Какво означава емблемата на Мерцедес
Започната от mchochone, 03 дек 2008 - 07:18:04
20 мнения по тази тема
Публикувано 03 декември 2008 - 22:08
Това е .......... Направо ми се насълзиха очите ........ Не само със сърцето ....... С всичко я чувствам таз колица .........
Поздрави за това невероятно трогателно клипче!!!!!!
Публикувано 03 декември 2008 - 22:55
Много е добро клипчето,гледал съм го и друг път,но наи-много ми харесва сентенцията за чуството да караш Мерцедес-без агресия,спокоен и уверен!Това е .......... Направо ми се насълзиха очите ........ Не само със сърцето ....... С всичко я чувствам таз колица .........
Публикувано 03 декември 2008 - 23:04
И на менеНаправо ми се насълзиха очите

Ето още едно с доста близък ефект, като на предишното клипче:
Die Mercedes-Benz S-Klasse, fruher vie heute - ein Auto der Superlative!

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
Няма МЕРЦЕДЕС лош.
Бенца си е БЕНЦ велик. Има магия в тази марка - знай го това
Публикувано 04 декември 2008 - 08:11
Няма да си кривя душата....и на мен ми хареса много....особенно като видях бременната кака как се вози в моя хубавец.....ще зема да се ожена аз покраи тва филмче....колата я има....ей ,мъ и мене...ся някоя сгодна женица....и готовУ

Публикувано 04 декември 2008 - 09:24
The Koschels .................. Може да не ви се вярва,но видях себе си в последният кадър ........... Е не точно аз де,но пак така ...... с бабата и мерцедеса ........... Дето казват някой "какво и се връзваш на таз ламарина ......",ама ме е така ........ Наистина дето се казва, достига дълбоко в сърцето ...... И найстина с друга кола не мога да усетя това "нещо",този дух,тази сигурност и всичко останало,което чувствам дори и с най-малкият от всички мерцедеси ......... Може и глупаво да е,но аз съм си казал че никога няма да я продам тази кола ....... каквото и да и се случи .....
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни