Тази сутрин бях за риба, но много бързо ми свърши стръвта! И тогава видях змия с жаба в устата. Я знам, че жабите стават за стръв за шаран. Усетих, че змията не може да ме захапе, докато жабата ѝ е в устата и я хванах за врата, стиснах я и взех жабата. Сега цаката беше как да пусна змията, без да ме захапе. Затова взех бутилката с домашна ракия и ѝ сипах малко в устата. Тя премрежи очите и се преви... та я пуснах и избягах. Продължих аз да хвърлям за риба и не след дълго усетих нещо да се увива по краката ми. И к'во да видя - тая същата змия ми донесла още две жаби.
Вицове
Started by ALEX_C200, 29 Sep 2006 - 16:22:07
2416 replies to this topic
Posted 13 November 2015 - 17:52
Posted 15 November 2015 - 13:22
Чaпaй бил командир на военно поделение и когато излязъл в oтпycĸ ocтaвил Πeтĸa дa гo зaмecтвa. Bpъщa ce след отпуската и питa:
– Πeтĸa, нeщo дa ce e cлyчилo докато ме нямаше?
– Hищo ocoбeнo, caмo дpъжĸaтa нa лoпaтaтa ce cчyпи.
– И oт ĸaĸвo ce cчyпи, бe Πeтĸa?
– Aми дoĸaтo зapaвяx строевото ĸyчe.
– A тo oт ĸaĸвo e yмpялo?
– Ядe paзвaлeнo мeco oт yмpeлитe ĸoнe.
– Тe пъĸ oт ĸaĸвo yмpяxa?
– Aми, ĸaтo гpъмнa cĸлaдa c боеприпасите и ĸoнюшнитe с конете изгopяxa.
– А защo гpъмнa cĸлaдa с боеприпасите ?
– Poтният cи xвъpли фaca около петролния склад и нaпpaви пoжap.
– Aбe, Πeтĸa, тoй ротния нaли нe пyшеше ?
– Хъ, и нa тeб дa ти oтĸpaднaт бойното знaмe от щаба и ти щe пpoпyшиш.
Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде.
Posted 21 November 2015 - 15:16
ЦРУ изпратило шпионин в Русия. Подготовката му е била перфектна, стоварили го със Б-1 Стелт и зачакали резултати. Където, обаче, да се появи - в кръчмата, на лов, на опашка за домати - навсякъде му подвиквали:
- "Ей, шпиончето, пийни едно - студено е!"
- "Ей, шпионин такъв, стой си на реда" и изобщо провалил се навсякъде. Взел едно шише водка, седнал в къщи и от мъка се отрязал. Нямало какво повече да губи и поискал среща с началника на полицията, с когото често ходел на лов. Влязъл в кабинета му и задал въпроса ребром:
- "Кажи ми, къде се провалям? Пия като казак, знам Пушкин наизуст, рисувам като Врубел, псувам като каторжник, кълна се като търговец - как всички познават, че съм американски шпионин?
Прегърнал го началникът /в сърцето си бил добър човек/ и ласкаво му казал тихичко:
- "Знаеш ли, приятелю, просто у нас в Сибир няма негри!"
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Posted 22 November 2015 - 09:48
Класация Топ 10 причини защо мъжете предпочитат оръжията пред жените
И започваме...
10. Можете да замените стар 44-ти за нов 22-ри.
9. Можете да имате едно оръжие вкъщи и още едно, когато сте на път.
8. Ако се възхищавате на оръжието на приятел, и му кажете, той вероятно ще ви го даде да го пробвате няколко пъти.
7. Вашето основно оръжие няма нищо против, ако вие пазите друго.
6. Вашето оръжие ще остане с вас дори когато ви свършат патроните.
5. На оръжието не му трябва лично пространство.
4. Оръжието функционира нормално всеки ден от месеца.
3. Оръжието не пита: "Тези нови дънки правят ли ме дебела?"
2. Оръжието няма нищо против, ако вие отидете да спите след като сте го използвали.
1. За оръжието можеш да купиш заглушител!
И започваме...
10. Можете да замените стар 44-ти за нов 22-ри.
9. Можете да имате едно оръжие вкъщи и още едно, когато сте на път.
8. Ако се възхищавате на оръжието на приятел, и му кажете, той вероятно ще ви го даде да го пробвате няколко пъти.
7. Вашето основно оръжие няма нищо против, ако вие пазите друго.
6. Вашето оръжие ще остане с вас дори когато ви свършат патроните.
5. На оръжието не му трябва лично пространство.
4. Оръжието функционира нормално всеки ден от месеца.
3. Оръжието не пита: "Тези нови дънки правят ли ме дебела?"
2. Оръжието няма нищо против, ако вие отидете да спите след като сте го използвали.
1. За оръжието можеш да купиш заглушител!
NO PAIN - NO GAIN!
Posted 22 November 2015 - 19:29
- Здравей, скъпи! Какво правиш?
– Филм съм си пуснал.
– Пак ли някакви мръсотии?!
– Не…Мелодрама…Немска…за бедно момиче, на което в банята се разваля душа и идват да й помогнат трима водороводчика…
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Posted 30 November 2015 - 12:10
На касата:
- Може ли да платя с карта?
- Да разбира се.
- Ето вале спатия.
- Може ли да платя с карта?
- Да разбира се.
- Ето вале спатия.
Posted 01 December 2015 - 09:54
Линейка. В линейката шофьор, зад него се вози в носилка пациентът, а до главата на пациента е седнала медицинската сестра.
Карат така известно време, но изведнъж на шофьора нещо му става, пуска волана, хваща се с две ръце за гърлото, опулва очи и започва да хъхри.
Сестрата взела чантичката си и го ударила по главата, шофьорът се оправил и продължил да шофира.
След 5 минути пак му станало нещо и се хванал хриптейки за гърлото. Сестрата отново го ударила с чантичката по главата, той се оправил и продължил да шофира.
Когато за трети път се хванал за гушата, пациентът притеснено се обадил:
– Извинете, ако нещо ви е зле, да седна аз да покарам, вие да си починете…
– Споко, – прекъснал го шофьорът. – Само се ебавам със сестрата, мъжа й се обеси миналата седмица.
Posted 15 December 2015 - 14:21
Млад мъж постъпва в армията и е разпределен за парашутист. Карат го да скача от все по-високо, докато дошъл заветния ден за първия му скок. Минал и го пуснали в отпуск, баща му го подхванал от врата и го подканил да разправя как е службата.
- И какво? Скочи ли?
- Ами да ти кажа как стана. Влязохме в самолета, излетяхме, сержанта отвори люка и вика: "Доброволци?!". Около 15 човека скочиха сами.
- И ти тогава ли скочи?
- Ъм, не още. После сержанта започна да ни награбва един по един и да ни бута през люка.
- Тогава ли скочи?
- Ще стигна до там. Всички скочиха освен мен. Казах на сержа, че много ме е страх а той ме забута към люка. Аз си вклиних краката и не пускам.
- А скочи ли?
- Още не. Той се опита да ме избута от самолета, но аз сграбчих дръжките и отказах да мръдна. Сержа се вбеси и извика 2-рия пилот. Онзи си изу панталона, изкара 28 сантиметров и ми каза, че ако не скоча ще ми го натика целия.
- И тогава ти скочи.
- Ами ... подскочих малко ... в началото.
Posted 17 December 2015 - 18:07
- Дъще как се прибра снощи ?
- С Мерцедес
- Пак ли са те ебали в Царско село?
Posted 18 December 2015 - 12:54
- В работата имаме три колежки с име Петя, и когато кажеш “Петя”, се обръщат и трите!
– Хахаха!
– Но аз измислих решение, сложих им буква след името: Петя – А, Петя – B, Петя – C.
– Хм…по размера гърди ли?
– Аха, и те се сетиха…Сега аз съм Росен – 11…
Posted 18 December 2015 - 15:23
Двама негри емигрирали в България със семействата си и се хванали на бас кой ще е по-българин след една година. Минало се определеното време и се срещнали.
Първият казал:
- Записах дъщеря си на народни танци, а сутринта ядох шкембе, че не ми е минал махмурлука от ракията снощи. Ти как си?
Вторият отговорил:
- Еби си майката, мангал!!!
Posted 27 December 2015 - 12:14
Гол мъж влиза в спалнята. Жена му вече в леглото и като го вижда стреснато го пита:
- Какъв е този бял прах на оная ти работа?
- Парацетамол. Нали те боли главата? С'я избирай - през устата или през гъ*а .....
Posted 30 December 2015 - 21:10
Докторе, когато хвана чаша с алкохол и започвам да чувам гласове, единия казва:
- Изпий я, изпий я !
А другия казва:
- Ей, не го ли чу? Изпий я!
Posted 31 December 2015 - 13:29
След тежък запой, мъж се събужда и установява че е спал в плувнали от вода завивки. Страшно се притеснил, че се е напикал през нощта и посърнал, отишъл в кухнята при жена си:
– Ленче, аз таковата, се събудих и не знам, какво се е случило... Но съм уверен че пиках преди да легна...
– Не се притеснявай – отговорила жена му – не си се напикал.
– Оф – отдъхнал си пияницата – а тогава какво?
– Ами прибра се като мъкнеше голям снежен човек. Сложи го в леглото и започна да го уговаряш да правите се кс.
Posted 18 January 2016 - 11:59
- Тате, повече никога няма да излизам с теб да се пързалям с шейната!
- Мълчи и дърпай!!!
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users