари за дрешки и козметика, даже не ми стигнаха, та взех назаем още 50 лв. от една приятелка".
Втората: "Аз похарчих точно 100 лв. за развлечения - ходих на концерт на "Пайнер" и после се почерпихме с приятели".
Третата: "Аз похарчих 50 лв. за двудневна почивка на морето, а останалите 50 си ги спестих".
Четвъртата: "Аз не съм похарчила нито лев, защото си имам достатъчно пари за всички нужди".
Петата: "Аз също не съм похарчила нито лев, даже добавих 50 лв. от себе си". Майката попитала сина си: "Е, какво ще кажеш, сине, коя от петте си избираш?".
А синът отговорил: "Ей оная, с големите цици!"
Първата: "Аз похарчих всичките пари за дрешки и козметика, даже не ми стигнаха, та взех назаем още 50 лв. от една приятелка".
Втората: "Аз похарчих точно 100 лв. за развлечения - ходих на концерт на "Пайнер" и после се почерпихме с приятели".
Третата: "Аз похарчих 50 лв. за двудневна почивка на морето, а останалите 50 си ги спестих".
Четвъртата: "Аз не съм похарчила нито лев, защото си имам достатъчно пари за всички нужди".
Петата: "Аз също не съм похарчила нито лев, даже добавих 50 лв. от себе си". Майката попитала сина си: "Е, какво ще кажеш, сине, коя от петте си избираш?".
А синът отговорил: "Ей оная, с големите цици!"
Публикувано 04 юли 2012 - 10:22
Убавец!
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 05 юли 2012 - 20:00
Полицаи спират джип Г класа. Вътре седи един мръсен просяк.
-Какъв си ти бе, от къде го взе този джип?
-Мой си е. Подариха ми го.
-Как така на теб ще ти подарят такъв джип, признай си и няма да те бием.
-Абе мой си е, подариха ми го, защото имам дарба да помагам на хората.
... -Каква дарба, бе?
-Абе лайното ми е специално и лекува какво ли не и винаги действа. Полицаят се замислил и казал.
-Абе знаеш ли, аз нещо оплешивявам и не знам какво да правя, можеш ли да ми помогнеш?
-Мога, само се наведи ей там аз да ти пусна малко на главата.
Просяка се изсрал на главата на полицая. Полицая си метнал фуражката отгоре добре да замаже и пуснал просяка да си ходи. От другата страна на улицата седят две мутри и се хилят.
-Абе тоя ако се изсере на още една кука ще му купя апартамент!
-Какъв си ти бе, от къде го взе този джип?
-Мой си е. Подариха ми го.
-Как така на теб ще ти подарят такъв джип, признай си и няма да те бием.
-Абе мой си е, подариха ми го, защото имам дарба да помагам на хората.
... -Каква дарба, бе?
-Абе лайното ми е специално и лекува какво ли не и винаги действа. Полицаят се замислил и казал.
-Абе знаеш ли, аз нещо оплешивявам и не знам какво да правя, можеш ли да ми помогнеш?
-Мога, само се наведи ей там аз да ти пусна малко на главата.
Просяка се изсрал на главата на полицая. Полицая си метнал фуражката отгоре добре да замаже и пуснал просяка да си ходи. От другата страна на улицата седят две мутри и се хилят.
-Абе тоя ако се изсере на още една кука ще му купя апартамент!
Публикувано 06 юли 2012 - 07:41
Телефонен звън. Мъжът вдига слушалката, а отсреща жена му фъфли:
- Здрасти, миличко! Аз тук с приятелки...хлъц...малко се веселим...хлъц...така де, празнуваме...ще се забавя, но искам да те помоля за една услуга...хлъц...
- Каква?
-Да отидеш да прибереш детето...хлъц...от родилния дом...
- Здрасти, миличко! Аз тук с приятелки...хлъц...малко се веселим...хлъц...така де, празнуваме...ще се забавя, но искам да те помоля за една услуга...хлъц...
- Каква?
-Да отидеш да прибереш детето...хлъц...от родилния дом...
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 06 юли 2012 - 16:08
Жена пита мъжа си:
-Скъпи, какво означава ситуация?
-Ами жена, ситуация е да ме завариш вкъши с любовница!
-А, ясно! Значи,примерно ти се прибираш от работа и ме хващаш с друг мъж!?
-Аааа жена, недей да бъркаш ситуация с бой!
-Скъпи, какво означава ситуация?
-Ами жена, ситуация е да ме завариш вкъши с любовница!
-А, ясно! Значи,примерно ти се прибираш от работа и ме хващаш с друг мъж!?
-Аааа жена, недей да бъркаш ситуация с бой!
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 06 юли 2012 - 17:43
Един мъж споделя на приятеля си:
-Моята жена е голяма късметлийка, намери 50 евро в асансьора, златна гривна в тролея, часовник на плажа, а аз само веднъж намерих под спалнята едни слипове и те са ми големи!
-Моята жена е голяма късметлийка, намери 50 евро в асансьора, златна гривна в тролея, часовник на плажа, а аз само веднъж намерих под спалнята едни слипове и те са ми големи!
Публикувано 07 юли 2012 - 18:43
Пернишка поговорка:
Който първи стреля, последен се смее...
Много ме изкефи тоя лаф
Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk 2
Който първи стреля, последен се смее...
Много ме изкефи тоя лаф
Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk 2
Този пост е редактиран от mradulov: 07 юли 2012 - 18:45
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 08 юли 2012 - 14:23
Мъж си купил ново БМВ и го подкарал с висока скорост. След малко обаче забелязал преследващата го полицейска кола с включена червена лампа. Шофьорът си казал „Аз съм с БМВ, няма начин да ме стигне“ и ускорил още повече. След няколко минути преследване обаче решил, че така си влошава положението, отбил встрани и спрял. Полицаят приближил и казал:
- Добрее. Днес имах тежък ден, края на смяната ми е,... освен това е петък, 13-ти. Не ми се пишат разни актове и фишове, така че ако ми дадеш за превишената ти скорост добро обяснение, каквото не съм чувал досега, те пускам да си ходиш.
Шофьорът помислил и казал:
- Предната седмица жена ми избяга с един полицай. Уплаших се да не би да ме гони, за да ми я върне.
Полицаят казал:
- Приятна събота и неделя!
- Добрее. Днес имах тежък ден, края на смяната ми е,... освен това е петък, 13-ти. Не ми се пишат разни актове и фишове, така че ако ми дадеш за превишената ти скорост добро обяснение, каквото не съм чувал досега, те пускам да си ходиш.
Шофьорът помислил и казал:
- Предната седмица жена ми избяга с един полицай. Уплаших се да не би да ме гони, за да ми я върне.
Полицаят казал:
- Приятна събота и неделя!
Публикувано 09 юли 2012 - 14:17
Един мъж умрял и отишъл в рая, където го посрещнал свети Петър.
- С какво си си изкарвал прехраната?
- Бях безработен.
- Безработен, а? - замислил се свети Петър. - А през живота си вършил ли си добрини?
- Да. Веднъж си вървях по улицата и видях група рокери, които се канеха да пребият едно беззащитно момиче. Затова му се притекох на помощ, хванах водача на рокерите за косата, силно го ритнах в слабините и му казах да се разкара.
- Това е похвално - като прелиствал досието на мъжа, отбелязал свети Петър. - Но не виждам никакво сведение за този случай. Кога е било това?
- Преди около пет минути.
- С какво си си изкарвал прехраната?
- Бях безработен.
- Безработен, а? - замислил се свети Петър. - А през живота си вършил ли си добрини?
- Да. Веднъж си вървях по улицата и видях група рокери, които се канеха да пребият едно беззащитно момиче. Затова му се притекох на помощ, хванах водача на рокерите за косата, силно го ритнах в слабините и му казах да се разкара.
- Това е похвално - като прелиствал досието на мъжа, отбелязал свети Петър. - Но не виждам никакво сведение за този случай. Кога е било това?
- Преди около пет минути.
Публикувано 09 юли 2012 - 21:05
Чък норис и Господ играят Покер.
- Господ: Залагам, Планети,Вселени и Галактики.
- Чък Норис: Вдигам.
- Господ: Залагам, Планети,Вселени и Галактики.
- Чък Норис: Вдигам.
Публикувано 10 юли 2012 - 11:00
Прибира се една жена вкъщи с целия гръб надран. Мъжа и я пита:
-Кво е тва бе къде си била?
-Ми незнам от кво е.
-Как не знаеш бе, айде на доктор тогава.
Влиза жената при доктора мъжа я чака отвънка. Излиза след малко
-Кво каза доктора?
-На нервна почва е.
-Абе ква нервна почва. Влиза той при доктора:
-Докторе как така на нервна почва бе?
-Ее начи жена ви освен че е курва е и глуха, казах и от неравна почва.
-Кво е тва бе къде си била?
-Ми незнам от кво е.
-Как не знаеш бе, айде на доктор тогава.
Влиза жената при доктора мъжа я чака отвънка. Излиза след малко
-Кво каза доктора?
-На нервна почва е.
-Абе ква нервна почва. Влиза той при доктора:
-Докторе как така на нервна почва бе?
-Ее начи жена ви освен че е курва е и глуха, казах и от неравна почва.
Публикувано 10 юли 2012 - 20:51
Програмисти в библиотеката:
- Здравейте, може ли Катя?
- В архива е.
- Разархивирайте я, моля! Спешно ми трябва!
- Здравейте, може ли Катя?
- В архива е.
- Разархивирайте я, моля! Спешно ми трябва!
Публикувано 11 юли 2012 - 12:30
Миналата седмица била открадната пратка виагра. Полицията издирва двама закоравели престъпници.
Публикувано 11 юли 2012 - 18:58
Седи си един мъж на плажа с внушителнo набъбнали бански отпред. Една жена, силно заинтересувана от размера на мъжкото достойнство на човека, леко притеснена приближила и попитала:
- Господине, бихте ли ми правили "компания" в леглото ми тази вечер?
- С удоволствие - рекъл мъжът - при едно условие...
- Каквото кажете - отвърнала възторжено и леко възбуденa дамата.
- Да ми донесете да изпия една ледена ракия.
Още недоизказал се мъжа за предпочитанието на въпросния алкохол, жената търчала към плажното заведение и след по-малко от минута донесла на надареният господин желаната ракия. Той бръкнал в гащите си, изкарал една краставица, гризнал я, отпил с видимо удовлетворение от изпотената чаша. С изнервен тон на гласа дамата изръмжала:
- Простак!!!
- Бе простак, простак, ама трета ракия пия вече!
- Господине, бихте ли ми правили "компания" в леглото ми тази вечер?
- С удоволствие - рекъл мъжът - при едно условие...
- Каквото кажете - отвърнала възторжено и леко възбуденa дамата.
- Да ми донесете да изпия една ледена ракия.
Още недоизказал се мъжа за предпочитанието на въпросния алкохол, жената търчала към плажното заведение и след по-малко от минута донесла на надареният господин желаната ракия. Той бръкнал в гащите си, изкарал една краставица, гризнал я, отпил с видимо удовлетворение от изпотената чаша. С изнервен тон на гласа дамата изръмжала:
- Простак!!!
- Бе простак, простак, ама трета ракия пия вече!
Публикувано 12 юли 2012 - 01:37
хахахахаха колега Хамър това си беше точно за сезона виц
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни